Oferte Cazare - Litoral Elenite, Burgas, Bulgaria la hoteluri pe plaja ☀️ 2022

Cazare - Litoral Elenite la hoteluri pe plaja 2022

Atunci cand ne alegem sa petrecem un sejur in Elenite, si optam pentru un anumit hotel, cu totii tinem cont de anumite considerente, printre acestea se numara si distanta la care este dipus hotelul fata de plaja. Este greu de crezut ca exista turisti carora le place sa piarda din tipul pe care l-ar putea petrece pe plaja deplasandu-se pana acolo. In plus, in cazul in care alegeti sa va petreceti vacanta in Elenite alaturi de copii, lucrurile devin si mai complicate, deoarece copiilor nu le place sa mearga pe jos si veti risca sa trebuiasca sa transportati si cele necesare pentru plaja si sa ii luati in brate si pe micuti. In cazul in care dimineata copiii vor fi mai cooperanti, la intoarcere cu siguranta vor fi mai obositi si mai mofturosi, iar drumul de la plaja pana hotel se va transforma intr-o adevarata aventura. Prin urmare, cel mai bine este sa optati pentru hotelurile situate pe plaja sau la aproximativ 100 metri distanta din Elenite, astfel incat sa va puteti deplasa usor in camera atunci cand aveti vreo urgenta. Nu credem ca ii face cuiva placere sa mearga minute bune pana in camera doar pentru ca cel mic si-a uitat jucaria preferata sau cine stie ce alta problema are.

Litoral Elenite la hoteluri pe plaja 2022 face parte din regiunea Burgas din Bulgaria.

In Elenite sunt 3 hoteluri pe plaja. Puteti vedea aceste hoteluri pe plaja mai jos.

Vezi hoteluri Elenite

Filtre Litoral Elenite la hoteluri pe plaja 2022

Mai jos puteti gasi hoteluri pe plaja in Elenite pentru anul 2022:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Andalucia Beach incepand cu 882.00 €
Plecare 1 August 2022, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Zornitsa Sands incepand cu 807.00 €
Plecare 11 Iulie 2022, 7 nopti, Pensiune completa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Atrium Beach incepand cu 769.00 €
Plecare 25 Iulie 2022, 7 nopti, All inclusive

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Elenite Pe plaja, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Optează pentru un sejur relaxant în Elenite

În Elenite turiștii se pot bucura de o mare calmă și un climat favorabil, contrastul dintre munte și mare oferind peisaje superbe. Stațiunea are și o faleză unde puteți face plimbări relaxante de seară sau dimineața devreme puteți alege să alergați. Stațiunea este o oază de liniște, iar securitatea atinge cele mai înalte cote, accesul în stațiune făcându-se doar pe bază de bilet de intrare. Sezonul estival începe în luna mai și se prelungește până în septembrie-octombrie, variind în funcție de condițiile climatice.

Unitățile de cazare sunt situate în apropierea mării și astfel oferă turiștilor priveliști de neuitat. În spatele acestora se află o zonă împădurită, numai bună pentru pentru drumeții îndelungate în natură, dealurile înverzite din apropiere asigurând un aer proaspăt chiar și în cele mai fierbinți zile de vară. Elenite vine în întâmpinarea turiștilor cu o ofertă hotelieră diversă și accesibilă tuturor turiștilor. Printre cele mai apreciate hoteluri din Elenite menționăm: Hotel Royal Castle, Hotel Andalucia Beach, Hotel Royal Bay, Villa Romana, Hotel Atrium Beach și altele. Plaja sa este încăpătoare, măsurând aproximativ 800 de metri, și este acoperită cu nisip fin, fiind utilizată aproape exclusiv de turiștii cazați în stațiune. Marea se adâncește treptat, astfel și copii mici se pot bălăci în apă. Plaja este orientată către Sud, ceea ce face ca soarele să bată continuu, putând astfel obține un bronz uniform și de durată. Elenite este populară în rândul familiilor cu copii, deoarece este o stațiune foarte liniștită, iar aici cei mici se pot distra în voie. În același timp, este celebră și în  rândul persoanelor care suferă de anumite afecțiuni pulmonare, fiind recomandată de medici datorită aerului său curat de munte, care în combinație cu aerosolii marini, are calități terapeutice.

poza Optează pentru un sejur relaxant în Elenite

Majoritatea hotelurilor din stațiune pun la dispoziția turiștilor plaje particulare, dotări sportive (un teren de polo), săli de fitness, activități de agrement, centre SPA, magazine, supermarketuri, parcări cu plată, restaurante,cluburi pentru copii, locuri de joacă și piscine cu secțiuni speciale pentru cei mici. De asemenea, vă puteți petrece timpul jucând biliard sau tenis de masă, dar și practicând diverse sporturi în aer liber, precum surfing, polo pe apă, canotaj, yachting sau volei pe plajă. În stațiune sunt organizate numeroase spectacole atât pentru adulți cât și pentru copii. În cazul în care doriți să combinați relaxarea cu ceva activități sportive, puteți opta să participați la orele de aerobic organizate zilnic. În stațiune vă puteți bucura și de un Aqua Park, în care intrarea este liberă, singura taxă care trebuie plătită fiind cea pentru șezlonguri și umbreluțe. Tinerii pot petrece în Elenite nopți pline de distracție, în stațiune fiind prezente numeroase cluburi, discoteci, pub-uri și terase. 

poza Optează pentru un sejur relaxant în Elenite

În concluzie, deși este micuță Stațiunea Elenite este populară în special în rândul familiilor cu copii, oferindu-le părinților toate facilitățile încât atât ei, cât și micuții lor să se bucure de o vacanță relaxantă într-un cadru de poveste. Însă, este o destinație perfectă și pentru cei care, deși nu au copii, preferă o vacanță relaxantă și liniștită.

 

Petreceți un sejur liniștit, cu ocazia Paștelui, în stațiunea Elenite

În stațiunea Elenite sezonul estival debutează în luna mai, astfel încât, în funcție de data în care se sărbătorește Paștele, veți avea ocazia ca toate hotelurile și localurile de pe cuprinsul stațiunii să fie deschise.

Citeste mai mult.

Elenite - o stațiune special dedicată familiilor cu copii

 Stațiunea Elenite este situată de-a lungul unui golf, bucurându-se de o plajă întinsă și de pajiști verzi. Stațiunea este formată din vile și hoteluri, construite printre vegetația abundentă a Munților Balcani, creând parcă un mozaic extrem de plăcut ochiului. Cadrul natural este extrem de plăcut în Elenite, marea îmbinându-se cu muntele. Este o stațiune liniștită, perfectă pentru a vă petrece o vacanță relaxantă, departe de agitație și aglomerație.

Citeste mai mult.

Sporturi și activități recreative în stațiunea Elenite

Pacea și liniștea sunt principalele ingrediente pe care le caută turiștii care aleg să petreacă un sejur în stațiunea Elenite. Unitățile de cazare din stațiune pun la dispoziția turiștilor piscine exterioare, piscine pentru copii, restaurante cu specific bulgar și european, discoteci, baruri, cluburi, cafenele și magazine. Atracția principală a stațiunii este însă aquapark-ul Atlantida.

Citeste mai mult.

Zece hoteluri cu piscină în aer liber din stațiunea Elenite

Stațiunea Elenite este frecventată anual de numeroase familii cu copii, iar unitățile hoteliere au ținut cont de acest aspect, multe dintre hotelurile din Elenite dispunând de piscine în aer liber. Deși se pot bucura de apa mării, mulți părinți aleg să-și petreacă timpul alături de micuții lor, la piscină. Printre motivele pentru care aleg să facă asta se enumeră faptul că îi pot supraveghea mai ușor pe cei mici, dar și faptul că le este mai comod și își simt copiii mai în siguranță.

Citeste mai mult.