Oferte Cazare - Litoral Chaika, Varna, Bulgaria la hoteluri de 4* stele ☀️ 2023

Cazare - Litoral Chaika la hoteluri de 4* stele 2022

Hoteluri de 4 stele din Chaika ofera cazare si facilitati la standarde ridicate. In cele mai multe cazuri, acestea sunt situate central, iar in apropierea lor veti gasi statii de taxi. Camerele hotelurilor de patru stele din Chaika dispun de propria baie, care, de regula, este destul de spatioasa, masurand in jur de 16 mp. De asemenea, camerele pot fi dotate si cu noptiere, lampi, dulapuri, birouri, cuiere, oglinzi, masuta de cafea, canapea sau fotolii. Acestor facilitati, li se poate adauga telefon, mini bar, televizor, articole de toaleta, uscator de par, papuci si halate. Majoritatea hoteluri de 4 stele din Chaika ofera oaspetilor sai si acces la internet. Cele mai multe hoteluri de 4 stele dispun de restaurant, bar sau cafenea.

Litoral Chaika la hoteluri de 4* stele 2022 face parte din regiunea Varna din Bulgaria.

In Chaika sunt 4 hoteluri care au 4* stele. Puteti vedea aceste hoteluri de 4* stele mai jos.

Vezi hoteluri Chaika

Filtre Litoral Chaika la hoteluri de 4* stele 2022

Filtreaza hotelurile din Chaika pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Chaika pe baza tipului de masa:

Vezi hoteluri/orase din Chaika cu diferite facilitati des cautate si folositoare:

Mai jos puteti gasi hoteluri de 4* stele in Chaika pentru anul 2022

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Chaika de 4* stele , sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Chaika - destinația ideală pentru o vacanță reconfortantă

Sezonul estival debutează în luna mai și se prelungește până în septembrie – octombrie, variind în funcție de condițiile climatice. Având avantajul de a se învecina cu cele două stațiuni, Chaika este o stațiune apreciată de către turiști, deoarece prețurile sunt mult mai accesibile. Hotelurile din stațiune au două, trei și patru stele. Unele dintre ele dispun de locuri de joacă pentru copii, piscine și săli de fitness. Stațiunea este înconjurată de verdeață, ceea ce face ca aerul să fie foarte curat și atmosfera reconfortantă. Chaika, asemenea Nisipurilor de Aur, este situată pe un deal, iar priveliștile din zonă sunt nemaipomenit de frumoase. 

Zona este foarte liniștită fiind plasată pe teritoriul unui parc natural. Stațiunea pune la dispoziția turiștilor două plaje mari, Chaika și Kabakum. Plaja Kabakum este cea mai populară în rândul turiștilor, fiind bine amenajată și foarte lată. Plajele stațiunii sunt lungi, măsurând circa 4-5 km, sunt foarte bine întreținute, acoperite cu nisip fin și auriu, iar apa mării este clară și curată, intrarea în apă fiind lentă. Plajele sunt însă doar parțial amenajate. Avantajul principal al acestora îl reprezintă faptul că nu sunt aglomerate. Vacanțele dumneavoastră în Chaika pot fi animate de diverse distracții pe apă și diferite posibilități de a practica diverse sporturi, precum: schijet, hidrobiciclete, schi nautic, surf, zbor cu deltaplane, cu paraplane, plimbări cu iahtul, salturi cu parașuta, fotbal și volei pe plajă. În plus, Kabakum este singura plajă de pe litoralul bulgăresc unde se poate practica flyboard.

poza Chaika - destinația ideală pentru o vacanță reconfortantă

Stațiunea nu este foarte animată, însă veți descoperi câteva restaurante, terase și magazine care vor face ca sejurul dumneavoastră să fie plăcut și confortabil. Chaika este foarte populară în rândul familiilor cu copii, deoarece atmosfera este foarte destinsă și calmă, deși nu vă puteți distra în cluburi sau localuri de noapte, seara, vă puteți bucura de o plimbare pe plajă sau vă puteți relaxa la una dintre terase.