Oferte Cazare - Litoral Elenite, Burgas, Bulgaria la hoteluri de 5* stele ☀️ 2023

Cazare - Litoral Elenite la hoteluri de 5* stele 2022

Hotelurile de 5 stele din Elenite au un standard de calitate extrem de ridicat si ofera servicii si facilitati dintre cele mai exclusiviste. In plus, acestea functioneaza, de regula, in cladiri cu designuri extrem de atractive. Hotelurile de cinci stele sunt amplasate, de cele mai multe ori, in centrul orasului sau a statiunii, ceea ce inseamna ca oaspetii sai vor avea acces facil catre toate atractiile din zona. Camerele din cadrul hotelurilor de 5 stele sunt moderne, cu un aspect placut si sunt foarte bine dotate, pot cuprinde noptiere, lampi, dulapuri, birouri, cuiere, oglinzi, masuta de cafea, canapea sau fotolii, telefon, mini bar, televizor, articole de toaleta, uscator de par, papuci si halate. De asemenea, acestea au dimensiuni mai mari decat camerele hotelurilor de 4 si 3 stele din Elenite, masurand aproximativ 18 mp. Hotelul dispune de receptie cu program non-stop, personalul de la receptie fiind vorbitor de mai multe limbi straine, parcare privata, lift, aer conditionat, internet si altele. Hotelurile de 5 stele pot dispune de piscina exterioara sau interioara, sala de fitness, centre spa si wellness, salon de infrumusetare, camara de bagaje, spalatorie, curatatorie, restaurante, baruri, cafenele, cluburi si camere de relaxare. In plus, hotelurile de 5 stele din Elenite pot fi dotate si cu centre de afaceri si sali de evenimente.

Litoral Elenite la hoteluri de 5* stele 2022 face parte din regiunea Burgas din Bulgaria.

Vezi hoteluri Elenite

Filtre Litoral Elenite la hoteluri de 5* stele 2022

Filtreaza hotelurile din Elenite pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Elenite pe baza tipului de masa:

Vezi hoteluri/orase din Elenite cu diferite facilitati des cautate si folositoare:

Mai jos puteti gasi hoteluri de 5* stele in Elenite pentru anul 2022

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Royal Castle incepand cu 686.00 €
Plecare 16 Septembrie 2022, 7 nopti, Ultra All inclusive

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Elenite de 5* stele , sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Optează pentru un sejur relaxant în Elenite

În Elenite turiștii se pot bucura de o mare calmă și un climat favorabil, contrastul dintre munte și mare oferind peisaje superbe. Stațiunea are și o faleză unde puteți face plimbări relaxante de seară sau dimineața devreme puteți alege să alergați. Stațiunea este o oază de liniște, iar securitatea atinge cele mai înalte cote, accesul în stațiune făcându-se doar pe bază de bilet de intrare. Sezonul estival începe în luna mai și se prelungește până în septembrie-octombrie, variind în funcție de condițiile climatice.

Unitățile de cazare sunt situate în apropierea mării și astfel oferă turiștilor priveliști de neuitat. În spatele acestora se află o zonă împădurită, numai bună pentru pentru drumeții îndelungate în natură, dealurile înverzite din apropiere asigurând un aer proaspăt chiar și în cele mai fierbinți zile de vară. Elenite vine în întâmpinarea turiștilor cu o ofertă hotelieră diversă și accesibilă tuturor turiștilor. Printre cele mai apreciate hoteluri din Elenite menționăm: Hotel Royal Castle, Hotel Andalucia Beach, Hotel Royal Bay, Villa Romana, Hotel Atrium Beach și altele. Plaja sa este încăpătoare, măsurând aproximativ 800 de metri, și este acoperită cu nisip fin, fiind utilizată aproape exclusiv de turiștii cazați în stațiune. Marea se adâncește treptat, astfel și copii mici se pot bălăci în apă. Plaja este orientată către Sud, ceea ce face ca soarele să bată continuu, putând astfel obține un bronz uniform și de durată. Elenite este populară în rândul familiilor cu copii, deoarece este o stațiune foarte liniștită, iar aici cei mici se pot distra în voie. În același timp, este celebră și în  rândul persoanelor care suferă de anumite afecțiuni pulmonare, fiind recomandată de medici datorită aerului său curat de munte, care în combinație cu aerosolii marini, are calități terapeutice.

poza Optează pentru un sejur relaxant în Elenite

Majoritatea hotelurilor din stațiune pun la dispoziția turiștilor plaje particulare, dotări sportive (un teren de polo), săli de fitness, activități de agrement, centre SPA, magazine, supermarketuri, parcări cu plată, restaurante, cluburi pentru copii, locuri de joacă și piscine cu secțiuni speciale pentru cei mici. De asemenea, vă puteți petrece timpul jucând biliard sau tenis de masă, dar și practicând diverse sporturi în aer liber, precum surfing, polo pe apă, canotaj, yachting sau volei pe plajă. În stațiune sunt organizate numeroase spectacole atât pentru adulți cât și pentru copii. În cazul în care doriți să combinați relaxarea cu ceva activități sportive, puteți opta să participați la orele de aerobic organizate zilnic. În stațiune vă puteți bucura și de un Aqua Park, în care intrarea este liberă, singura taxă care trebuie plătită fiind cea pentru șezlonguri și umbreluțe. Tinerii pot petrece în Elenite nopți pline de distracție, în stațiune fiind prezente numeroase cluburi, discoteci, pub-uri și terase. 

poza Optează pentru un sejur relaxant în Elenite

În concluzie, deși este micuță Stațiunea Elenite este populară în special în rândul familiilor cu copii, oferindu-le părinților toate facilitățile încât atât ei, cât și micuții lor să se bucure de o vacanță relaxantă într-un cadru de poveste. Însă, este o destinație perfectă și pentru cei care, deși nu au copii, preferă o vacanță relaxantă și liniștită.

 

Petreceți un sejur liniștit, cu ocazia Paștelui, în stațiunea Elenite

În stațiunea Elenite sezonul estival debutează în luna mai, astfel încât, în funcție de data în care se sărbătorește Paștele, veți avea ocazia ca toate hotelurile și localurile de pe cuprinsul stațiunii să fie deschise.

Citeste mai mult.

Elenite - o stațiune special dedicată familiilor cu copii

 Stațiunea Elenite este situată de-a lungul unui golf, bucurându-se de o plajă întinsă și de pajiști verzi. Stațiunea este formată din vile și hoteluri, construite printre vegetația abundentă a Munților Balcani, creând parcă un mozaic extrem de plăcut ochiului. Cadrul natural este extrem de plăcut în Elenite, marea îmbinându-se cu muntele. Este o stațiune liniștită, perfectă pentru a vă petrece o vacanță relaxantă, departe de agitație și aglomerație.

Citeste mai mult.

Sporturi și activități recreative în stațiunea Elenite

Pacea și liniștea sunt principalele ingrediente pe care le caută turiștii care aleg să petreacă un sejur în stațiunea Elenite. Unitățile de cazare din stațiune pun la dispoziția turiștilor piscine exterioare, piscine pentru copii, restaurante cu specific bulgar și european, discoteci, baruri, cluburi, cafenele și magazine. Atracția principală a stațiunii este însă aquapark-ul Atlantida.

Citeste mai mult.

Zece hoteluri cu piscină în aer liber din stațiunea Elenite

Stațiunea Elenite este frecventată anual de numeroase familii cu copii, iar unitățile hoteliere au ținut cont de acest aspect, multe dintre hotelurile din Elenite dispunând de piscine în aer liber. Deși se pot bucura de apa mării, mulți părinți aleg să-și petreacă timpul alături de micuții lor, la piscină. Printre motivele pentru care aleg să facă asta se enumeră faptul că îi pot supraveghea mai ușor pe cei mici, dar și faptul că le este mai comod și își simt copiii mai în siguranță.

Citeste mai mult.