Oferte Cazare - Litoral Pomorie, Burgas, Bulgaria la hoteluri cu Pensiune completa ☀️ 2022

Cazare - Litoral Pomorie la hoteluri cu Pensiune completa 2022

Unitatile de cazare care ofera servicii de masa tip pensiune completa din Pomorie ofera oaspetilor sai un numar de trei mese (mic dejun, pranz si cina). De asemenea, unele unitati de cazare ofera turistilor si bauturi in timpul meselor. Mesele oferite in cadrul pensiunii / hotelului din Pomorie pot fi tip bufet sau à la carte. Pentru anumite hoteluri din Pomorie, pensiunea completa poate fi denumita si Full Board

Litoral Pomorie la hoteluri cu Pensiune completa 2022 face parte din regiunea Burgas din Bulgaria.

In Pomorie sunt 6 hoteluri care au Pensiune completa. Puteti vedea aceste hoteluri cu Pensiune completa mai jos.

Vezi hoteluri Pomorie

Filtre Litoral Pomorie la hoteluri cu Pensiune completa 2022

Filtreaza hotelurile din Pomorie pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Pomorie pe baza tipului de masa:

Vezi hoteluri/orase din Pomorie pentru diferite perioade importante ale anului, atent selectionate pentru tine:

Vezi hoteluri/orase din Pomorie cu diferite facilitati des cautate si folositoare:

Mai jos puteti gasi hoteluri cu regimul de masa Pensiune completa in Pomorie pentru anul 2022:

Preturi pentru 2 adulti la
Grand Hotel Pomorie incepand cu 602.00 €
Plecare 21 Mai 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Festa Via Pontica incepand cu 389.00 €
Plecare 15 Septembrie 2022, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Saint George incepand cu 188.00 €
Plecare 21 Mai 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Paradise incepand cu 226.00 €
Plecare 21 Mai 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel St. Peter & Pavel 3* incepand cu 532.00 €
Plecare 22 August 2022, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Zeus incepand cu 206.00 €
Plecare 21 Iunie 2022, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Pomorie cu Pensiune completa, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Pomorie - plajă, facilități și obiective turistice

Verile sunt calde și uscate, în timp ce iernile sunt destul de reci. Pe parcursul anului, temperatura variază între 0 și 28 grade Celsius, rareori scade sub - 6 grade Celsius sau depășește 30 grade Celsius. Lungimea plajei din Pomorie este de circa 7 km și are în jur de 18.700 de metri pătrați, fiind distinsă cu titlul „blue flag”. Nisipul negru, bogat în minerale de fier și mangan, cu care este acoperită plaja, în timpul verii este foarte fierbinte. De asemenea, stațiunea dispune de o faleză, care este destul de joasă, ajungând la 6-7 metri deasupra mării.

Situat în apropiere, Lacul Pomorie are un conținut de sare de circa 70 %, salinitatea apei sale fiind de patru ori mai mare decât cea a apei mării. Nămolul extras din lac este folosit pentru tratarea unor boli, ca artritele și reumatismul, orașul având o veche tradiție în ceea ce privește băile cu nămol, ce datează de aproape 17 secole, din perioada romană. Orașul s-a dezvoltat datorită extragerii de sare din lac, în perioada otomană, Pomorie era al doilea oraș ca importanță de pe coastă, primul fiind Varna.

poza Pomorie - plajă, facilități și obiective turistice

Unicitatea stațiunii este dată de apa sărată a lacului, cu proprietăți terapeutice. Bazele de tratament din această stațiune asigură un număr mare de turiști pe tot parcursul anului, aici fiind tratate afecțiuni musculare, ginecologice, post-traumatice, dermatologie, ale sistemului nervos periferic și altele. Unele hoteluri prezintă baze de tratament moderne cu bazine de apă sărată, piscine interioare și exterioare, săli de fitness, săli de masaj sau saune. De asemenea, Pomorie este un oraș celebru în rândul ornitologilor, în jurul lacului putându-se observa peste 200 de specii de păsări, dintre care multe specii pe cale de dispariție, precum cormoranul pitic și pelicanul creț.

Orașul prezintă numeroase clădiri din lemn, dar doar o mică parte dintre ele sunt bine conservate, multe dintre fiind distruse în urma incendiului din anul 1906. În partea de Est a peninsulei se găsesc câteva clădiri construite în stilul Renașterii Naționale. Turiștii optează pentru o vacanță în peninsulă se pot caza în hoteluri de lux de cinci și patru stele sau pot alege din multitudinea de hoteluri de trei și două stele. Multe dintre unitățile de cazare sunt noi sau recent renovate și dispun de terenuri de sport, locuri de joacă pentru copii, restaurante, terase, baruri și parcări. De asemenea, turiștii pot practica activități sportive, precum  yachting, înot și pescuit.

Deși este o stațiune mică, obiectivele turistice nu lipsesc din Pomorie. Vechea mănăstire închinată Sfântului Gheorghe a fost fondată în secolul al VII-lea de locuitorii Imperiului Bizantin din Pomorie, dar a fost parțial distrusă în timpul dominației otomane, păstrându-se doar o icoană a Sfântului Gheorghe ce datează din anul 1607. Actuala mănăstire a fost ridicată în anul 1856, construcția extinzându-se odată cu trecerea timpului. Astfel, în 1945 s-au construit două altare laterale, unul pentru Sfântul Nicolae Făcătorul de Minuni, iar celălalt dedicat Mucenicilor Sofia, Vyara, Nădejda și Lyubov. Cea mai veche clădire din Pomorie este Biserica Schimbarea la Față a Domnului. Aceasta a fost construită în anul 1764, pe locul unui fost templu. Așezământul liturgic este compus din trei zone și prezintă  tavane joase din lemn. Interiorul bisericii este decorat cu icoane din lemn și un iconostas din același material, sculptat cu motive florale.

poza Pomorie - plajă, facilități și obiective turistice

De asemenea, vă recomandăm să vizitați Galeria și Muzeul Municipal Pomorie. Acesta este situat în clădirea reconstituită a fostei școli incendiate. Aici veți putea admira colecții preistorice, antice, din Evul Mediu, arheologie subacvatică și o colecție numismatică. Păstrând aceeași sferă de interes, o vizită la Mormântul tracic cu siguranță vi se va părea interesantă. Situl arheologic este situat la doar patru kilometri de Pomorie și este un complex mortuar compus dintr-o cameră de înmormântare și alte încăperi, în prezent, intrarea în mormânt este parțial distrusă. Mormântul a fost construit în jurul secolului al III-lea, încăperea de înmormântare are formă circulară, cu diametru de 11.5 metri și este construită din piatră, cărămidă și mortar. În centrul camerei veți observa o coloană goală la interior ce se extinde spre tavan și se alătură cupolei. Se pare că mormântul a aparținut unei familii foarte bogate și atrage anual sute de curioși. Un alt obiectiv turistic este Lacul și Muzeul din Pomorie. Muzeul a fost înființat în anul 2002 și este amplasat în imediata apropiere a lacului. Se regăsește pe lista celor 100 de situri turistice naționale și este singurul muzeu de sare din Europa de Est, specializat în ilustrarea producției de sare prin evaporarea apei mării. Muzeul deține o colecție unică de fotografii vechi, hărți, echipamente și instrumente folosite în studierea sării. De asemenea, puteți viziona videoclipuri interesante datorită echipamentului audiovizual modern de care dispune muzeul.

poza Pomorie - plajă, facilități și obiective turistice

Facilități sportive oferite de unitățile de cazare de pe teritoriul stațiunii Pomorie

Stațiunea Pomorie este frecventată, în special, de turiști trecuți de prima tinerețe care vin aici pentru a-și trata anumite afecțiuni. Unitățile de cazare au ținut cont de acest aspect și au venit în întâmpinarea turiștilor cu multiple facilități în materie de sport și agrement. Astfel, Grand Hotel Pomorie le oferă oaspeților săi șansa de a se bucura de prezența a trei piscine exterioare, o piscină interioară cu apă sărată, o piscină interioară/jacuzzi, piscină shock, sală de fitness, baie de aburi, baie turcească, jacuzzi și cameră cu gheață.

Citeste mai mult.

Îmbunătățește-ți starea de sănătate și bucură-te de un sejur reconfortant în Pomorie

Stațiunea Pomorie s-a dezvoltat în jurul lacului omonim, care datorită apei sale cu salinitate extrem de crescută, ajută la tratarea diferitelor afecțiuni, precum artritele, reumatismul, afecțiunile musculare, ginecologice, post-reumatice, ale sistemului nervos periferic și afecțiunile dermatologice. Nămolul extras din lac era folosit în scopuri curative încă de acum 17 secole în urmă. Bazele de tratament ale orașului sunt frecventate de mii de turiști pe toată durata anului. O mare parte a unităților de cazare din stațiunea Pomorie dispun de baze de tratament moderne, piscine interioare și în aer liber, saune și săli de fitness

Citeste mai mult.