Oferte Cazare - Litoral Kranevo, Varna, Bulgaria la hoteluri de 3* stele ☀️ 2022

Cazare - Litoral Kranevo la hoteluri de 3* stele 2022

Hotelurile de 3 stele din Kranevo ofera oaspetilor sai, de regula, un nivel ridicat de confort. Unitatile de cazare cotate cu 3 stele sunt situate, de cele mai multe ori, in apropierea statiilor taxi sau a statiilor de transport in comun. In cazul in care unitatea de cazare din Kranevo numara mai mult de trei etaje, aceasta trebuie sa puna la dispozitia oaspetilor sai si lifturi. Turistii cazati in hoteluri de 3 stele vor beneficia de camere dotate cu baie proprie, TV, telefon, birou, curier, oglinda, spatiu pentru depozitarea bagajelor, uscator de par, si masa de cafea. Aceste facilitati pot varia de la hotel la hotel. Dimensiunea camerelor din Kranevo poate varia in functie de numarul de paturi, insa, de regula, au in jur de 14 mp. Personalul de la receptia hotelurilor de trei stele trebuie sa vorbeasca cel putin o limba de circulatie internationala.

Litoral Kranevo la hoteluri de 3* stele 2022 face parte din regiunea Varna din Bulgaria.

In Kranevo sunt 9 hoteluri care au 3* stele. Puteti vedea aceste hoteluri de 3* stele mai jos.

Vezi hoteluri Kranevo

Filtre Litoral Kranevo la hoteluri de 3* stele 2022

Filtreaza hotelurile din Kranevo pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Kranevo pe baza tipului de masa:

Vezi hoteluri/orase din Kranevo pentru diferite perioade importante ale anului, atent selectionate pentru tine:

Vezi hoteluri/orase din Kranevo cu diferite facilitati des cautate si folositoare:

Mai jos puteti gasi hoteluri de 3* stele in Kranevo pentru anul 2022

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Izvora incepand cu 163.00 €
Plecare 1 Iunie 2022, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Kranevo de 3* stele , sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Kranevo - o destinație perfectă pentru o vacanță petrecută alături de familie

Între anii 1913-1940, satul a făcut parte din Regatul României, fiind populat de bulgari, greci, turci, găgăuzi și aromâni. În prezent, printre locuitori, se mai întâlnesc doar bulgari și turci. Kranevo este situat în centrul unei văi, fiind înconjurat din toate părțile de dealuri. Astfel, iernile nu sunt severe, temperaturile nu prea scad sub 0 grade Celsius și ninge forte rar, în timp ce, verile sunt călduroase, iar primăverile și toamnele calde și umede. Sezonul turistic debutează în luna mai și se prelungește până în luna octombrie. În zonă sunt prezente o mulțime de plantații de viță de vie și veți întâlni la tot pasul grădini de mici dimensiuni încărcate de flori și verdeață.

Țărmul mării este întins și extrem de pitoresc, prezentând multiple formațiuni brusc tăiate. Kranevo Beach măsoară aproximativ 6 kilometri lungime, lățimea sa fiind de aproximativ 100 de metri. Plaja stațiunii este acoperită cu nisip fin și este foarte curată, fiind amenajată cu șezlonguri și umbreluțe.  Între Kranevo și Albena plaja este sălbatică, potrivită pentru nudiști. Marea nu este adâncă și este lipsită de curenți, fiind astfel potrivită pentru ca și cei mici să se poată bucura de apă în condiții de maximă siguranță. De altfel, pe teritoriul stațiunii veți observa numeroase tabere școlare. Pentru un plus de siguranță, pe plajă sunt prezenți mai mulți salvamari ceea ce evident reprezintă un motiv de liniște pentru familiile cu copii și nu numai. La capătul sudic al plajei veți descoperi un sat de pescari, zona fiind potrivită pentru iubitorii acestui sport.

poza Kranevo - o destinație  perfectă pentru o vacanță petrecută alături  de familie

Kranevo oferă multiple posibilități de cazare în hoteluri, apartamente și camere private ce pot fi închiriate. Prețurile sunt mai mici decât cele din stațiunile din apropiere. Majoritatea hotelurilor sunt construcții noi, situate în apropierea plajei, multe dintre ele beneficiind de piscine, restaurante și săli de sport. Infrastructura de agrement este în mare parte în curs de dezvoltare. În stațiune sunt câteva baruri și discoteci, cu toate acestea, Kranevo nu se pretează pentru cei care își doresc o viață de noapte activă. În schimb, veți întâlni numeroase restaurante, cafenele, pub-uri și fast food-uri. Restaurantele sunt mici și foarte primitoare, potrivite pentru a te familiariza cu bucătăria bulgară și a degusta minunatele lor vinuri. În plus, aici prețurile sunt mult mai reduse în comparație cu  cele din stațiunile de top de pe litoralul bulgăresc. Pentru cei dragi, puteți achiziționa diverse suveniruri de la magazinele din centrul stațiunii.

Zona nu este lipsită de obiective turistice. Astfel, la circa 3 kilometri Sud de stațiune se află Farul de la Capul Ecrina, care până în anul 1940 a fost cel mai sudic teritoriu românesc, iar, între Kranevo și Albena, este situată Rezervația naturală Băltata. În trecut, în acest loc a existat o cetate antică romană. Din Kranevo există autobuze regulate spre Balcik, Varna și Dobrich. În Balcic, veți putea vizita Castelul Reginei Maria și Grădina Botanică care îl înconjoară. Castelul se prezintă ca o combinație de stiluri arhitectonice, goticul completându-se cu elemente arhitecturale orientale și românești, fapt ce oferă reședinței regale un farmec mistic. Grădina Botanică este celebră datorită colecției sale de cactuși, a doua ca mărime din lume.

 

poza Kranevo - o destinație  perfectă pentru o vacanță petrecută alături  de familie

Activități recreative care vor face din vacanța în Kranevo o experiență memorabilă

Stațiunile mici de pe litoralul Bulgariei au un farmec deosebit, iar Kranevo nu face excepție. Astfel, fie că alegi să petreci un weekend liniștit, fie că optezi pentru un sejur, vei sfârși prin a te îndrăgosti de acest loc. Vei descoperi atâtea atracții și te vei putea bucura de atât de multe activități încât nu-ți vei mai dori să părăsești această stațiune. Dacă îți petreci vacanța alături de copii, trebuie să știi că în stațiune și în împrejurimile acesteia vă veți putea bucura de numeroase activități, iar cei mici cu siguranță nu se vor plictisi. În plus, o vacanță în Kranevo nu costă foarte mult, fiind accesibilă și celor cu un buget redus.

Citeste mai mult.

Optați pentru hotelurile cu plajă privată din Kranevo și bucurați-vă de o vacanță minunată

Plaja din stațiunea Kranevo se întinde pe o lungime de circa 6 kilometri, având o lățime de 130 de metri și fiind acoperită cu nisip. Turiștii care optează să petreacă un sejur în această stațiune pot alege dintr-o serie de unități de cazare ce beneficiază de plajă privată, oferind astfel vacanței lor o notă exclusivistă.

Citeste mai mult.

Vacanță Kranevo : Vizitați Rezervația Naturală Baltata

Rezervația Naturală Baltata este situată pe Valea Râului Batovska, în partea nordică a litoralului Mării Negre, și măsoară 203.3 de hectare lungime. În zonă au loc inundații succesive, deoarece primăvara și toamna, râul iese din matca sa și revarsă asupra împrejurimilor.

Citeste mai mult.