Alegeți să vă bucurați de numeroasele facilități sportive puse la dispoziția dumneavoastră de către unitățile de cazare din stațiunea Nessebar

      Cei mai mulţi turişti, pe lângă relaxare şi soare, vor să se bucure şi de o serie de facilităţi sportive care să-i anime şi să le crească buna dispoziție, iar în același timp să facă dintr-un simplu sejur, o experiență cu adevărat memorabilă. Majoritatea unităților de cazare din stațiunea Nessebar oferă diferite facilități sportive, la unele dintre acestea turiștii având acces gratuit, iar unele fiind contra cost. Oaspeții Hotelului Sol Nessebar Palace se pot bucura de o multitudine de facilități în materie de sport. Aceștia au acces gratuit la parcul acvatic din stațiune, la piscina exterioară și la cea interioară, dar și la o sală de fitness. De asemenea, turiștii se pot bucura fără costuri suplimentare de tenis de masă, darts, bocca, volei, programe de gimnastică aerobică și gimnastică acvatică, un teren de sport multifuncțional și programe de divertisment ce includ jocuri și concursuri. Contra cost oaspeților hotelului li se pun la dispoziție 3 terenuri de tenis cu nocturnă, teren de mini golf, posibilitatea de a juca biliard, fotbal de masă, air hockey, mini bowling Highway 66, sporturi acvatice și plimbări cu bicicleta. Hotel Marieta Palace își întâmpină oaspeții cu diferite facilități sportive, acești beneficiind de o piscină exterioară cu jacuzzi, iar contra cost, turiștii pot juca biliard, bowling și se pot bucura de o sală de fitness. Turiștii care optează pentru cazare în cadrul hotelului Sentido Bilyana Beach vor avea la dispoziție o piscină în aer liber, o piscină interioară și o sală de fitness. De asemenea, aceștia se vor putea bucura de biliard, bocca, gimnastică acvatică și programe de animație pentru adulți.

 Burgas Nessebar poza

      Hotel Sol Nessebar Resort își încântă turiștii cu o multitudine de facilități sportive, precum acces gratuit la parcul acvatic Aqua Paradise, distracție pe toboganul Rocky River, la piscina exterioară, la piscina interioară și la centru fitness Spa Rose. Turiștii își vor putea petrece timpul jucând volei, darts și tenis de masă. În plus aceștia vor avea acces la programe de aerobic și gimnastică acvatică și la programe de animație, jocuri și concursuri. Contra cost, turiștii se vor putea bucura de prezența a trei terenuri de tenis și o școală de tenis, biliard, mini fotbal, air hockey, mini golf, sporturi nautice și ciclism. Hotel Aqua Paradise Resort le oferă clienților săi acces gratuit la aquapark-ul stațiunii, la cele trei piscine exterioare și la sala de fitness. Turiștii se pot bucura și de volei, mini fotbal și de programe de animație. Contra cost acestor facilități li se adaugă posibilitatea de a juca darts, fotbal de masă, biliard, tenis de masă, tenis de câmp și bowling. Turiștii se pot bucura și de sporturi nautice pe plajă.  Hotel Festa Panorama & Spa le oferă oaspeților săi acces gratuit la piscina exterioară și la ce a interioară, la sala de fitness, la programe de fitness în aer liber, la terenul de volei, programe de aerobic acvatic și la programe de animație. Contra cost, turiștii se pot bucura și de sporturi nautice și biliard. În cadrul hotelului Mpm Arsena, turiștii au acces gratuit la piscina exterioară, piscina interioară, sala de fitness, gimnastică aerobică și acvatică, pilates, darts, competiții sportive și de divertisment, jocuri și dansuri. Oaspeții hotelului Sol Marina Palace se bucură în mod gratuit de piscina exterioară a hotelului și pot practica tenis de masă, biliard și fitness. Contra cost, se pot bucura de sporturi acvatice pe plajă. Aparthotel Paradiso oferă turiștilor posibilitatea de a se bucura gratuit de o piscină exterioară și o sală de fitness.

 Burgas Nessebar poza

      Turiștii care optează pentru cazare în cadrul Evridika Family Hotel se pot bucura de sporturi nautice pe plajă. Hotel Aphrodite pune la dispoziția clienților săi oportunitatea de a se bucura de piscină exterioară și fitness în mod gratuit, iar contra cost, se pot relaxa jucând biliard și mini fotbal. De aceleași facilități se bucură și oaspeții hotelului Arsenal, doar că aceștia pot juca și mini golf. Turiștii cazați la Hotel Capri au la dispoziție o piscină exterioară, iar contra cost se pot bucura de biliard, tenis de masă și tenis de câmp. Și turiștii care optează să se cazeze la Hotel Complex Esteban And Poseidon au acces la câteva facilități sportive, precum trei piscine în aer liber, teren de tenis, biliard și sporturi acvatice. De piscine exterioare beneficiază și turiștii cazați la Hotel Complex Kamenec. Hotel Italia oferă oaspeților săi posibilitatea de a se bucura de o piscină exterioară, iar contra cost, acestora li se pune la dispoziție și o sală de fitness. Hotel Melsa Coop vine în întâmpinarea turiștilor săi cu o serie de facilități sportive, precum: piscină în aer liber, piscină interioară şi fitness. Contra cost, se adăugă posibilitatea de a se bucura de sporturi nautice. Clienţii hotelului Messambria Resort se bucură de două piscine exterioare, iar contra cost, de sporturi nautice. Cei cazaţi la Hotel Mirage Of Nessebar dispun de o piscină în aer liber în mod gratuit, iar contra cost, de fitness și tenis de masă. Hotel Nessebar Royal Palace oferă oaspeților săi în materie de facilități sportive doar posibilitatea de a se bucura de sporturi nautice. De sporturi nautice și piscină exterioară beneficiază și turiștii cazați la Hotel Peshev. Hotel Sveti Nikola le oferă turiștilor acces gratuit la piscina exterioară și la dușurile cu apă minerală, cu efect curativ. Contra cost, turiștii pot juca și șah. Câteva facilități sportive oferă și următoarele unități de cazare: Hotel The Mill, Hotel Vigo, Hotel Vigo Panorama, Park Hotel Oasis, Hotel Andreev, Hotel Kristal Beach şi Hotel Topalovi Guest House.

 Burgas Nessebar poza

Nessebar - Bucurați-vă de distracții fără limite în Aqua Paradise

Parcul acvatic Aqua Paradise din Nessebar este cel mai mare și mai atractiv aquapark din Bulgaria. Situat pe drumul E87, parcul îi întâmpină pe toți turiștii care vin să-și petreacă vacanța în Sunny Beach, Nessebar, Ravda, Eleni, St. Vlas. Pentru toți cei care își petrec vacanța de vară în Nessebar sau în apropierea acestei stațiuni, recomandăm să nu rateze această atracție a litoralului bulgăresc. Aqua Paradise oferă vizitatorilor săi peste 40 de atracții, multiple facilități, programe de divertisment și jocuri. Pe cuprinsul său veți descoperi 25 de tobogane, 5 piscine, 2 râuri și zece alte atracții acvatice care vă vor crea emoții și vă vor ridica adrenalina la cote maxime.

Citeste mai mult.

Nessebar - un oraș cu 3000 de ani vechime

Nessebar este unul dintre cele mai vechi orașe ale Europei, având peste 3000 de ani vechime, iar de 27 de ani se află în patrimoniul UNESCO. Datorită acestui aspect, orașul este înțesat de clădiri vechi care îi oferă un farmec aparte, reușind să-și transpună vizitatorii într-o epocă de mult apusă. Aflându-se succesiv sub diferite ocupații, Nessebar se bucură de o arhitectură variată.

Citeste mai mult.