Unități de cazare ce dispun de plaje private și facilități de care se pot bucura turiștii în stațiunea Obzor

      Stațiunea Obzor se bucură de o plajă întinsă, ce măsoară circa 7 kilometri lungime, însă ce este ceva mai îngustă decât fâșiile de nisip din alte stațiuni de pe litoralul bulgăresc. Pe cuprinsul stațiunii veți descoperi unități de cazare pentru toate bugetele, cunoscut fiind faptul că Obzor este o destinație de vacanță frecventată, în special, de tineri și de persoanele care își doresc un sejur cu costuri mai reduse. Majoritatea unităților de cazare au ieșire spre plajă și se bucură de piscine în aer liber. Hotel Hvd Reina Del Mar este amplasat chiar lângă plajă, la un kilometru de centrul stațiunii Obzor. Oaspeții săi se pot bucura de soare pe plaja publică a stațiunii sau la piscina exterioară a hotelului, unde li se pun la dispoziție umbrele și șezlonguri gratuite.

 Burgas Obzor poza

     Turiștii care aleg să se cazeze la Hotel Casablanca vor  beneficia de o plajă privată, acoperită cu nisip, unde li se vor pune la dispoziție, în mod gratuit, umbrele și șezlonguri. De aceleași facilități vor avea parte și la piscina hotelului. Hotel Cliff Beach Spa oferă șezlonguri și umbrele gratuite doar la piscina exterioară. Turiștii cazați la Hotel Hvd Club Miramar au acces gratuit la șezlonguri și umbrele de soare pe plaja publică, iar la piscina hotelului beneficiază de aceeași gratuitate. De asemenea, vor avea la dispoziție fără alte costuri suplimentare și prosoape.

 Burgas Obzor poza

     Hotel Obzor Beach Resort oferă turiștilor gratuitate doar în ceea ce privește șezlongurile, umbrelele și prosoapele de la piscina hotelului. De aceleași facilități vor beneficia și turiștii care optează pentru Hotel Riu Helios Bay și Hotel Suneo Helios Beach. Hotel Sol Luna Bay Resort oferă oaspeților săi oportunitatea de a se bucura de soare pe o plajă privată, unde li se pun la dispoziție umbrele, șezlonguri și prosoape gratuite. La piscina în aer liber aceștia vor beneficia de aceeași gratuitate. Oaspeții Hotelului Sunrise All Suites Resort au acces la o plajă publică, unde li se vor oferi gratuit șezlonguri și umbrele. De asemenea, la piscina exterioară a hotelului vor beneficia de aceleași facilități, dar și de prosoape gratuite. Turiștii cazați la Hotel Marina Sands vor beneficia, la piscină, de umbrele de soare, șezlonguri cu saltea și prosoape gratuite.

 Burgas Obzor poza

      Sunrise Blue Magic Hotel oferă oaspeților săi acces pe  o plajă privată, acoperită cu nisip, unde vor beneficia de șezlonguri și umbrele fără alte costuri suplimentare. La piscină vor beneficia de aceleași gratuități. De asemenea, contra cost, se vor putea avea acces la zona beach louge. De șezlonguri și umbrele de soare gratuite, la piscină, vor beneficia și oaspeții Hotelului Argo, cei ai Hotelului Galeria, Hotel Newtown și turiștii cazați la Hotel Obzor City. Hotel Paraiso Beach își așteaptă oaspeții cu șezlonguri și umbrele gratuite, pe plaja publică a stațiunii. De asemenea, la piscină vor avea parte de aceleași facilități. De umbrele și șezlonguri gratuite, la piscină, vor beneficia și clienții Hotelului Mida și cei ai Hotelului Anixi. Hotel Aquamarine oferă turiștilor acces la o plajă privată, acoperită cu nisip, unde li se vor pune la dispoziție, în mod gratuit, șezlonguri și umbrele de soare, de șezlonguri și umbrele gratuite beneficiind și la piscina exterioară a hotelului. Turiștii care optează pentru cazare în cadrul Hotelului Chearno More, a Hotelului Favorite și a Hotelului Moreto vor beneficia de șezlonguri și umbrele gratuite doar la piscina hotelului. Turiștii care optează pentru all inclusive în cadrul Hotelului Coop vor avea parte de șezlonguri și umbrele gratuite atât pe plaja publică, cât și la piscina unității de cazare.

 Burgas Obzor poza