Oferte Cazare - Litoral Obzor, Burgas, Bulgaria 2020

Cazare - Litoral Obzor

Obzor este situat aproximativ la jumătatea distanței dintre Burgas și Varna, fiind dominat în partea de Vest de lanțul muntos Stara Planina. La Sud, se găsesc vii și păduri dese, care se întind până la stâncosul Cap Emine, în timp ce la Nord este mărginit de Râul Dvoinița. Orașul este liniștit chiar și în sezonul de vârf și are o populație de aproximativ 2000 de locuitori. Obzor este una dintre cele mai vechi stațiuni de pe litoralul bulgăresc, denumirea actuală a fost introdusă în anul 1936 și este de origine grecească, în semnând  Orașul Soarelui,  în perioada otomană localitatea era cunoscută sub numele Gözeken .

Citeste mai mult

Litoral Obzor face parte din regiunea Burgas din Bulgaria.

In Obzor sunt 35 hoteluri, din care un hotel de 5 stele, 13 hoteluri de 4 stele, 9 hoteluri de 3 stele, 12 hoteluri de 2 stele.

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Hvd Reina Del Mar incepand cu 1,288.00 €
Plecare 23 August 2020, 7 nopti, Ultra All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Casablanca incepand cu 219.00 €
Plecare 14 Septembrie 2020, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Cliff Beach Spa incepand cu 258.00 €
Plecare 5 Septembrie 2020, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Hvd Club Miramar incepand cu 837.00 €
Plecare 8 Septembrie 2020, 7 nopti, Ultra All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Obzor Beach Resort incepand cu 288.00 €
Plecare 5 Septembrie 2020, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Reina Del Mar incepand cu 1,496.00 €
Plecare 1 Septembrie 2020, 7 nopti, Ultra All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Riu Helios Bay incepand cu 629.00 €
Plecare 1 Septembrie 2020, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Sol Luna Bay Resort incepand cu 711.00 €
Plecare 1 Septembrie 2020, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Suneo Helios Beach incepand cu 594.00 €
Plecare 14 Iunie 2021, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Sunrise All Suites Resort incepand cu 436.00 €
Plecare 5 Septembrie 2020, 7 nopti, All inclusive

Obzor - descoperă farmecul nebănuit al celei mai vechi stațiuni de pe litoralul bulgăresc

Obzor este o stațiune cu tradiție, fiind una dintre cele mai vechi stațiuni de pe litoralul bulgăresc. În antichitate, orașul era cunoscut ca Orașul Soarelui, aici fiind situată colonia Elena Heliopolis, iar în perioada romană, Templul lui Jupiter. De asemenea, în perioada antică, localitatea funcționa ca un mic port situat pe coasta Traciei. Parcul din stațiune păstrează indiciile culturii grecești și romane: coloane și statui antice, ruinele unei cetăți și ale unei fortărețe. În același timp, în apropierea Capului Emine, se observă un far și rămășițe din cetatea Emona.

În Obzor, sezonul estival debutează în luna iunie și se prelungește până în luna septembrie. Cu toate acestea, perioada preferată  în care turiștii aleg această stațiune este cuprinsă între începutul lunii iulie până la începutul lunii septembrie, când temperatura aerului este cuprinsă între 25-35 grade Celsius, iar cea a apei între 20-25 grade Celsius. Atracția principală a stațiunii este reprezentată de plaja ce are dimensiuni extinse, măsurând aproximativ 7 kilometri, dar este destul de îngustă în comparație cu alte plaje de pe litoralul bulgăresc. Însă, datorită numărului relativ mic de unități de cazare, plaja este aerisită. Este acoperită cu nisip fin,  foarte curată, iar intrarea în mare este lină. Toate acestea, în combinație cu apa cristalină, fac din Obzor o destinație de vacanță de neuitat. Este o stațiune recomandată în special familiilor cu copii sau celor care preferă locațiile liniștite și boeme.

Obzor oferă numeroase opțiuni de cazare: hoteluri mari, de lux, dar și hoteluri mai mici, de familie. De asemenea, în stațiune este prezentă și o zonă de camping, potrivită pentru cei care doresc să petreacă o vacanță în mijlocul naturii. Pentru familiile cu copii există diverse variante de divertisment, cum ar fi piscinele cu tobogane și locurile de joacă din cadrul complexelor hoteliere. Unele dintre cele mai căutate hoteluri sunt: Hotel Hvd Reina Del Mar, Hotel Casablanca, Hotel Obzor Beach Resort, Hotel Sol Luna Bay Resort, Hotel Galeria, Sunrise Blue Magic Hotel etc. În stațiune, veți descoperi restaurante care servesc atât preparate pescărești, tradiționale, cât și specialități aparținând bucătăriei internaționale, astfel încât papilele gustative vă vor fi încântate indiferent de preferințe. De asemenea, pe plajă veți descoperi mai multe baruri unde puteți servi băuturi sau diverse gustări. În cazul în care doriți o vacanță mai animată, trebuie să știți că în stațiune nu prea veți găsi cluburi sau discoteci. Pentru amatorii de shopping, în centrul orașului Obzor, pe drumul Varna-Burgas, veți descoperi câteva magazine de unde puteți achiziționa: haine, îmbrăcăminte de plajă, accesorii și diverse suveniruri. 

Cele mai populare atracții ale stațiunii Obzor

Obzor este o micuță stațiune din Bulgaria ce poate fi cu ușurință vizitată într-o singură zi. Prin urmare, date fiind dimensiunile sale reduse, aici nu se pot face prea multe lucruri, iar atracțiile orașului nu sunt prea numeroase. În cele ce urmează vă vom prezenta o serie de activități de care vă puteți bucura în cazul în care alegeți să vizitați „orașul soarelui”.

Citeste mai mult.

Capul Emine - un obiectiv turistic încărcat de mister

Stațiunea Obzor oferă o multitudine de atracții turistice. Printre cele mai interesante dintre acestea se numără Capul Emine, unul dintre farurile Mării Negre, situat în  partea sudică a Munților Balcani. Capul Emine este un promontoriu aproape vertical, cu o altitudine de 60 de metri față de nivelul mării.

Citeste mai mult.