Top hoteluri cu piscină exterioară din Obzor

   Obzor este o stațiune destul de întinsă, cu numeroase spații verzi, cu străzi bine întreținute, mărginite de diverse specii de pomi și trandafiri. Pe cuprinsul său, turiștii vor descoperi numeroase restaurante, terase, magazine, de unde se pot achiziționa produse de strictă necesitate și nu numai, un parc de distracții pentru copii și un părculeț, în mijlocul căruia tronează o piscină arteziană. Turiștii care doresc să se bucure de un sejur relaxat și reconfortant în Obzor pot opta pentru Hotel Hvd Reina Del Mar, situat în apropiere de plajă și la 1 kilometru distanță de centrul stațiunii. Turiștii vor avea la dispoziție 3 piscine exterioare și o piscină interioară, la care se adaugă o piscină pentru copii. De asemenea, cei care optează pentru cazare în cadrul acestui hotel se vor bucura de saună, baie cu aburi, sală de fitness și zonă de relaxare. Contra cost, vor putea beneficia și de hammam, centru de masaj, terapie Rhassoul și tratamente faciale și corporale. De piscină exterioară se vor bucura și turiștii care aleg să se cazeze la Hotel Casablanca. Hotelul este situat la doar 100 de metri distanță de plajă și la 500 metri de centrul stațiunii. Camerele de pe cuprinsul său se bucură de vederi panoramice către mare, dispun de balcon, aer condiționat, TV prin satelit, zonă de relaxare, baie privată, iar unele au și mini bucătărie. Turiștii cazați aici se vor putea relaxa în cadrul centrului spa sau vor putea face mișcare în sală de fitness a unității de cazare.

 Burgas Obzor poza
 

     Persoanelor care vor dori să opteze pentru o unitate de cazare care să le ofere acces imediat la plajă pot avea în vedere Hotel Hvd Club Miramar. Unitatea de cazare a fost inaugurată în anul 2006, fiind renovată în vara anului 2017. Camerele sale sunt primitoare, decorate în nuanțe neutre, și foarte bine amenajate. Hotelul dispune de două piscine exterioare și de piscină interioară încălzită. Turiștii cazați aici cu siguranță vor petrece un sejur animat, unitatea de cazare contribuind decisiv în acest sens și punându-le la dispoziție sală de fitness, facilități pentru a juca tenis de masă, biliard, darts, șah, boccia, mini fotbal. Pe parcursul șederii aici, turiștii vor putea practica zumba, step aerobic, aerobic acvatic, se vor putea bucura de diverse programe de animație, vor putea juca polo pe apă, iar o dată pe sejur vor avea acces la centrul spa al hotelului, care este dotat cu saună, baie de aburi și zonă de relaxare. Turiștii care doresc să se cazeze la un hotel care să dispună de piscină exterioară pot opta pentru Hotel Obzor Beach Resort. Complexul hotelier numără 5 piscine exterioare pentru adulți, 4 piscine pentru copii și o piscină exterioară încălzită. Sejurul petrecut aici nu are cum să nu fie plăcut, deoarece unitatea de cazare vă va pune la dispoziție o gamă largă de facilități. Veți putea face sport în sală sau în aer liber, vor putea juca tenis de masă, volei pe plajă, fotbal pe plajă, darts și polo pe apă. În timpul zilei, turiștii se vor bucura de programe de animație și jocuri sportive, iar odată cu lăsare serii sunt organizate spectacole de folclor, dansuri latine, seri de karaoke și diverse alte tipuri de spectacole. 

 Burgas Obzor poza
 

    Hotel Alua Helios Bay ( Ex Riu Helios Bay ) este situat pe plaja din Obzor, la 500 de metri de centrul stațiunii. Pe lângă timpul petrecut pe plaja publică, turiștii se vor putea bucura de relaxare și soare la piscina exterioară a unității de cazare, în același timp hotelul fiind dotat și cu o piscină interioară, cu sistem de încălzire și cu secțiune pentru copii. De asemenea, pe cuprinsul unității de cazare, turiștii vor descoperi un restaurant principal cu terasă, snack bar, lounge bar, bar la piscină, terasă solară, salon de înfrumusețare și chioșc. Oaspeții Hotel Sol Luna Bay Resort vor avea acces la plajă privată, unde li se vor pune a dispoziție umbrele și șezlonguri gratuite. Hotel dispune și de o piscină exterioară cu o suprafață de 378 metri pătrați, iar cei care își plănuiesc concediile în mai, septembrie și octombrie se vor putea relaxa la piscina interioară încălzită. Șederea petrecută aici are toate premisele de a fi minunată, deoarece turiștii se vor putea distra în cadrul parcului acvatic, vor putea juca tenis de masă, darts, bocca, volei pe plajă, tenis pe plajă și biliard. De asemenea, turiștii au ocazia de a se relaxa prin intermediul masajelor, a saunei cu infraroșu sau a băii cu aburi. Hotel Aluasun Helios Beach ( Ex Suneo Helios Beach ) dispune de piscină exterioară cu secțiune pentru copii, de sală de fitness, salon de înfrumusețare, centru de masaj și saună. Turiștii cazați aici vor putea lua masa la unul dintre cele două restaurante, vor putea petrece timp în barul din lobby, la cel de pe terasă sau la pool bar. Pentru ca turiștii să poată fi în permanență în legătură cu cei dragi, hotelul le oferă acces la WiFi.

 Burgas Obzor poza
 

     În rândul hotelurilor cu piscină din Obzor se situează și: Hotel Sunrise All Suites Resort, Hotel Marina Sands Bijou Boutique, Hotel The Cliff Beach And Spa Resort,  Sunrise Blue Magic Hotel, Hotel Argo, Hotel Newtown, Hotel Obzor City, Hotel Sirena Palace și altele.

Petreceți vacanța de 1 mai pe plaja din stațiunea Obzor

  Orașul Obzor este situat la o distanță de 65 de kilometri de orașul Varna și la 40 de kilometri distanță de orașul Nessebar. Stațiunea Obzor se bucură de una dintre cele mai frumoase plaje de pe litoralul bulgăresc, fiind recomandată tuturor celor care doresc să se bucure de liniște și relaxare cu prilejul mini-vacanței de 1 mai.

Citeste mai mult.

Cele mai populare atracții turistice ale stațiunii Obzor

Obzor este o micuță stațiune din Bulgaria ce poate fi cu ușurință vizitată într-o singură zi. Prin urmare, date fiind dimensiunile sale reduse, aici nu se pot face prea multe lucruri, iar atracțiile orașului nu sunt prea numeroase. În cele ce urmează vă vom prezenta o serie de activități de care vă puteți bucura în cazul în care alegeți să vizitați „orașul soarelui”.

Citeste mai mult.

Capul Emine - un obiectiv turistic încărcat de mister

Stațiunea Obzor oferă o multitudine de atracții turistice. Printre cele mai interesante dintre acestea se numără Capul Emine, unul dintre farurile Mării Negre, situat în  partea sudică a Munților Balcani. Capul Emine este un promontoriu aproape vertical, cu o altitudine de 60 de metri față de nivelul mării.

Citeste mai mult.