Oferte Cazare - Litoral Ravda, Burgas, Bulgaria ☀️ 2022

Cazare - Litoral Ravda 2022

Ravda este o stațiune de dimensiuni restrânse de pe litoralul de sud-est al Bulgariei, fiind plasată în continuarea stațiunii Nessabar și la doar 6 kilometri de Sunny Beach . Datorită așezării sale geografice, fiind plasată destul de departe de zonele industriale, localitatea se bucură de un aer deosebit de curat, iar apa mării este limpede. Temperatura medie pe timpul verii este de circa 22 grade Celsius.

Citeste mai mult

Litoral Ravda 2022 face parte din regiunea Burgas din Bulgaria.

In Ravda sunt 20 hoteluri, din care un hotel de 5 stele, 11 hoteluri de 3 stele, 6 hoteluri de 2 stele, 2 hoteluri de o stea.

Filtre Litoral Ravda 2022

Filtreaza hotelurile din Ravda pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Ravda pe baza tipului de masa:

Vezi hoteluri/orase din Ravda cu diferite facilitati des cautate si folositoare:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Emerald Beach & Spa incepand cu 468.00 €
Plecare 1 Septembrie 2022, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Bijou incepand cu 327.00 €
Plecare 16 Septembrie 2022, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Riviera Fort Beach incepand cu 303.00 €
Plecare 16 Septembrie 2022, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Ravda, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Ravda - descoperă o destinație de vacanță mai puțin populară

Plaja stațiunii este micuță, măsurând 20-30 de metri lățime și este acoperită cu nisip fin. Întinderea de nisip este divizată în două părți distincte, turiștii alegând plaja sudică, datorită limpezimii apei și a nisipului fin, în timp ce, plaja din nord oferă turiștilor o atmosferă reconfortantă. Pentru un plus de siguranță, pe plajă sunt prezenți în permanență salvamari. În apa mării nu există pericole, precum pești otrăvitori, scorpioni, șerpi veninoși sau altele. Temperatura medie pe durata verii este de circa 22 grade Celsius. Spre deosebire de stațiunile mai dezvoltate de pe litoralul românesc, prețurile practicate în Ravda sunt mai avantajoase. Ravda este o stațiune liniștită, fiind populară în rândul familiilor cu copii, dar și în rândul tinerilor și a studenților, Ravda încântându-și turiștii cu peisajul marin nemaipomenit de frumos. În stațiune sunt plasate numeroase taverne, restaurante, cluburi, baruri și cafenele, iar viața de noapte este foarte activă. Economia orașului Ravda este axată în primul rând pe turism. Datorită așezării sale geografice și apropierii de cele două stațiuni mai sus menționate, Ravda atrage numeroși turiști. Aceștia pot dispune de curse regulate către celelalte stațiuni din apropiere. Astfel, există mijloace de transport care circulă la fiecare 30 de minute către Burgas și la fiecare 20 de minute către Sunny Beach și Nessebar

Pentru iubitorii sporturilor nautice aici se practică surfing, scufundări și schi nautic, iar cei mai puțin experimentați pot lua și cursuri cu instructori autorizați. În Ravda, turiștii au multiple posibilități de cazare, putând opta pentru hoteluri de la una la cinci stele. Unele unități de cazare au și propriile piscine  și beneficiază de spații verzi special amenajate, cu arbori ornamentali și diverse plante.

poza Ravda - descoperă o destinație de vacanță mai puțin populară