Oferte Cazare - Litoral Ravda, Burgas, Bulgaria 2021

Cazare - Litoral Ravda

Ravda este o stațiune de dimensiuni restrânse de pe litoralul de sud-est al Bulgariei, fiind plasată în continuarea stațiunii Nessabar și la doar 6 kilometri de Sunny Beach . Datorită așezării sale geografice, fiind plasată destul de departe de zonele industriale, localitatea se bucură de un aer deosebit de curat, iar apa mării este limpede. Temperatura medie pe timpul verii este de circa 22 grade Celsius.

Citeste mai mult

Litoral Ravda face parte din regiunea Burgas din Bulgaria.

In Ravda sunt 17 hoteluri, din care un hotel de 5 stele, 10 hoteluri de 3 stele, 4 hoteluri de 2 stele, 2 hoteluri de o stea.

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Emerald Beach & Spa incepand cu 198.00 €
Plecare 20 Septembrie 2020, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Bijou incepand cu 254.00 €
Plecare 20 Septembrie 2020, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Mellia Resort incepand cu 236.00 €
Plecare 1 Septembrie 2020, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Ravda Dom incepand cu 306.00 €
Plecare 2 Septembrie 2020, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Riviera Fort Beach incepand cu 158.00 €
Plecare 14 Septembrie 2020, 7 nopti, Fara Masa

Ravda - descoperă o destinație de vacanță mai puțin populară

Plaja stațiunii este micuță, măsurând 20-30 de metri lățime și este acoperită cu nisip fin. Întinderea de nisip este divizată în două părți distincte, turiștii alegând plaja sudică, datorită limpezimii apei și a nisipului fin, în timp ce, plaja din nord oferă turiștilor o atmosferă reconfortantă. Pentru un plus de siguranță, pe plajă sunt prezenți în permanență salvamari. În apa mării nu există pericole, precum pești otrăvitori, scorpioni, șerpi veninoși sau altele. Temperatura medie pe durata verii este de circa 22 grade Celsius. Spre deosebire de stațiunile mai dezvoltate de pe litoralul românesc, prețurile practicate în Ravda sunt mai avantajoase. Ravda este o stațiune liniștită, fiind populară în rândul familiilor cu copii, dar și în rândul tinerilor și a studenților, Ravda încântându-și turiștii cu peisajul marin nemaipomenit de frumos. În stațiune sunt plasate numeroase taverne, restaurante, cluburi, baruri și cafenele, iar viața de noapte este foarte activă. Economia orașului Ravda este axată în primul rând pe turism. Datorită așezării sale geografice și apropierii de cele două stațiuni mai sus menționate, Ravda atrage numeroși turiști. Aceștia pot dispune de curse regulate către celelalte stațiuni din apropiere. Astfel, există mijloace de transport care circulă la fiecare 30 de minute către Burgas și la fiecare 20 de minute către Sunny Beach și Nessebar

Pentru iubitorii sporturilor nautice aici se practică surfing, scufundări și schi nautic, iar cei mai puțin experimentați pot lua și cursuri cu instructori autorizați. În Ravda, turiștii au multiple posibilități de cazare, putând opta pentru hoteluri de la una la cinci stele. Unele unități de cazare au și propriile piscine  și beneficiază de spații verzi special amenajate, cu arbori ornamentali și diverse plante.