Oferte Cazare - Litoral Sveti Vlas, Burgas, Bulgaria la hoteluri cu Pensiune completa ☀️ 2022

Cazare - Litoral Sveti Vlas la hoteluri cu Pensiune completa 2022

Unitatile de cazare care ofera servicii de masa tip pensiune completa din Sveti Vlas ofera oaspetilor sai un numar de trei mese (mic dejun, pranz si cina). De asemenea, unele unitati de cazare ofera turistilor si bauturi in timpul meselor. Mesele oferite in cadrul pensiunii / hotelului din Sveti Vlas pot fi tip bufet sau à la carte. Pentru anumite hoteluri din Sveti Vlas, pensiunea completa poate fi denumita si Full Board

Litoral Sveti Vlas la hoteluri cu Pensiune completa 2022 face parte din regiunea Burgas din Bulgaria.

In Sveti Vlas sunt 7 hoteluri care au Pensiune completa. Puteti vedea aceste hoteluri cu Pensiune completa mai jos.

Vezi hoteluri Sveti Vlas

Filtre Litoral Sveti Vlas la hoteluri cu Pensiune completa 2022

Filtreaza hotelurile din Sveti Vlas pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Sveti Vlas pe baza tipului de masa:

Vezi hoteluri/orase din Sveti Vlas pentru diferite perioade importante ale anului, atent selectionate pentru tine:

Vezi hoteluri/orase din Sveti Vlas cu diferite facilitati des cautate si folositoare:

Mai jos puteti gasi hoteluri cu regimul de masa Pensiune completa in Sveti Vlas pentru anul 2022:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Garden Of Eden incepand cu 215.00 €
Plecare 15 Septembrie 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Aparthotel Garden Of Eden incepand cu 189.00 €
Plecare 1 Iunie 2022, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Premier Fort Cuisine - Full Board incepand cu 682.00 €
Plecare 21 Iunie 2022, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Premier Fort Beach incepand cu 303.00 €
Plecare 15 Septembrie 2022, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Prestige Fort Beach incepand cu 409.00 €
Plecare 4 Septembrie 2022, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Sveti Vlas cu Pensiune completa, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Sveti Vlas, o alegere perfectă pentru o vacanță relaxantă și liniștită

Stațiunea Sveti Vlas se bucură de condiții naturale prielnice, combinația dintre mare și munte oferind garanția unui sejur relaxant și odihnitor. Clima este temperat mediteraneeană, fiind benefică tratării afecțiunilor pulmonare, în stațiune existând un sanatoriu ce funcționează pe parcursul întregului an. Plaja stațiunii este destul de îngustă și are o lungime de aproximativ 1 kilometru, fiind acoperită cu nisip fin și auriu. Este foarte curată, fiind amenajată cu șezlonguri și umbreluțe, iar din loc în loc prezintă golfulețe, care îi oferă un farmec aparte. Intrarea în mare este lină, fiind o locație potrivită pentru copii.

Orașul vechi a fost acaparat aproape în întregime de construcții moderne. Stațiunea s-a dezvoltat mult în ultimii ani, investițiile din infrastructură și în unitățile de cazare, constituind principalul său atuu. Complexurile turistice sunt construite în apropierea malului mării și oferă o multitudine de facilități, precum piscine, spații verzi și parcări. Pentru familiile cu copii stațiunea pune la dispoziție: locuri de joacă, piscine speciale pentru cei mici, spectacole, jocuri și concursuri. Stațiunea a fost gândită ca o zonă rezidențială de vacanță mai ales pentru familii, în care turiștii să beneficieze de o atmosferă intimă, fiind feriți de aglomerația obișnuită a stațiunilor de pe litoral. Cele mai multe hoteluri oferă cazare în sistemul all inclusive. În plus, stațiunea dispune și de apartamente ce pot fi închiriate în regim hotelier. Sveti Vlas este destinația perfectă pentru cei care își doresc un sejur relaxant într-o stațiune luxoasă și liniștită. 

poza Sveti Vlas,  o alegere perfectă pentru o vacanță relaxantă și liniștită

Fiind situată în apropierea stațiunilor de top de pe litoralul bulgăresc, veți beneficia de transport regulat cu autobuzul spre Sunny Beach, Nessebar și Burgas. De asemenea, există microbuze particulare și posibilitatea transportului cu taxi. Pe teritoriul stațiunii veți descoperi numeroase restaurante, atât cu specific tradițional bulgăresc, cât și aparținând bucătăriei internaționale. Stațiunea dispune și de un port care îi oferă un farmec aparte. Astfel, se pot închiria bărci sau iahturi pentru o zi, putând efectua scurte călătorii în alte stațiuni. Printre multitudine de activități pe care le puteți desfășura pe teritoriul stațiunii enumerăm: tragere cu pușca cu aer comprimat, tragere cu arcul, parasailing, plimbări sau călărie.

poza Sveti Vlas,  o alegere perfectă pentru o vacanță relaxantă și liniștită

Sveti Vlas - destinația ideală pentru un sejur relaxant, cu ocazia Paștelui

Sveti Vlas este o stațiune pe cuprinsul căreia veți descoperi plaje cu nisip auriu, un cadrul montan spectaculos și un port de agrement, unde sunt situate numeroase restaurante.

Citeste mai mult.

Ce facilități în materie de sport veți descoperi în stațiunea Sveti Vlas?

Hotelurile din stațiunea Sveti Vlas oferă turiștilor diferite facilități, precum piscine, centre spa, săli de fitness și posibilitatea de a practica diverse sporturi. În stațiunea Sveti Vlas este prezent și un parc acvatic numit Leap Frog Water Park, unde vă veți putea distra alături de familie și alături de prieteni. Aquapark-ul este situat pe plaja centrală a stațiunii, vis-a-vis de Hotel Sineva. Parcul oferă turiștilor pasionați de distracție numeroase atracții și anume: 3 tobogane de dimensiuni mari, o trambulină și o catapultă.

Citeste mai mult.

Cele mai interesante atracții turistice din stațiunea Sveti Vlas și din împrejurimile acesteia

 Sveti Vlas este o destinație de vacanță situată în apropiere de cele mai populare stațiuni ale Bulgariei. Există numeroase autobuze care pleacă din Sveti Vlas spre Nessebar, Sunny Beach și Burgas. De asemenea, turiștii se pot deplasa prin intermediul taxiurilor sau a autobuzelor private. Stațiunea dispune de multiple obiective turistice pe care vă sfătuim să le vizitați pentru ca astfel să aveți parte de o vacanță animată și memorabilă. Începem prezentarea acestora cu Biserica Sf. Anastasie cel Mare.

Citeste mai mult.

Sveti Vlas - o destinație de vacanță potrivită pentru a vă petrece o vacanță alături de familie

Stațiunea Sveti Vlas este o micuță stațiune de vacanță, situată în apropiere de Sunny Beach și Burgas. Locația este ideală pentru a vă petrece o vacanță de vară relaxantă, alături de copii, la un buget redus. Plaja stațiunii nu este niciodată aglomerată, însă la începutul sezonului estival și spre finalul acestuia puteți fi siguri că veți avea parte de foarte mult spațiu pe plajă.  Sveti Vlas se bucură de o infrastructură modernă, drumurile fiind foarte bine întreținute și luminate, iar cafenele și restaurantele sunt destul de numeroase.

Citeste mai mult.