Oferte Cazare - Litoral Sveti Vlas, Burgas, Bulgaria ☀️ 2024

Cazare - Litoral Sveti Vlas 2024

Stațiunea Sveti Vlas este situată la poalele Munților Stara Planina, pe coasta Mării Negre, la 3 kilometri Nord de Sunny Beach și la 12 kilometri de Nessebar. Așezarea datează din secolul al II-lea d. Hr. și inițial a purtat numele "Larisa", denumirea actuală fiind luată în secolul al XIV-lea, Sveti Vlas , fiind patronul comercianților și a fermierilor. În perioada ocupației otomane, localitatea apare în registrele administrative ca "Mănăstirea" sau "Kjuchuk Mănăstirea", fapt datorat celor cinci mănăstiri prezente în zonă. La denumirea Sveti Vlas s-a revenit odată cu unirea Rumeliei de Est cu Principatul Bulgariei, în anul 1886.

Citeste mai mult

Litoral Sveti Vlas 2024 face parte din regiunea Burgas din Bulgaria.

In Sveti Vlas sunt 82 hoteluri, din care 5 hoteluri de 5 stele, 21 de hoteluri de 4 stele, 52 de hoteluri de 3 stele, 2 hoteluri de 2 stele, 2 hoteluri de o stea.

Filtre Litoral Sveti Vlas 2024

Filtreaza hotelurile din Sveti Vlas pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Sveti Vlas pe baza tipului de masa:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Garden Of Eden incepand cu 317.00 €
Plecare 12 Septembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Moonlight incepand cu 600.00 €
Plecare 21 Septembrie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Paradise Beach Residence incepand cu 673.00 €
Plecare 23 Septembrie 2024, 7 nopti, Ultra All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Voya Beach Resort incepand cu 694.00 €
Plecare 9 Septembrie 2024, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Aparthotel Garden Of Eden incepand cu 279.00 €
Plecare 9 Septembrie 2024, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Casa Real incepand cu 241.00 €
Plecare 26 Septembrie 2024, 7 nopti, Fara Masa

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Sveti Vlas, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Sveti Vlas, o alegere perfectă pentru o vacanță relaxantă și liniștită

Stațiunea Sveti Vlas se bucură de condiții naturale prielnice, combinația dintre mare și munte oferind garanția unui sejur relaxant și odihnitor. Clima este temperat mediteraneeană, fiind benefică tratării afecțiunilor pulmonare, în stațiune existând un sanatoriu ce funcționează pe parcursul întregului an. Plaja stațiunii este destul de îngustă și are o lungime de aproximativ 1 kilometru, fiind acoperită cu nisip fin și auriu. Este foarte curată, fiind amenajată cu șezlonguri și umbreluțe, iar din loc în loc prezintă golfulețe, care îi oferă un farmec aparte. Intrarea în mare este lină, fiind o locație potrivită pentru copii.

Orașul vechi a fost acaparat aproape în întregime de construcții moderne. Stațiunea s-a dezvoltat mult în ultimii ani, investițiile din infrastructură și în unitățile de cazare, constituind principalul său atuu. Complexurile turistice sunt construite în apropierea malului mării și oferă o multitudine de facilități, precum piscine, spații verzi și parcări. Pentru familiile cu copii stațiunea pune la dispoziție: locuri de joacă, piscine speciale pentru cei mici, spectacole, jocuri și concursuri. Stațiunea a fost gândită ca o zonă rezidențială de vacanță mai ales pentru familii, în care turiștii să beneficieze de o atmosferă intimă, fiind feriți de aglomerația obișnuită a stațiunilor de pe litoral. Cele mai multe hoteluri oferă cazare în sistemul all inclusive. În plus, stațiunea dispune și de apartamente ce pot fi închiriate în regim hotelier. Sveti Vlas este destinația perfectă pentru cei care își doresc un sejur relaxant într-o stațiune luxoasă și liniștită. 

poza Sveti Vlas,  o alegere perfectă pentru o vacanță relaxantă și liniștită

Fiind situată în apropierea stațiunilor de top de pe litoralul bulgăresc, veți beneficia de transport regulat cu autobuzul spre Sunny Beach, Nessebar și Burgas. De asemenea, există microbuze particulare și posibilitatea transportului cu taxi. Pe teritoriul stațiunii veți descoperi numeroase restaurante, atât cu specific tradițional bulgăresc, cât și aparținând bucătăriei internaționale. Stațiunea dispune și de un port care îi oferă un farmec aparte. Astfel, se pot închiria bărci sau iahturi pentru o zi, putând efectua scurte călătorii în alte stațiuni. Printre multitudine de activități pe care le puteți desfășura pe teritoriul stațiunii enumerăm: tragere cu pușca cu aer comprimat, tragere cu arcul, parasailing, plimbări sau călărie.

poza Sveti Vlas,  o alegere perfectă pentru o vacanță relaxantă și liniștită

Sveti Vlas - destinația ideală pentru un sejur relaxant, cu ocazia Paștelui

Sveti Vlas este o stațiune pe cuprinsul căreia veți descoperi plaje cu nisip auriu, un cadrul montan spectaculos și un port de agrement, unde sunt situate numeroase restaurante.

Citeste mai mult.

Ce facilități în materie de sport veți descoperi în stațiunea Sveti Vlas?

Hotelurile din stațiunea Sveti Vlas oferă turiștilor diferite facilități, precum piscine, centre spa, săli de fitness și posibilitatea de a practica diverse sporturi. În stațiunea Sveti Vlas este prezent și un parc acvatic numit Leap Frog Water Park, unde vă veți putea distra alături de familie și alături de prieteni. Aquapark-ul este situat pe plaja centrală a stațiunii, vis-a-vis de Hotel Sineva. Parcul oferă turiștilor pasionați de distracție numeroase atracții și anume: 3 tobogane de dimensiuni mari, o trambulină și o catapultă.

Citeste mai mult.

Cele mai interesante atracții turistice din stațiunea Sveti Vlas și din împrejurimile acesteia

 Sveti Vlas este o destinație de vacanță situată în apropiere de cele mai populare stațiuni ale Bulgariei. Există numeroase autobuze care pleacă din Sveti Vlas spre Nessebar, Sunny Beach și Burgas. De asemenea, turiștii se pot deplasa prin intermediul taxiurilor sau a autobuzelor private. Stațiunea dispune de multiple obiective turistice pe care vă sfătuim să le vizitați pentru ca astfel să aveți parte de o vacanță animată și memorabilă. Începem prezentarea acestora cu Biserica Sf. Anastasie cel Mare.

Citeste mai mult.

Sveti Vlas - o destinație de vacanță potrivită pentru a vă petrece o vacanță alături de familie

Stațiunea Sveti Vlas este o micuță stațiune de vacanță, situată în apropiere de Sunny Beach și Burgas. Locația este ideală pentru a vă petrece o vacanță de vară relaxantă, alături de copii, la un buget redus. Plaja stațiunii nu este niciodată aglomerată, însă la începutul sezonului estival și spre finalul acestuia puteți fi siguri că veți avea parte de foarte mult spațiu pe plajă.  Sveti Vlas se bucură de o infrastructură modernă, drumurile fiind foarte bine întreținute și luminate, iar cafenele și restaurantele sunt destul de numeroase.

Citeste mai mult.