Activități de încercat în Stațiunea Sunny Beach

      Sunny Beach este unul dintre centrele petrecerii din Europa, unde cluburile și barurile abundă de turiști din iulie până în august. Sunny Beach este una dintre destinațiile Bulgariei care atrage anual tineri din întreaga Europă. Plaja acoperită cu nisip fin și viața de noapte deosebit de activă sunt completate de existența unui parc de distracții. Vacanța poate fi animată prin practicarea diverselor sporturi nautice, putându-se organiza și excursii de o zi în împrejurimile stațiunii.

     Principala atracție a stațiunii este reprezentată de plajă. Aceasta are dimensiuni extinse și este acoperită cu nisip fin. Vă puteți relaxa în voie, știind că toate facilitățile sunt la doar câțiva pași distanță. Pentru amatorii de distacție, pe plajă există baruri cu DJ, iar pentru cei mici există locuri de joacă special amenajate. În apropierea Capului Emine veți descoperi plaja Irakli. Acesta este un loc liniștit, situat departe de aglomerația din Sunny Beach. Peisajul este deosebit de frumos, plaja fiind înconjurată de dealuri împădurite, iar apa mării este aproape transparentă și deosebit de calmă, astfel fiind potrivită pentru toate tipurile de înotători.

 Burgas Sunny Beach poza

     Sunny Beach este o destinație extrem de populară în rândul tinerilor cu vârste situate între 18 și 30 de ani. Stațiunea dispune de 15 baruri, multe dintre ele fiind frecventate de sute de turiști. Aici iubitorii de distracție se pot bucura de petreceri tematice de noapte, dar și de petreceri cu spumă pe plajă. Pe teritoriul stațiunii Sunny Beach există un parc acvatic, Action Aquapark, înființat în anul 2001, fiind primul parc de acest gen de pe teritoriul Bulgariei. Aici turiștii se pot bucura de 30 de atracții, precum tobogane extreme și piscine relaxante. Există și o zonă special destinată copiilor, unde cei mici se pot bălăci în bazine de mici dimensiuni sau pot parcurge diferite trasee din Insula Aventurii. De asemenea, pe teritoriul stațiunii este prezent și un parc de distracții numit Luna Park. Parcul a fost creat ca o metodă de distracție pentru întreaga familie, existând atracții pentru turiștii de toate vârstele. Astfel vă puteți bucura de roller  coaster și alte jocuri. Pentru iubitorii distracțiilor extreme există o pistă de karting, iar iubitorii sporturilor nautice pot practica scuba daving. În apropierea stațiunii se pot practica excursii cu atv-urile. De asemenea, vă puteți bucura de plimbări cu calul pe plajă, iar cei mai experimentați se pot încumeta să descopere și zonele din apropiere din șaua patrupedelor.

 Burgas Sunny Beach poza

Camel Park

  Camel Park este singurul astfel de parc din Bulgaria, dar și din Europa de Est. Camel Park este situat la 10 minute distanță de stațiunea Sunny Beach și la doar 5 minute distanță de Nessebar. Pe cuprinsul parcului, turiștii vor avea ocazia de a admira și de a interacționa cu 15 cămile prietenoase, care sunt și cea mai importantă atracție a parcului. De asemenea, pe cuprinsul Camel Park viețuiesc și ponei, măgari, iepuri, păsări exotice și alte animale.

Citeste mai mult.

Alegeți să petreceți un sejur de Paște reconfortant în stațiunea Sunny Beach

 În Sunny Beach, în preajma Sărbătorilor Pascale, temperatura medie se situează în jurul valorii de 17º C, iar apa mării măsoară aproximativ 16º C. În zilele mai călduroase temperatura poate ajunge până la 21 º C.

Citeste mai mult.

Cele mai populare activități sportive ce pot fi practicate în stațiunea Sunny Beach

Sunny Beach este bine cunoscută drept stațiunea cu cele mai bune plaje din Bulgaria. Aici vă puteți bucura de o zi liniștită, făcând băi de soare pe plajă sau vă puteți bucura de ceva aventură încercând numeroasele tipuri de sporturi nautice ce pot fi practicate de-a lungul plajelor de nisip din Sunny Beach. Turiștii care își petrec vacanța de vară în această stațiune se vor putea bucura de plimbări cu banana, plimbări cu barca, schi nautic, parasailing și altele.

Citeste mai mult.

Sunny Beach - o destinație de vacanță dedicată în special turiștilor tineri

Litoralul bulgăresc este considerat adesea cel mai bun loc pentru petreceri din Europa de Est. Într-adevăr, dacă optați să vă petreceți vacanța în stațiunea Sunny Beach sau Nisipurile de Aur, distracția va fi pe primul loc, iar somnul și liniștea vor fi sacrificate. Fie că preferați localurile cu dj-i de renume mondial și artiști renumiți,  fie că vreți doar să dansați până dimineața sau pur și simplu vreți să beți ceva în compania prietenilor, Sunny Beach este cea mai bună alegere.

Citeste mai mult.

Luna Park - Adrenalină și distracție pentru turiștii de toate vârstele din Sunny Beach

Turiștii care aleg să-și petreacă vacanța în stațiunea Sunny Beach vor avea la dispoziție numeroase variante de distracție. Stațiunea este frecventată în special de către tineri, aceștia bucurându-se aici de o multitudine de baruri, de practicarea diverselor sporturi nautice, de adrenalină și aventură în Aquapark-ul Action. În plus, pe teritoriul stațiunii, turiștii vor descoperi și un parc de distracții, Luna Park, ce oferă atracții atât pentru adulți și tineri, cât și pentru copii de vârste mici.

Citeste mai mult.

Action Aquapark - distracție garantată pentru turiștii de toate vârstele

Action Aquapark este un parc acvatic situat în staţiunea Sunny Beach, ce se întinde pe o suprafaţă de 36000 de metri pătrați. Action Aquapark este situat în vestul stațiunii Sunny Beach, într-o zonă înconjurată de vegetație luxuriantă. Parcul acvatic nu oferă doar distracții tematice, ci și emoții și adrenalină, experiența petrecută aici fiind cu siguranță una încântătoare. Este primul parc tematic al Bulgariei și după nume vă veți da seama că va fi practic imposibil să vă plictisiți pe teritoriul său.

Citeste mai mult.