Oferte Cazare - Litoral Sunny Beach, Burgas, Bulgaria 2020

Cazare - Litoral Sunny Beach

 Sunny Beach este cea mai întinsă stațiune de pe teritoriul litoralului bulgăresc, plaja acesteia măsurând 8 kilometri lungime și circa 50 de metri lățime. Sunnny Beach este amplasată la aproximativ 30 kilometri Nord de Burgas și 88 kilometri Sud de Varna, în apropiere de Nessebar. Plaja este plasată într-un mic golfuleț natural de o frumusețe unică, fiind înconjurată de culmile Munților Balcani. Bulgarii au ales să promoveze stațiunea sub o denumire în engleză, Sunny Beach , aceasta fiind traducerea din limba bulgară a Slanchev Briag , ambele însemnând același lucru: plajă însorită. 

Citeste mai mult

Litoral Sunny Beach face parte din regiunea Burgas din Bulgaria.

In Sunny Beach sunt 291 hoteluri, din care 8 hoteluri de 5 stele, 70 de hoteluri de 4 stele, 183 de hoteluri de 3 stele, 27 de hoteluri de 2 stele, 3 hoteluri de o stea.

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Barcelo Royal Beach incepand cu 443.00 €
Plecare 18 Mai 2020, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Imperial Palace ( Ex Victoria Palace ) incepand cu 299.00 €
Plecare 19 Septembrie 2020, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Riu Palace ( Adults Only 18+ ) incepand cu 524.00 €
Plecare 13 Mai 2020, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Aparthotel Diamant Residence incepand cu 149.00 €
Plecare 1 Iunie 2020, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Das Club Hotel Sunny Beach incepand cu 282.00 €
Plecare 21 Mai 2020, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Grand Hotel Oasis incepand cu 275.00 €
Plecare 4 Iunie 2020, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Complex Zornica Residence incepand cu 288.00 €
Plecare 13 Mai 2020, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Cook`s Club Sunny Beach - Adults Only 16+ incepand cu 328.00 €
Plecare 1 Iunie 2020, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Dit Majestic Beach Resort incepand cu 323.00 €
Plecare 12 Mai 2020, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Dunav incepand cu 174.00 €
Plecare 18 Mai 2020, 7 nopti, Mic dejun

Bucurați-vă de o vacanță memorabilă în cea mai însorită stațiune a Bulgariei

Sezonul estival începe în luna mai și se încheie în luna octombrie, însă perioada preferată în care turiștii aleg să-și petreacă vacanțele aici începe la jumătatea lunii iunie, încheindu-se la sfârșitul lunii septembrie. Temperatura aerului este cuprinsă între 25 și 35 de grade Celsius, iar cea a apei variază între 20 și 25 de grade Celsius. Sunny Beach se bucură de circa 300 de zile însorite pe an, chiar mai multe decât Miami Beach, Florida sau Monaco. Pe teritoriul stațiunii, plaja se contopește cu muntele, iar marea este liniștită, lipsită de maree. Malul mării este curat, unele plante de pe litoral fiind incluse în Cartea Roșie a Bulgariei, care cuprinde diferite tipuri de organisme pe cale de dispariție. Plaja este foarte bine amenajată, dispunând de umbreluțe și șezlonguri. Începând cu anul 1996 se bucură de distincția Blue Flag, ca dovadă a calității condițiilor și serviciilor oferite. De asemenea, veți întâlni o multitudine de piscine, construite, deoarece plaja devenea uneori neîncăpătoare. Stațiunea prezintă și numeroase parcuri interioare perfecte pentru recreere și plimbări în zilele toride. Plaja Stațiunii Sunny Beach se evidențiază datorită dunelor de nisip fin ce se întâlnesc în special în partea de Sud, aici cei mici putându-se distra și construi castele de nisip sau tot felul de alte construcții.


Construcția stațiunii a debutat în perioada comunistă, mai exact în anul 1958, Sunny Beach fiind construită pe locul în care, în perioada medievală, existau două puțuri vechi ce alimentau cu apă populația din Nessebar. În ultimii ani stațiunea s-a dezvoltat vertiginos, transformându-se într-o metropolă turistică ce se întinde de la Sveti Vlas până la Nessebar, în prezent, dispunând de 100 de hoteluri și 2 campinguri. Cele mai îndepărtate hoteluri sunt situate la aproximativ 1 kilometru de plajă, circa 15 minute de mers pe jos. Transportul în cadrul stațiunii și în împrejurimi se poate efectua prin intermediul mini trenulețelor, autobuzelor, care circulă din oră în oră, sau a taxiurilor. O modalitate de transport mai inedită o constituie trăsura cu cai. De asemenea, pe teritoriul stațiunii există o policlinică și mai multe centre comerciale de unde turiștii pot să-și achiziționeze cele necesare, dar și suveniruri. Stațiunea vine în întâmpinarea iubitorilor de sport, punându-le la dispoziție numeroase facilități cum ar fi: instruire în yachting, wind-surfing, schi nautic, para veliere, hang-alunecare și diverse croaziere. În același timp, în stațiunea Sunny Beach sunt amplasate numeroase terenuri de tenis, cluburi de echitație, unde veți beneficia de instructuri profesioniști, piste pentru bicicliști, terenuri de mini-golf și curse de karting.


Sunny Beach însumează peste 150 de restaurante, iar dorințele culinare cu siguranță nu vă vor rămâne nesatisfăcute. Unele dintre cele mai renumite restaurante sunt: Rousska Troika, Fregatata (Fregata), Hanska Shatra (Cortul Hanului), Oasis, Buchvata (Cuva), Vyaturna melnitsa (Moara de vânt), Chouchoura (Gura de Scurgere). Există și restaurante special dedicate copiilor, cu tematică bazată pe desene animate, dinozauri sau mașini, care sigur vor fi o încântare pentru cei mici. Iubitorii de distracție se pot bucura de baruri sau cluburi cu specific olandez, irlandez sau german. Sunny Beach este o stațiune foarte populară în rândul familiilor cu copii, multe dintre hoteluri pun la dispoziția turiștilor creșe sau cluburi pentru copii. Cei mici se pot bucura de carusele, plimbări cu poneiul sau înot în piscine special destinate lor. De asemenea, în stațiune a fost construit și un parc acvatic, recent fondat, care oferă atât copiilor, cât și adulților atracții ca: Niagara, Black Hole, Crazy River, Hydro tub, Twister și Watercastel.

 

Activități de încercat în Stațiunea Sunny Beach

Sunny Beach este unul dintre centrele petrecerii din Europa, unde cluburile și barurile abundă de turiști din iulie până în august. Sunny Beach este una dintre destinațiile Bulgariei care atrage anual tineri din întreaga Europă. Plaja acoperită cu nisip fin și viața de noapte deosebit de activă sunt completate de existența unui parc de distracții. Vacanța poate fi animată prin practicarea diverselor sporturi nautice, putându-se organiza și excursii de o zi în împrejurimile stațiunii.

Citeste mai mult.