Oferte Cazare - Litoral Sunny Day, Varna, Bulgaria ☀️ 2022

Cazare - Litoral Sunny Day 2022

Sunny Day este o stațiune restrânsă, amplasată pe o fâșie de nisip între mare și pădure, la 10 kilometri de Varna și 8 kilometri de Nisipurile de Aur. Plaja stațiunii măsoară aproximativ 1 kilometru lungime și are o lățime de 50 de metri, fiind acoperită cu nisip fin. Avantajul principal al acestei plaje îl reprezintă faptul că este foarte puțin aglomerată. În plus, este foarte curată, amenajată cu șezlonguri și umbreluțe, iar intrarea în apă este lină. Ca o recunoaștere internațională a calității plajei, aceasta a fost distinsă cu Blue Flag.

Citeste mai mult

Litoral Sunny Day 2022 face parte din regiunea Varna din Bulgaria.

In Sunny Day sunt 4 hoteluri, din care un hotel de 5 stele, 2 hoteluri de 4 stele, un hotel de 3 stele.

Filtre Litoral Sunny Day 2022

Filtreaza hotelurile din Sunny Day pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Sunny Day pe baza tipului de masa:

Vezi hoteluri/orase din Sunny Day cu diferite facilitati des cautate si folositoare:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Palace incepand cu 508.00 €
Plecare 23 Septembrie 2022, 7 nopti, Demipensiune
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Marina incepand cu 392.00 €
Plecare 23 Septembrie 2022, 7 nopti, All inclusive

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Sunny Day, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Bucurați-vă de un sejur liniștit și relaxant în Sunny Day

În anul 1997, stațiunii i s-a atribuit premiul International Award for Tourist, iar în 1998 a obținut premiul Golden America Award for QualityClima din această regiune este mediteraneeană, temperaturile medii lunare, în timpul sezonului de vară, fiind cuprinse între 23 și 28°С. Sezonul estival debutează în luna mai și se prelungește până în septembrie-octombrie. Stațiunea este potrivită pentru cei care doresc să petreacă un sejur liniștit, departe de aglomerația marilor stațiuni. Combinația dintre mare și munte oferă peisaje nemaipomenit de frumoase și aer proaspăt, ceea ce vă va face să vă deconectați de la rutina zilnică și să vă bucurați din plin de relaxare. Sunny Day este o stațiune cu circuit închis, acest aspect oferind un plus de liniște turiștilor. Beneficiază de două parcări private și de pază, prin urmare, vă veți simți mereu în siguranță. Stațiunea este  populară în rândul familiilor cu copii, dar și în rândul turiștilor de vârsta a doua. În stațiune veți descoperi și un parc cu arbori rari, precum stejari, chiparoși, pini și brazi. Parcul este  potrivit pentru plimbări și relaxare în după-amiezele călduroase de vară.

Deși stațiunea nu dispune de un număr mare de unități de cazare veți beneficia de toate facilitățile pentru petrecerea unui concediu relaxant: parcuri, terenuri de sport, piscine, locuri de joacă pentru copii și baze de tratament. Cei mici se pot distra pe topogane, la piscinele cu secțiunii speciale sau pot lua parte la programe de animație. Sunny Day dispune de două baze de tratament modern, cu personal calificat și dotări de ultimă generație. Bazele de tratament folosesc apa micelară și nămolul pentru tratarea diferitelor afecțiuni cardio-vasculare și ale aparatului locomotor. De asemenea, stațiunea prezintă două piscine acoperite și una descoperită și două centre SPA în aer liber, precum și mai multe săli de conferințe.

poza Bucurați-vă de un sejur liniștit și relaxant în Sunny Day

În trecut pe teritoriul stațiunii erau amplasate patru hoteluri, unul de 5 stele, 2 de patru stele și unul de 3 stele, însă în anul 2015 două dintre aceste hoteluri au fost demolate, în locul lor fiind construite unități de cazare moderne. În prezent turiștii se pot caza la Hotel Palace și Hotel Marina. Hotelurile sunt amplasate în imediată apropiere de plajă, astfel că nu veți irosi mult timp pe drum, aspect important, mai ales pentru turiștii care merg la plajă însoțiți de copii. Stațiunea nu este potrivită pentru cei care preferă stațiunile animate și viața de noapte, în Sunny Day existând puține baruri sau cluburi. De altfel, stațiunea nu este foarte populară în rândul tinerilor. În shimb, în stațiune sunt situate cinci restaurante, astfel vă veți putea bucura de preparate tradiționale bulgărești, dar și de diverse preparate ale gastronomiei internaționale. Puteți vizita  cu ușurință și alte stațiunii, Sunny Day fiind amplasată în continuarea Stațiunii Sfinții Constantin și Elena.

 

poza Bucurați-vă de un sejur liniștit și relaxant în Sunny Day

Sunny Day - o stațiune frecventată în special de familiile cu copii și de către turiștii vârstnici

  Sunny Day este o destinație de vacanță extrem de apreciată de către familiile cu copii, dar și de către turiștii trecuți de prima tinerețe. Aceasta este o stațiune de dimensiuni restrânse, mărginită pe de o parte de mare și pe cealaltă de o zonă împădurită. Stațiunea este destul de liniștită, având circuit închis, iar traficul fiind inexistent.

Citeste mai mult.

Descoperă bazele de tratament balnear din Sunny Day

Bulgaria este o destinație cu multiple baze de tratament, deoarece beneficiază de o climă favorabilă, un litoral întins și peste 530 de izvoare minerale termale, cu componenți fizico-chimici diferiți. Principalul avantaj al centrelor de tratament din Bulgaria este faptul că sunt amplasate în regiuni extrem de plăcute climateric, ceea ce face extrem de facilă combinarea climei cu balneoterapia.

Citeste mai mult.