Elenite - o stațiune special dedicată familiilor cu copii

     Stațiunea Elenite este situată de-a lungul unui golf, bucurându-se de o plajă întinsă și de pajiști verzi. Stațiunea este formată din vile și hoteluri, construite printre vegetația abundentă a Munților Balcani, creând parcă un mozaic extrem de plăcut ochiului. Cadrul natural este extrem de plăcut în Elenite, marea îmbinându-se cu muntele. Este o stațiune liniștită, perfectă pentru a vă petrece o vacanță relaxantă, departe de agitație și aglomerație. Deși în stațiunea Elenite există numeroase facilități de distracție, vă asigurăm că vă veți putea odihni foarte bine pe timpul nopții. În ceea ce îi privește pe micuți, vă sfătuim să fiți precauți, deoarece plaja nu este în totalitate acoperită cu nisip, iar copiii s-ar putea răni din cauza pietrelor. Prezența aquapark-ului Atlantida este un mare plus pentru stațiune, în cadrul acestuia putându-se distra atât copiii, cât și adulții. Seara vă puteți plimba de-a lungul zonei de promenadă sau v[ puteți petrece timpul în unul dintre numeroasele localuri din Elenite.

 Burgas Elenite poza

     Multe dintre unitățile de cazare din stațiune dispun de piscine special dedicate copiilor, tobogane, locuri de joacă, pătuțuri și scaune înalte în restaurante.  Hotel Royal Castle vine în întâmpinarea familiilor cu copii și cu meniuri speciale pentru cei mici. Micuții dumneavoastră se pot distra în mai multe mini-cluburi de pe cuprinsul stațiunii, precum mini-club Aladdin, mini-club Anabel și la mini-clubul complexului hotelier. Hotel Andalucia Beach oferă facilități speciale pentru copii, precum meniu pentru copii, scaun înalt, pătuț gratuit, piscină pentru copii, parc de distracții, programe de animație, loc de joacă și acces la mini-club Aladdin și mini-club Anabel. De facilități asemănătoare vor beneficia și turiștii care aleg să se cazeze în cadrul Hotelului Royal Bay, a Hotelului Royal Park și a Hotelului Elenite Holiday Village. Hotel Vilas Elenite vine în întâmpinarea familiilor cu copii, oferindu-le o serie de facilități, printre care enumeră: meniu pentru copii, pătuț pentru bebeluși, scaunde înalte în restaurante, piscină pentru copii, acces la mini-club Aladdin și mini-club Anabel.

     Copiii turiștilor care optează pentru cazare la Hotel Zornitsa Sands dispun de facilități precum: meniu pentru copii în restaurant, pătuțuri, scaune înalte, piscină pentru copii cu sistem de încălzire a apei, tobogan, mini-club, loc de joacă, mini-discotecă și programe de animație. Hotel Robinson Apartaments a creat facilități speciale pentru familiile cu copii, acestea având la dispoziție o secție specială pentru copii la piscina exterioară, iar contra cost, pătuțuri și scaune înalte pentru copii. Hotel Messambria Fort Beach și-a adaptat faciitățile și la nevoile turiștilor car aleg să-și petreacă vacanța alături de copii. Astfel, cei mici se vor putea bucura fără costuri suplimentare de: piscină pentru copii, tobogane cu apă, loc de joacă cu leagăne și tobogane, scaune înalte în restaurant, iar contra cost li se vor pune la dispoziție și pătuțuri și scaune înalte în apartamente/studiouri. 

 Burgas Elenite poza

 

Petreceți un sejur liniștit, cu ocazia Paștelui, în stațiunea Elenite

În stațiunea Elenite sezonul estival debutează în luna mai, astfel încât, în funcție de data în care se sărbătorește Paștele, veți avea ocazia ca toate hotelurile și localurile de pe cuprinsul stațiunii să fie deschise.

Citeste mai mult.

Sporturi și activități recreative în stațiunea Elenite

Pacea și liniștea sunt principalele ingrediente pe care le caută turiștii care aleg să petreacă un sejur în stațiunea Elenite. Unitățile de cazare din stațiune pun la dispoziția turiștilor piscine exterioare, piscine pentru copii, restaurante cu specific bulgar și european, discoteci, baruri, cluburi, cafenele și magazine. Atracția principală a stațiunii este însă aquapark-ul Atlantida.

Citeste mai mult.

Zece hoteluri cu piscină în aer liber din stațiunea Elenite

Stațiunea Elenite este frecventată anual de numeroase familii cu copii, iar unitățile hoteliere au ținut cont de acest aspect, multe dintre hotelurile din Elenite dispunând de piscine în aer liber. Deși se pot bucura de apa mării, mulți părinți aleg să-și petreacă timpul alături de micuții lor, la piscină. Printre motivele pentru care aleg să facă asta se enumeră faptul că îi pot supraveghea mai ușor pe cei mici, dar și faptul că le este mai comod și își simt copiii mai în siguranță.

Citeste mai mult.