Petreceți un sejur liniștit, cu ocazia Paștelui, în stațiunea Elenite

   În stațiunea Elenite sezonul estival debutează în luna mai, astfel încât, în funcție de data în care se sărbătorește Paștele, veți avea ocazia ca toate hotelurile și localurile de pe cuprinsul stațiunii să fie deschise. Stațiunea Elenite se face remarcată datorită atmosferei liniștite, precum și pentru securitatea pe care o oferă vizitatorilor săi, motiv pentru care mii de familii cu copii aleg să-și petreacă vacanțele aici. Printre cele mai cunoscute localuri în care puteți lua masa în Elenite se situează: Restaurantul Anvers, Pako´s Bar, Jack Sparrow și altele. În ceea ce privește unitățile de cazare, oferta este destul de variată, existând atât hoteluri de cinci stele, cât și hoteluri mai accesibile ca preț. Hotel Royal Castle este amplasat la o distanță de 350 de metri de plaja din Elenite. Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi o multitudine de facilități, printre care: acces către Aquapark-ul Atlantida, Lunapark, piscină în aer liber, piscină interioară, jacuzzi la piscină, centru fitness, posibilitatea de a practica tir cu arcul, patru terenuri de tenis, teren de mini-golf, saună și baie de aburi. Turiștii vor putea juca șah, fotbal și squash. În plus, contra cost, turiștii se pot bucura și de biliard, darts, bowling, masaje, solar, baie turcească, duș "Aventura", închiriere biciclete, precum și de posibilitatea de a practica sporturi nautice. 

 Burgas Elenite poza

    Hotel Royal Bay este situat la 10 metri distanță de plajă, fiind o alegere ideală pentru turiștii care doresc să nu străbată o distanță prea mare pentru a se bucura de soare și mare. Unitatea de cazare dispune de un restaurant principal, 3 restaurante à la carte și un complex de baruri. Turiștii dornici de distracție au la dispoziție un club de noapte. Hotel Royal Bay pune la dispoziția oaspeților săi și birou de schimb valutar, Wi-Fi gratuit în zonele comune ale hotelului, sală de animație, magazin, centru spa, salon de înfrumusețare, salon de coafură și parcare auto supravegheată. În materie de sport și agrement, unitate de cazare dispune de: piscină exterioară, acces către parcul acvatic Atlantida, animație în timpul zilei și a serii, sală de fitness, posibilitatea de a juca tenis de masă și tenis de câmp, mini golf, polo pe apă, șah și fotbal. Pentru o vacanță cât mai animată, oaspeții hotelului vor putea să joace volei pe plajă și să ia parte la programe de aerobic. 

 Burgas Elenite poza

     Turiștii care doresc să petreacă un sejur relaxant în Elenite, cu ocazia Paștelui, pot opta pentru Hotel Zornitsa Sands, deoarece unitatea de cazare dispune de centru spa, dotat cu saună, centru fitness, centru de masaj, jacuzzi, baie turcească și baie de aburi, piscină în aer liber și acces pe o plajă privată. Pe cuprinsul hotelului veți descoperi și un restaurant principal, restaurant tematic "Fish & Grill", lobby bar, club de noapte, bar la piscină, karaoke bar, room service, birou de schimb valutar, salon de înfrumusețare, magazine, spălătorie și parcare auto. Pentru a se distra și a se menține în formă, turiștii pot juca tenis de masă, volei pe plajă, mini-fotbal, biliard sau pot face plimbări cu bicicleta. Hotelul de trei stele Menada Negresko Apartments pune la dispoziția vizitatorilor săi internet Wi-Fi, o terasă, o grădină, parcare, bar și piscină în aer liber. De o gamă variată de facilități se vor bucura și turiștii care aleg să-și petreacă sejurul de Paște în  cadrul Hotel Atrium Beach. Aceștia vor dispune de restaurant, 3 restaurante à la carte, bar în lobby, club de noapte, magazin, birou de schimb valutar și seif. Pe durata sejurului, turiștii se vor putea relaxa și răsfăța, deoarece unitatea de cazare dispune de centru spa, salon de coafură, salon de înfrumusețare, piscină exterioară și sală de fitness. Știm cu toții că în preajma sărbătorilor tindem să exagerăm cu mâncarea, însă turiștii cazați în cadrul Hotel Atrium Beach pot arde calorii în timp ce joacă tenis, mini golf, tenis de masă, bowling sau practică sporturi acvatice.

 Burgas Elenite poza
 

    Menada Villa Astoria este o unitate de cazare care pretează perfect turiștilor care doresc să-și petreacă vacanța de Paște alături de copii, fiindcă aici aceștia vor avea la dispoziție o piscină în aer liber, bar, terasă, grădină, parcare și loc de joacă pentru copii. În plus, hotelul oferă oaspeților săi și serviciu de transfer de la/ către aeroport și servicii de închiriere auto și biciclete, cu ajutorul cărora să viziteze împrejurimile stațiunii. 

Elenite - o stațiune special dedicată familiilor cu copii

 Stațiunea Elenite este situată de-a lungul unui golf, bucurându-se de o plajă întinsă și de pajiști verzi. Stațiunea este formată din vile și hoteluri, construite printre vegetația abundentă a Munților Balcani, creând parcă un mozaic extrem de plăcut ochiului. Cadrul natural este extrem de plăcut în Elenite, marea îmbinându-se cu muntele. Este o stațiune liniștită, perfectă pentru a vă petrece o vacanță relaxantă, departe de agitație și aglomerație.

Citeste mai mult.

Sporturi și activități recreative în stațiunea Elenite

Pacea și liniștea sunt principalele ingrediente pe care le caută turiștii care aleg să petreacă un sejur în stațiunea Elenite. Unitățile de cazare din stațiune pun la dispoziția turiștilor piscine exterioare, piscine pentru copii, restaurante cu specific bulgar și european, discoteci, baruri, cluburi, cafenele și magazine. Atracția principală a stațiunii este însă aquapark-ul Atlantida.

Citeste mai mult.

Zece hoteluri cu piscină în aer liber din stațiunea Elenite

Stațiunea Elenite este frecventată anual de numeroase familii cu copii, iar unitățile hoteliere au ținut cont de acest aspect, multe dintre hotelurile din Elenite dispunând de piscine în aer liber. Deși se pot bucura de apa mării, mulți părinți aleg să-și petreacă timpul alături de micuții lor, la piscină. Printre motivele pentru care aleg să facă asta se enumeră faptul că îi pot supraveghea mai ușor pe cei mici, dar și faptul că le este mai comod și își simt copiii mai în siguranță.

Citeste mai mult.