Zece hoteluri cu piscină în aer liber din stațiunea Elenite

      Stațiunea Elenite este frecventată anual de numeroase familii cu copii, iar unitățile hoteliere au ținut cont de acest aspect, multe dintre hotelurile din Elenite dispunând de piscine în aer liber. Deși se pot bucura de apa mării, mulți părinți aleg să-și petreacă timpul alături de micuții lor, la piscină. Printre motivele pentru care aleg să facă asta se numeră faptul că îi pot supraveghea mai ușor pe cei mici, dar și faptul că le este mai comod și își simt copiii mai în siguranță ca pe plajă. Hotel Royal Castle, situat în stațiunea Elenite, își întâmpină turiștii cu o zonă de plajă privată și cu o piscină în aer liber. Turiștii care optează pentru cazare în cadrul acestui hotel vor beneficia de șezlonguri și umbrele gratuite, atât pe plajă, cât și la piscină. În plus, oaspeții acestui hotel au acces gratuit la parcul acvatic Atlantida, unde se pot distra pe numeroasele tobogane și în piscine. Turiștii se pot bucura de asemenea de o piscină interioară, saună și multiple tratamente cosmetice, masaje și un centru spa. Iubitorilor de mișcare li se pune la dispoziție și o sală de fitness.

 Burgas Elenite poza

     Hotel Robinson Apartments, situat la 150 de metri distanță de plajă publică a stațiunii, oferă oaspeților săi o piscină exterioară și un parc cu o vegetație luxuriantă. La piscina hotelului, turiștii vor beneficia în mod gratuit de șezlonguri și umbrele. Hotel Andalucia Beach, situat în stațiunea Elenite, dispune de o zonă de plajă privată, unde turiștii au la dispoziție șezlonguri și umbrele gratuite, în funcție de disponibilitate. Oaspeții se bucură de aceleași facilități și la piscina exterioară a hotelului. Turiștii care optează pentru pachetul All Inclusive, au acces gratuit la parcul acvatic Atlantida. Hotel Royal Bay este situat pe malul mării, în stațiunea Elenite. Turiștii care optează pentru cazare în acest hotel se vor putea bucura de soare pe o plajă privată, unde le sunt puse la dispoziție, în mod gratuit,  șezlonguri și umbrele. De asemenea, oaspeții hotelului Royal Bay vor beneficia de existența unei piscine în aer liber, iar cei mici de o piscină pentru copii. Pentru un plus de distracție turiștii au acces gratuit la aquapark-ul Atlantida, unde se pot bucura de șezlonguri și umbrele gratuite.

 Burgas Elenite poza

      Hotel Messambria Fort Beach este amplasat pe plaja dintre stațiunile Elenite și Sunny Beach, în Golful Robinson, beneficiind de priveliști dintre cele mai spectaculoase. Astfel, turiștii își vor putea încânta ochii fie cu priveliști spre pădurea de pini, fie spre mare. Oaspeții hotelului se pot bucura de soare pe plaja publică a stațiunii. La piscina exterioară a hotelului turiștii beneficiază de șezlonguri gratuite. De piscină exterioară, șezlonguri și umbrele beneficiază și oaspeții Hotelului Royal Park. Aceștia dispunând de șezlonguri și umbrele fară costuri suplimentare și pe plaja privată, în parcul acvatic Atlantida, dar și în zona cu iarbă verde din apropierea plajei. Astfel, turiștii vor avea multiple opțiuni de a se bucura de soare. 

 Burgas Elenite poza

     Hotelul Zornitsa Sands este amplasat în apropiere de stațiunea Elenite și la circa 10 kilometri de stațiunea Sunny Beach, fiind dispus în Golful  Kozluka. Oaspeții hotelului se bucură de acces la o plajă privată, unde le sunt puse la dispoziție, în mod gratuit, șezlonguri și umbrele, de aceleași facilități dispunând și la piscina hotelului. Unitatea de cazare Villas Elenite este situată în sudul stațiunii Elenite și dispune de o plajă privată, unde turiștilor li se oferă în mod gratuit șezlonguri și umbrele de soare. Oaspeții hotelului se pot bucura de soare și apă și la piscina exterioară și aici fiindu-le puse la dispoziție umbrele și șezlonguri. În plus, astfel de facilități sunt prezente și în zona verde, de lângă plajă. De asemenea, turiștii se bucură de acces gratuit la aquapark-ul Atlantida.

    Clienților hotelului Elenite Holiday Village li se pune la dispoziție o piscină în aer liber, o zonă de plajă privată și acces gratuit la parcul acvatic din stațiune. În plus, aceștia se pot bucura de soare și în zona verde situată în apropierea plajei. În toate aceste locații li se oferă gratuitate în ceea ce privește șezlongurile și umbrelele. De plajă privată, acoperită cu nisip, și de o piscină exterioară se vor bucura și turiștii care aleg Hotel Atrium Beach. Acestora li se vor pune la dispoziție în mod gratuit, atât la piscină cât și în zona verde, șezlonguri și umbrele. 

 Burgas Elenite poza

Petreceți un sejur liniștit, cu ocazia Paștelui, în stațiunea Elenite

În stațiunea Elenite sezonul estival debutează în luna mai, astfel încât, în funcție de data în care se sărbătorește Paștele, veți avea ocazia ca toate hotelurile și localurile de pe cuprinsul stațiunii să fie deschise.

Citeste mai mult.

Elenite - o stațiune special dedicată familiilor cu copii

 Stațiunea Elenite este situată de-a lungul unui golf, bucurându-se de o plajă întinsă și de pajiști verzi. Stațiunea este formată din vile și hoteluri, construite printre vegetația abundentă a Munților Balcani, creând parcă un mozaic extrem de plăcut ochiului. Cadrul natural este extrem de plăcut în Elenite, marea îmbinându-se cu muntele. Este o stațiune liniștită, perfectă pentru a vă petrece o vacanță relaxantă, departe de agitație și aglomerație.

Citeste mai mult.

Sporturi și activități recreative în stațiunea Elenite

Pacea și liniștea sunt principalele ingrediente pe care le caută turiștii care aleg să petreacă un sejur în stațiunea Elenite. Unitățile de cazare din stațiune pun la dispoziția turiștilor piscine exterioare, piscine pentru copii, restaurante cu specific bulgar și european, discoteci, baruri, cluburi, cafenele și magazine. Atracția principală a stațiunii este însă aquapark-ul Atlantida.

Citeste mai mult.