Activități recreative și sporturi acvatice practicate de turiștii stațiunii Primorsko

   Sporturile nautice sunt ideale pentru a vă bucura de o vacanță animată, în același timp, ajutându-vă să vă mențineți un stil de viață sănătos și să nu acumulați kilograme în plus pe durata vacanței. În vacanța petrecută pe teritoriul stațiunii Primorsko puteți îmbina utilul cu plăcutul,  practicarea sporturilor nautice ajutând la tonifierea întregului corp și constituind o modalitate plăcută de petrecere a timpului. Pe teritoriul stațiunii  Primorsko se află o școală de surf, Akasha Surf School, unde iubitorii sporturilor nautice vor putea beneficia de cursuri cu instructori autorizați. Turiștii se pot bucura de acest loc atunci când se plictisesc doar de stat la soare sau atunci când apele mării sunt prea agitate. Cei ce vor dori să învețe sau doar să-și perfecționeze tehnicele vor fi ajutați în demersul lor de către un personal profesionist și prietenos. În plus aceștia sunt vorbitori de limbă engleză, astfel încât nu va trebui să vă chinuiți să vă înțelegeți cu ei. Școala de surf din stațiunea Primorsko a fost fondată de către Ioan Kolev, multiplu campion național și balcanic, precum și participant la Jocurile Olimpice de Vară de la Londra, din 2012, și de către Ileana Stoilova, multiplu campion național la windsurfing feminin.

     Windsurfing-ul este unul dintre cele mai apreciate sporturi acvatice, care îi obișnuiește pe cei care îl practică cu disciplina, voința, motivația și un stil de viață sănătos. Acesta crește de asemenea respectul și dragostea față de natură și față de mare, turiștii învățând arta de a controla vântul. Turiștii stațiunii Primorsko pot beneficia de lecții de windsurfing atât timp cât condițiile meteo sunt prielnice. La dispoziția acestora se vor pune instructori specializați, dar și echipamentul necesar pentru a învăța tainele sporturilor nautice. În cadrul Akasha Surf School doritorii pot lua cursuri de windsurfing, skimboard, sup yoga, yoga și altele. Dacă vă petreceți vacanța alături de prieteni sau dacă vă aflați în team building vă sugerăm să încercați Giant Sup. Acest sport nautic se practică în echipe de către 8 persoane, iar distracția va fi garantată. Sup yoga este un sport recomandat celor care își doresc să se afle în contact direct cu natura înconjurătoare. Va trebui să vă concentrați asupra respirației și să simțiți valurile și puterea purificatoare a apei. Akasha Surf School nu doar că își dorește să vă introducă în tainele sporturilor acvatice, ci își propune să atragă atenția și asupra poluării la care este supus mediul înconjurător, în special, Marea Negră.

     Pe lângă sporturile acvatice ce pot fi practicate pe litoralul stațiunii Primorsko, unitățile de cazare pun la dispoziția turiștilor multiple facilități sportive, astfel încât aceștia să se bucure de o vacanță activă și lipsită de orice urmă de plictiseală. Turiștii cazați în hotelurile din Primorsko se pot bucura de volei pe plajă, fotbal pe plajă, plimbări cu bicicletele, tenis de masă, programe de animație pentru adulți și copii, baschet, tenis de masă, biliard, fitness, aerobic, darts, table, tir cu arcul și șah. Cele mai multe unități de cazare ale stațiunii pun la dispoziția turiștilor piscine exterioare. Printre aceste hoteluri se numără: Hotel Forest Beach, Grand Hotel Primorsko, Hotel Kamenec, Hotel Primorsko Del Sol, Hotel Princess Residence, Hotel Siena Palace, Hotel Plamena Palace, Hotel Kiten Beach, Hotel Les Magnolias, Hotel Onyx, Hotel Sea Horse, Hotel Villas Holidays, Hotel Prestige City ii, Hotel Vilas Ropotamo și Hotel Ariana.

Distracție nelimitată în aquapark-ul Akva Planet din Primorsko

Parcul acvatic Akva Planet este situat în orașul Primorsko și este unul dintre cele mai moderne aquapark-uri de pe teritoriul Bulgariei. Dacă doriți să petreceți o zi încărcată de distracție și plină de zâmbete atunci vă recomandăm să treceți pragul parcului acvatic al stațiunii. Parcul acvatic din Primorsko este situat în mijlocul unui complex sportiv, ce oferă o varietate de oportunități în materie de activități sportive, aici turiștii putând practica handbal, tenis, volei, baschet și aerobic.

Citeste mai mult.

Centrul Internațional pentru Tineret din Primorsko

Primorsko este o destinație de vacanță extrem de populară în rândul turiștilor tineri, în special deoarece aici tarifele sunt ceva mai scăzute decât cele practicate în stațiunile de top de pe litoralul bulgăresc. La o distanță de aproximativ 1-2 kilometri de oraș este situat Centrul Internațional pentru Tineret.

Citeste mai mult.