Distracție nelimitată în aquapark-ul Akva Planet din Primorsko

      Parcul acvatic Akva Planet este situat în orașul Primorsko și este unul dintre cele mai moderne aquapark-uri de pe teritoriul Bulgariei. Dacă doriți să petreceți o zi încărcată de distracție și plină de zâmbete atunci vă recomandăm să treceți pragul parcului acvatic al stațiunii. Parcul acvatic din Primorsko este situat în mijlocul unui complex sportiv, ce oferă o varietate de oportunități în materie de activități sportive, aici turiștii putând practica handbal, tenis, volei, baschet și aerobic. De asemenea, pe cuprinsul parcului veți descoperi piscine de dimensiuni mari și râuri artificiale. În cazul în care nu vă încumetați să încercați atracțiile parcului atunci vă puteți distra la piscină sau vă puteți relaxa pe șezlonguri. 

Taxele de acces în parcul acvatic din stațiunea Primorsko diferă în funcție de înălțime. Astfel, turiștii cu înălțime de sub 900 de cm au acces gratuit în parcul acvatic pe toată durata zilei. Cei cu înălțimi  cuprinse între 900 și 1300 de centimetri vor trebui să plătească o taxă de 16,00 leva pentru a se bucura de acces în aquapark pe toată durata zilei, iar dacă aleg să se bucure de distracție doar în intervalul 14:00 – 19:00, vor trebui să achite doar 13,00 leva. Turiștii cu înălțimi de peste 1300 de centimetri, vor achita pentru întreaga zi o taxă de 30,00 de leva, iar pentru acces în intervalul 14:00 – 19:00, vor achita doar 22,00 de leva. Printre atracțiile pe care parcul acvatic le pune la dispoziția turiștilor dornici de distracție se numără: un tobogan de dimensiuni mici dedicat copiilor, toboganul Rolba, toboganul Cobra, o atracție sub forma unui elefant, o caracatiță, tsunami, kamikaze, centrifuga, râul leneș și alte astfel de elemente acvatice care vă vor crește adrenalina la cote maxime. Pe lângă tobogane și alte atracții, pe teritoriul parcului acvatic veți găsi numeroase restaurante și baruri, dedicate atât adulților, cât și copiilor. Printre acestea se numără: barul „Lumea Copiilor”, o gelaterie, un shushi bar, fast food, pizzerie  și altele. În plus, turiștii se vor putea bucura și de programe de animație și muzică.

Activități recreative și sporturi acvatice practicate de turiștii stațiunii Primorsko

Sporturile nautice sunt ideale pentru a vă bucura de o vacanță animată, în același timp, ajutându-vă să vă mențineți un stil de viață sănătos și să nu acumulați kilograme în plus pe durata vacanței. În vacanța petrecută pe teritoriul stațiunii Primorsko puteți îmbina utilul cu plăcutul,  practicarea sporturilor nautice ajutând la tonifierea întregului corp și constituind o modalitate plăcută de petrecere a timpului.

Citeste mai mult.

Centrul Internațional pentru Tineret din Primorsko

Primorsko este o destinație de vacanță extrem de populară în rândul turiștilor tineri, în special deoarece aici tarifele sunt ceva mai scăzute decât cele practicate în stațiunile de top de pe litoralul bulgăresc. La o distanță de aproximativ 1-2 kilometri de oraș este situat Centrul Internațional pentru Tineret.

Citeste mai mult.