Oferte Cazare - Litoral Primorsko, Burgas, Bulgaria ☀️ 2022

Cazare - Litoral Primorsko 2022

Primorsko este un micuț orășel situat în sudul litoralului bulgăresc, pe o peninsulă, între Golful Stomoplo și Plaja Dyavolski. Stațiunea este plasată la circa 22 kilometri distanță de Stațiunea Sozopol, iar distanța până în Burgas este de 50 de kilometri. Natura a binecuvântat acest loc, muntele întâlnindu-se cu marea, iar plajele însorite fiind mărginite de păduri bogate. Mai mult, aerul curat în combinație cu briza mării, creează o atmosferă reconfortantă și relaxantă.

Citeste mai mult

Litoral Primorsko 2022 face parte din regiunea Burgas din Bulgaria.

In Primorsko sunt 48 hoteluri, din care 2 hoteluri de 5 stele, 10 hoteluri de 4 stele, 21 de hoteluri de 3 stele, 15 hoteluri de 2 stele.

Filtre Litoral Primorsko 2022

Filtreaza hotelurile din Primorsko pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Primorsko pe baza tipului de masa:

Vezi hoteluri/orase din Primorsko cu diferite facilitati des cautate si folositoare:

Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Perla Royal incepand cu 901.00 €
Plecare 5 Septembrie 2022, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Primorsko Del Sol incepand cu 849.00 €
Plecare 23 Iulie 2022, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Kamenec incepand cu 854.00 €
Plecare 1 Septembrie 2022, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Forest Beach incepand cu 472.00 €
Plecare 1 Septembrie 2022, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Perla Beach incepand cu 794.00 €
Plecare 1 Septembrie 2022, 7 nopti, All inclusive
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Perla Sun Park incepand cu 401.00 €
Plecare 1 Septembrie 2022, 7 nopti, Fara Masa
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Plamena Palace incepand cu 391.00 €
Plecare 1 Septembrie 2022, 7 nopti, Mic dejun
Preturi pentru 2 adulti la
Hotel Princess Residence incepand cu 517.00 €
Plecare 14 Iulie 2022, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Primorsko, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza prețurilor aplicate în ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Alege să petreci o vacanță relaxantă în Primorsko

Localitatea are o suprafață redusă și numără aproximativ 3.000 de locuitori. Orașul este înconjurat de o faleză betonată, care creează o atmosferă romantică și este potrivită pentru promenadă. De asemenea, stațiunea dispune de un port de dimensiuni mici. Inițial, Primorsko a fost un sătuc pescăresc, dar s-a dezvoltat vertiginos, în prezent, fiind o adevărată destinație de vacanță, cu un centru împânzit cu magazine și buticuri, terase, cafenele și restaurante, amintind într-o oarecare măsură de Eforie Nord. Bazele orașului au fost puse în anul 1879, de către patru familii din Zabernovo și Balgari, care și-au părăsit locuințele după ce în urma Tratatului de la Berlin acestea au fost cedate Turciei. Mai târziu, alți bulgari din Strandzha au populat așezarea. Inițial orașul a fost numit Kyupria, denumirea actuală fiind adoptată în anul 1934. Primorsko a fost declarată stațiune turistică începând cu anul 1953. 

 În stațiune este prezent și Aquapark-ul AkvaPlanet care va oferi un plus de distracție și animație vacanței dumneavoastră, acesta fiind atracția principală a orașului. Orașul este gazda unui Centru Internațional de Tineret, care a fost la un moment dat cel mai mare centru de acest gen din Europa. Mii de tineri din țările din blocul sovietic veneau aici în timpul vacanțelor de vară, în tabere. Și după căderea regimurilor comuniste, tinerii continuă încă să vină aici cu cortul în căutare de cazare ieftină, Centrul Internațional de Tineret fiind situat la doar 1 kilometru de oraș. Aceasta este o destinație de vacanță special amenajată pentru persoanele tinere, cu bungalouri, hoteluri de clasă medie, discoteci și o multitudine de baruri. 

poza Alege să petreci o vacanță relaxantă în Primorsko

Relieful stațiunii are altitudini reduse, Primorsko fiind  înconjurat de păduri de foioase și conifere, având astfel forma unui parc. Temperatura aerului în perioada verii poate ajunge la aproximativ 30 de grade, în timp ce, temperatura apei în iulie și august este de 27-28 grade Celsius.  Primorsko este o destinație potrivită și pentru a vă petrece vacanțele de iarnă, deoarece în zona montană se pot practica diverse sporturi de iarnă. Plaja stațiunii măsoară aproximativ 1 kilometru lungime. Orașul are două plaje, una situată în sudul stațiunii, iar cealaltă în nord, ambele fiind acoperite cu nisip fin și auriu. În zona de nord a stațiunii, sunt prezente numeroase dune de nisip, iar marea tinde să fie agitată, astfel, este potrivită pentru practicarea diverselor sporturi nautice. Familiile cu copii tind să opteze mai mult pentru plaja liniștită din sud, aceasta devenind suprapopulată în perioada de vârf a sezonului. Aici intrarea în apă este lină, iar apa destul de mică, încât și cei mici se pot bălăci în voie. În Primorsko se pot practica diverse sporturi, precum: volei, ski nautic, plimbări cu barca și surfing.

poza Alege să petreci o vacanță relaxantă în Primorsko

În vremurile îndepărtate, zona a fost locuită de către traci. Drept urmare, au fost descoperite  4 sanctuare, 12 dolmene și 10 necropole ce datează din aceea perioadă. Cel mai interesant este însă Beglik Tash, un sanctuar care dezvăluie cultul anticilor pentru Divinitatea solară. În anul 2003, aici a fost descoperit cel mai vechi sanctuar de pe coasta Mării Negre. Sanctuarul era închinat cultului Maicii Domnului. În anul 1953,  Primorskofost declarat stațiune balneo-climaterică. Stațiunea cuprinde mai multe hoteluri de diferite categorii. Unele hoteluri dispun de centre SPA, piscine, restaurante, baruri și parcări. Din stațiune se pot efectua excursii către Capul Maslen Nos, situat la o distanță de aproximativ 6 kilometri de oraș. În jurul acestui loc circulă numeroase legende cu pirați. Conform legendelor, corsarii făceau focuri spre a duce în eroare vasele comerciale, atrăgându-le spre stânci înșelătoare. O altă legendă vehiculează ideea existenței unei comori ascunse undeva în roci, de către un rebel legendar. În prezent, zona oferă o priveliște extraordinar de frumoasă ce merită admirată. De asemenea, puteți vizita Rezervația Naturală Ropotamo, celebră datorită stâncilor sale impunătoare, dar și mlaștinile Arkoutino și Stamopolo.


Activități recreative și sporturi acvatice practicate de turiștii stațiunii Primorsko

Sporturile nautice sunt ideale pentru a vă bucura de o vacanță animată, în același timp, ajutându-vă să vă mențineți un stil de viață sănătos și să nu acumulați kilograme în plus pe durata vacanței. În vacanța petrecută pe teritoriul stațiunii Primorsko puteți îmbina utilul cu plăcutul,  practicarea sporturilor nautice ajutând la tonifierea întregului corp și constituind o modalitate plăcută de petrecere a timpului.

Citeste mai mult.

Distracție nelimitată în aquapark-ul Akva Planet din Primorsko

Parcul acvatic Akva Planet este situat în orașul Primorsko și este unul dintre cele mai moderne aquapark-uri de pe teritoriul Bulgariei. Dacă doriți să petreceți o zi încărcată de distracție și plină de zâmbete, atunci vă recomandăm să treceți pragul parcului acvatic al stațiunii. Parcul acvatic din Primorsko este situat în mijlocul unui complex sportiv, ce oferă o varietate de oportunități în materie de activități sportive, aici turiștii putând practica handbal, tenis, volei, baschet și aerobic.

Citeste mai mult.

Centrul Internațional pentru Tineret din Primorsko

Primorsko este o destinație de vacanță extrem de populară în rândul turiștilor tineri, în special, deoarece aici tarifele sunt ceva mai scăzute decât cele practicate în stațiunile de top de pe litoralul bulgăresc. La o distanță de aproximativ 1-2 kilometri de oraș este situat Centrul Internațional pentru Tineret.

Citeste mai mult.