Profitați de facilitățile sportive ale unităților de cazare din Sozopol și bucurați-vă de o vacanță animată

     Sportul este un element important în menținerea unui stil de viață sănătos de care nu ar trebui să uităm nici pe perioada vacanței. Deși mulți dintre noi ne dorim ca pe parcursul vacanței să ne relaxăm și să ne deconectăm de la stresul cotidian, la un moment dat vom simți nevoia să ne bucurăm și de altfel de activități, care să vină în completarea băilor de soare și a distracției în apă. În plus, practicarea unor activități sportive vor alunga orice urmă de plictiseală din timpul sejurului și vă vor crea amintiri frumoase. Ținând cont de aceste considerente Hotel Apolonia Resort oferă diferite facilități sportive, precum 2 piscine exterioare, programe de animație sportivă, săli de fitness, iar contra cost, turiștii vor putea juca biliard și se vor putea bucura de practicarea de sporturi nautice. Oaspeții Hotelului Blue Orange Beach Resort au acces gratuit la o piscină exterioară și programe de animație pentru adulți. Contra cost, aceștia se vor putea bucura și de piscină interioară, sala de fitness, teren de tenis, tenis de masă, darts, mini fotbal, volei și sporturi nautice pe plajă. La rândul său, Hotel Green Life Beach Resort își încântă oaspeții cu prezența a 4 piscine exterioare și a unei săli de fitness. Contra cost la aceste facilități gratuite se adaugă: teren de tenis, teren de baschet, tenis de masă, biliard, șah și posibilitatea practicării de sporturi nautice. Hotel Hacienda Beach dispune de o piscină în aer liber, animație atât pe timpul zile, cât și seara, mini-fotbal, tenis de masă, iar conta cost, sporturi nautice. Hotel Villa List oferă numeroase facilități în materie de sport și agrement. Astfel oaspeții care optează pentru cazare în cadrul acestui hotel se vor putea bucura de o piscină exterioară, o piscină interioară și sală de fitness.

      Oaspeții hotelului Laguna Beach & Spa vor avea la dispoziție o piscină exterioară, o piscină interioară cu jacuzzi, sala de fitness, posibilitatea de a juca tenis de masă și darts. Contra cost, aceștia vor putea beneficia de un teren de tenis, biliard și sporturi nautice. Hotel Miramar oferă turiștilor doar o piscină în aer liber. În materie de sport și agrement, turiștii cazați la Hotel Apartcomplex Sozopoli au acces la piscină exterioară, sală de fitness și saună. Hotel Apolis nu oferă prea multe facilități sportive turiștilor, aceștia având acces doar la o piscină în aer liber și posibilitatea de a practica sporturi nautice pe plajă. Oaspeții hotelului Aquamarine Sozopol au acces la o sală de fitness și posibilitatea de a închiria biciclete și ambarcațiuni, cu ajutorul cărora să se bucure de plimbări relaxante. Turiștii cazați la Hotel Bay Apartments au acces doar la o piscină în aer liber. De aceleași facilități gratuite beneficiază și oaspeții hotelului Calisto, însă acestora, contra cost, li se poate pune la dispoziție și o sală de fitness și saună. Și dacă optați pentru cazare în cadrul Hotelului Coral, vă veți putea bucura de piscină exterioară și sală de fitness. De piscină exterioară dispun și următoarele unități de cazare: Hotel Flagman, Hotel Gardenia, Hotel Green Hills, Hotel Hera, Hotel Kameya, Hotel Panorama Bay, Hotel Pearl Apartments, Hotel Selena, Hotel Selena Beach, Hotel Serana Residence, Hotel Sofi, Hotel South Pearl, Hotel Sunny, Hotel Tabanov Beach, Hotel View Apartaments, Hotel Villa Orange și Hotel Black Sea Star.

    Hotel Santa Marina Holiday Village pune la dispoziția turiștilor 5 piscine exterioare cu apă minerală, iar contra cost, le oferă șansa de a se bucura de sală de fitness, 8 terenuri de tenis, posibilitatea de a juca tenis de masă, biliard, volei, de a lua parte la programe de aerobic și gimnastică în apă sau de a se bucura de sporturi nautice. În cadrul hotelului Lozite, turiștii au acces la tenis de masă și șah. Cei care aleg cazare în cadrul hotelului Parnasse se vor putea bucura de șah, saună și masaje. O gamă largă de facilități sportive oferă și Hotel Selena. Prin urmare, oaspeții săi vor avea la dispoziție piscină exterioară și piscină interioară, sală de fitness și posibilitatea de a juca șah. Contra cost, aceștia vor putea beneficia și de biliard, saună și masaj. Și Hotel Selena Beach s-a gândit la turiștii iubitori de mișcare, pentru aceștia punând la dispoziție 2 piscine exterioare, posibilitatea de a juca tenis și biliard și aceea de a se bucura de sporturi nautice, pe plajă. Hotel Serena Residence dispune de piscină exterioară, sala de fitness și oferă turiștilor șansa de a se bucura, fără costuri suplimentare, de activități sportive precum tenis de masă, mini-fotbal și volei pe plajă. Contra cost, turiștii pot închiria biciclete, cu care să exploreze stațiunea și împrejurările acesteia, și pot practica diverse sporturi nautice. Pe lângă piscina exterioară, oaspeții hotelului Sofi se pot bucura și de partide de șah. De asemenea, Hotel South Pearl dispune de piscină exterioară și sală de fitness. Hotel Sunny oferă oaspeților săi posibilitatea de a se bucura de o piscină exterioară, sală de fitness și tenis de masă. Contra cost, turiștii pot juca șah și se pot bucura de saună și sporturi nautice. Hotel Tabanov Beach își încântă oaspeții prin prezența unei piscine în aer liber, a unei săli de fitness, oferindu-le, de asemenea, posibilitatea de a închiria biciclete. Turiștii care optează pentru cazare în cadrul hotelului Villa Orange se vor putea bucura de piscină în aer liber, volei pe plajă, programe de aerobic, închiriere de biciclete și practicarea de sporturi nautice. Hotel Back Sea Star pune la dispoziția clienților săi o piscină exterioară, una interioară și programe de animație ce se adresează atât copiilor, cât și adulților.

Cele mai populare sporturi nautice ce pot fi practicate de-a lungul litoralului din Sozopol

Litoralul din stațiunea Sozopol este locul ideal pentru iubitorii sporturilor nautice, aici putându-vă bucura de zile întregi de distracție pe apă. Bucurați-vă de climatul excepțional al zonei și trăiți clipe de neuitat, încărcate de adrenalină. Pe teritoriul  stațiunii, turiștii vor putea practica parasailing, jet ski, surf, plimbări cu bărci cu pedale, plimbări cu banana, plimbări cu barca și altele

Citeste mai mult.

Sozopol - un oraș vechi cu un farmec aparte

  Orașul Sozopol a fost fondat în jurul anului 610 î. Hr. de către traci, numele său original fiind Antheia. Coloniștii greci din Millet s-au instalat în oraș începând cu secolul al VII-lea î. Hr. și au redenumit orașul Apolonia.

Citeste mai mult.