Bucurați-vă de schi și facilități Spa pe durata unui sejur de Crăciun în Borovets

   Sunt momente în an în care ne dorim să ne răsfățăm și să ne relaxăm, uitând de stresul cotidian, iar unul dintre acele momente este Crăciunul. Aceasta este o perioadă nemaipomenit de potrivită pentru un sejur în Borovets, în cadrul căruia să vă bucurați de schi, peisaje spectaculoase și de facilitățile de agrement oferite de unitățile de cazare din această stațiune.  Turiștii care doresc să se bucure de un sejur de Crăciun de neuitat în Borovets pot alege să se cazeze la Hotel Lion, un hotel ce oferă camere spațioase, potrivite pentru a petrece timp alături de familie, așa cum se obișnuiește în această perioadă din an. Unitatea de cazare dispune și de un restaurant și o mehana, astfel încât veți avea opțiuni de a lua masa, încât, după o zi pe pârtie, să nu mai căutați prin frig un restaurant. Unitatea de cazare dispune de piscină interioară și Spa. De asemenea, turiștii se pot bucura de masaje și tratamente corporale. Hotel Lion dispune și de o cameră de joacă pentru copii, precum și de un magazin, foarte potrivit pentru cei care petrec un sejur mai lung aici. Unitatea de cazare este situată în apropiere de centrul stațiunii, astfel încât vă puteți deplasa destul de lejer către pârtiile de schi.

 Sofia Borovets poza

   Hotel Rila este situat central, la doar câteva minute de pârtiile de schi din Borovets. În cazul în care vă hotărâți să petreceți Crăciunul aici, veți putea opta pentru Cină Festivă, copiii cu vârste situate între 2 și 12 ani, beneficiind de tarife speciale. Unitatea de cazare dispune de o multitudine de facilități, turiștii putându-se bucura de prezența unui restaurant, a unui restaurant à la carte, a unei terase panoramice, a lobby barului și a unui bar de noapte. De asemenea, unitatea de cazare dispune și de cazinou, seif la recepție, spălătorie și călcătorie, schimb valutar, centru de conferințe și parcare. După o zi petrecută pe pârtie, vă veți putea răsfăța în cadrul centrului Spa a unități de cazare, care este dotat cu piscină interioară încălzită, jacuzzi, saună, baie de aburi, baie turcească, cabină Cryo și sală de fitness. Turiștii care doresc să beneficieze de un plus de servicii pot opta și pentru masaje, salon de coafură și salon de frumusețe.

 Sofia Borovets poza

   Hotel Ela din stațiunea Barovets este situat la aproximativ 50 de metri de stația de telegondolă. Unitatea de cazare are o arhitectură deosebită, turiștii putând alege dintre 42 de camere duble, 11 camere triple, 4 camere de familie și 18 camere single. Fiecare cameră beneficiază și de un spațiu pentru depozitarea echipamentului de schi. Turiștii care se hotărăsc să petreacă aici un sejur de Crăciun, pot opta și pentru Cină de Crăciun. Hotel Ela pune la dispoziția oaspeților săi un restaurant, lobby bar, parcare păzită și spălătorie. În timpul în care nu se află pe pârtie, turiștii se pot relaxa în cadrul centrului Spa, dotat cu saună, baie de aburi și centru de masaj. Cei care doresc să facă mișcare pot profita de sala de fitness a hotelului sau pot alege să joace tenis de masă sau biliard. Turiștii care doresc să se bucure de un sejur relaxant, pe durata căruia să aibă parte de numeroase facilități și servicii se pot caza la Hotel Borovets Hills, situat la 100 de metri de pârtia de schi Yastrebets 3 și la circa 5 kilometri de centrul stațiunii Borovets. Turiștii pot opta pentru Cină de Crăciun. Pe lângă numeroasele facilități, hotelul oferă oaspeților săi și acces gratuit la centru Spa, unde aceștia se pot bucura de piscină interioară încălzită, jacuzzi, saună, baie de aburi, saună cu aromaterapie, cameră de relaxare și cameră cu sare. Contra cost, turiștii se pot relaxa și în cadrul băii turcești, a bazinului Shock sau prin intermediul masajului. În ceea ce privește sportul, turiștii au acces la centru fitness. Pentru cei care doresc să petreacă vacanța de Crăciun alături de copii, menționăm faptul că unitatea de cazare dispune și de un loc de joacă frumos amenajat.

 Sofia Borovets poza

   Euphoria Club Hotel & Resort este situat într-o zonă pitorească, la circa 2 kilometri de teleschi și de centrul stațiunii Borovets. În cadrul acestui hotel vă veți putea bucura de un sejur de Crăciun cu adevărat plăcut, deoarece unitatea de cazare dispune de restaurant, lobby bar, piscină interioară, centru Spa, cu saună, baie de aburi, jacuzzi și dușuri de contrast. Hotel Yastrebets Wellness & Spa este o altă opțiune potrivită pentru cei care doresc să petreacă un sejur plăcut și liniștitor în Borovets. Această unitate de cazare este amplasată la 3 kilometri de centrul stațiunii, la 500 de metri de telescaun și la circa 3 kilometri de telegondolă. Turiștii cazați aici vor trebui în mod obligatoriu să opteze și pentru Cină de Crăciun. Hotel Yastrebets Wellness & Spa dispune de un parc, sală de fitness, piscină interioară încălzită, cadă cu hidromasaj, saună finlandeză, baie de aburi, baie pe bază de plante, Laconium, dușuri exotice, fântână de gheață, zonă de relaxare, zonă în care se poate juca șah, sală de animație și centru în care turiștii pot beneficia de masaj Knipe pentru picioare.  De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziția oaspeților săi servicii de masaj, activități de organizare și vizitare a obiectivelor turistice din stațiune, posibilitatea de a juca tenis de masă sau biliard sau de a beneficia de diverse terapii.

 Sofia Borovets poza

Petreceți un Paște deosebit în stațiunea Borovets

    Borovets este cea mai veche stațiune a Bulgariei, fiind inaugurată în anul 1896. Este situată la o altitudine de 1390 de metri și este înconjurată de păduri de pin și molid, fapt ce conferă aerului un parfum plăcut, mediul natural fiind propice pentru petrecerea unui sejur relaxant și reconfortant. Borovets este o destinație ideală pentru a vă petrece vacanța de Paște.

Citeste mai mult.

Atracții turistice de care vă puteți bucura în cazul în care optați pentru un sejur în Borovets

Munții Rila sunt extrem de atractivi, în stațiunea Borovets și în împrejurimile acesteia, existând numeroase obiective naturale, culturale, istorice și arheologice. Printre cele mai importante atracții ale acestei zone se situează Parcul Natural Rila, una dintre cele mai prețioase și cele mai mari arii protejate ale Europei.

Citeste mai mult.

Câteva motive pentru a vizita stațiunea montană Borovets pe timpul verii

După terminarea sezonului de iarnă, Borovets este gazda a mii de turiști care preferă să se bucure de farmecul acestei zone în perioada sezonului estival. Pe timpul verii, în Borovets sunt organizate numeroase evenimente  sportive și culturale și stațiunea oferă multă distracție într-un peisaj spectaculos. De obicei sezonul estival în Borovets debutează în luna iunie, după ce se topește și ultima zăpadă din părțile superioare ale munților.

Citeste mai mult.