Alegeți hotelurile cu plajă privată din stațiunea Sf. Constantin și Elena și bucurați-vă de o vacanță exclusivistă

      Printre factorii care îi influențează pe turiști se opteze pentru anumite unități de cazare se numără și facilitățile suplimentare care ar putea face dintr-un sejur o experiență memorabilă. Accesul turiștilor la o plajă privată oferă vacanței un aer exclusivist și relaxant. Gândul că pe plaja vor avea un șezlong și o umbrelă destinate lor îi fac pe turiști să se simtă speciali și apreciați. Unele hoteluri din stațiunea Sf. Constantin și Elena oferă gratis turiștilor băuturi alcoolice și non-alcoolice în cadrul barurilor de pe plajă, astfel încât vacanța vă va fi dominată de o atmosferă relaxantă. Grand Hotel Varna oferă oaspeţilor săi multiple facilităţi în ceea ce priveşte plaja, aceştia se pot bucura de un restaurant tip bufet pe plajă, de un snack bar şi de gratuitate la băuturile alcoolice şi răcoritoare în barul South Beach. Pentru fiecare cameră turiştii vor beneficia de două şezlonguri şi o umbrelă gratis. De asemenea, la piscină hotelului oaspeţii se vor bucura de umbrele, şezlonguri și prosoape în mod gratuit. Turiștii care optează pentru cazare la Hotel Astor Garden, situat la aproximativ 150 de metri de plajă, vor beneficia de șezlonguri și umbrele gratuite pe o plajă publică, la piscina hotelului bucurându-se de aceleași facilități.

       Hotel Azalia & Spa le oferă turiștilor gratuit umbrele de soare, șezlonguri și prosoape pentru o plajă privată. La piscină aceștia vor beneficia de aceleași facilități. Oaspeții hotelului Dolphin vor beneficia de băuturi răcoritoare și alcoolice în cadrul barului South Beach, o umbrelă și două șezlonguri pentru fiecare cameră pe plaja South Beach. La piscina hotelului clienții dispun în mod gratuit de umbrele, șezlonguri și prosoape. De aceleași servicii beneficiază și oaspeții hotelului Dolphin Marina. Hotelul Lebed oferă clienților săi mai multe gratuități, precum băuturi răcoritoare și alcoolice în barul South Beach, două șezlonguri și o umbrelă pentru fiecare cameră pe plaja South Beach. La piscină turiștii vor beneficia în mod gratuit de șezlonguri, umbrele și prosoape. Hotel Rubin le oferă oaspeţilor săi o plajă privată, acoperită cu nisip, și șezlonguri și umbrele gratuite. De plajă privată și facilități similare beneficiază și turiștii cazați la Hotel Sirius Beach.

Alegeți hotelurile din stațiunea Sf. Constantin și Elena și bucurați-vă de nenumărate facilități sportive

Stațiunea Sf. Constantin și Elena este cea mai veche stațiune de pe coasta bulgară a Mării Negre. În 2018, stațiunea și-a sărbătorit cea de-a 110-a aniversare. Aici turiștii se pot bucura de peisaje minunate, vegetație abundentă și de prezența izvoarelor cu apă minerală ce au proprietăți curative. Pe lângă centrele SPA, staţiunea Sf. Constantin şi Elena cuprinde şi alte atracţii, cum ar fi: un port de iahturi, terenuri de tenis şi terenuri de volei. De asemenea, turiştii se pot bucura de o mare varietate de sporturi nautice.

Citeste mai mult.

SPA și Wellness în hotelurile din stațiunea Sf. Constantin și Elena

Stațiunea Sf. Constantin și Elena este celebră datorită centrelor sale SPA și Wellness care vor face din vacanța dumneavoastră o experiență relaxantă și un adevărat răsfăț pentru trup și spirit. Veți putea alege dintr-un număr variat de unități de cazare care pe lângă multiple facilități, oferă și servicii SPA, astfel încât vă veți întoarce din sejurul dumneavoastră complet revigorat.

Citeste mai mult.

Euxinograd - descoperă reședința de vară a regalității bulgare

Euxinograd, reședința de vară a monarhiei bulgare, este situată în apropierea Stațiunii Sfinții Constantin și Elena. Primele schițe ale imobilului au fost proiectate în anul 1881, de către arhitectul vienez Victor Rumpelmayer.

Citeste mai mult.