Alegeți hotelurile din stațiunea Sf. Constantin și Elena și bucurați-vă de nenumărate facilități sportive

       Stațiunea Sf. Constantin și Elena este cea mai veche stațiune de pe coasta bulgară a Mării Negre. În 2018, stațiunea și-a sărbătorit cea de-a 110-a aniversare. Aici turiștii se pot bucura de peisaje minunate, vegetație abundentă și de prezența izvoarelor cu apă minerală ce au proprietăți curative. Pe lângă centrele SPA, staţiunea Sf. Constantin şi Elena cuprinde şi alte atracţii, cum ar fi: un port de iahturi, terenuri de tenis şi terenuri de volei. De asemenea, turiştii se pot bucura de o mare varietate de sporturi nautice. Golfurile staţiunii, acoperite cu nisip fin şi auriu, sunt locul potrivit pentru pescuit şi scufundări. Iubitorii sporturilor acvatice pot încerca windsurfing, schi nautic, jet-ski și salturi cu parașuta. Cele mai multe hoteluri din stațiunea Sf. Constantin și Elena oferă oportunități de a practica diverse activități sportive. Oaspeții hotelului Koral se pot bucura, în mod gratuit, de o piscină exterioară și sala de fitness. Contra cost aceștia pot practica tenis de masă, biliard, darts și mini-fotbal. Hotel Varna oferă o gamă variată de activități sportive, precum: piscină exterioară şi interioară, sală de fitness, fitness în aer liber, darts, bocca, volei pe plajă, aqua-aerobic şi aerobic pe plajă. Contra cost, turiștii au la dispoziție terenurile de tenis din stațiune. Hotel Astor Garden își încântă turiștii cu multiple posibilități de a face mișcare. Astfel, oaspeții hotelului au dispoziție o piscină exterioară și una interioară, sală de fitness, posibilitatea de a practica tenis de masă, gimnastică, gimnastică aerobică și acvatică şi darts. În plus, turiștii pot închiria și biciclete cu ajutorul cărora să exploreze stațiunea și împrejurimile acestora.

 Varna Sf. Constantin Si Elena poza

      Hotel Aqua Azur oferă oaspeților săi o piscină exterioară și una interioară și o sală de fitness. Contra cost, turiștii pot beneficia de facilități sportive, precum biliard și tenis de masă. Turiștii care optează pentru cazare în Hotel Azalia & Spa pot beneficia de trei piscine exterioare, o piscină interioară cu apă minerală și jacuzzi, piscină de contrast, fitness, tenis de masă, darts, boccia, gimnastică acvatică, polo în piscina exterioară. Contra cost, aceștia pot juca biliard sau pot încerca diverse sporturi nautice. Asemenea celorlalte hoteluri din stațiune și turiștii cazați la Hotel Dolphin au la dispoziție câteva facilități sportive, precum piscină în aer liber, fitness în aer liber, programe de animație ce cuprind gimnastică acvatică, tenis de masă, gimnastică aerobică, bocca, darts, volei pe plajă și alte sporturi. Contra cost, turiștii se pot bucura de terenurile de volei și fotbal. Hotel Dolphin Marina își așteaptă oaspeții cu oportunitatea de a se bucura de o piscină în aer liber, tenis de masă, biliard, darts, bocca, fitness în aer liber, volei pe plajă, aerobic și aqua-aerobic. Contra cost, turiștii se pot bucura de piscină interioară, sală de fitness și terenuri de tenis. Hotel Estreya Palace & Residence oferă turiștilor săi ocazia de a se bucura de două piscine exterioare cu apă minerală, piscină interioară cu apă minerală și programe de fitness.

 Varna Sf. Constantin Si Elena poza

       Hotel Lebed pune la dispoziția oaspeților săi o piscină în aer liber, posibilitatea de a practica sport în aer liber, programe de gimnastică acvatică, tenis de masă, gimnastică aerobică, bocca şi darts. Pe plajă, turiștii pot juca volei și alte sporturi. Contra cost, turiștii pot beneficia de terenuri de tenis și de fotbal. Hotel Rubin dispune de multiple facilități sportive, precum piscină exterioară, tenis de masă, biliard, darts, bocca, volei pe plajă, gimnastică aerobică, gimnastică aerobică acvatică. Contra cost, turiștii pot beneficia de un număr mai mare de facilități sportive, ca piscină interioară, sala de fitness și teren de tenis. În cadrul Hotelului Sirius Beach, turiștii se pot bucura de o piscină exterioară, piscine interioare cu apă minerală, tenis de masă și volei pe plajă. Oaspeții hotelului Spa Romance Splendid pot beneficia în mod gratuit de piscină exterioară și interioară, dar și de o sală de fitness. Hotel Saint Elena pune la dispoziția oaspeților săi o piscină exterioară cu apă minerală, piscină exterioară, posibilitatea de a face fitness și de a juca tenis de masă. Contra cost, turiștii se pot bucura de facilități, precum terenuri de tenis, biliard și darts.

 Varna Sf. Constantin Si Elena poza

      Turiștii care optează pentru cazare în Aparthotel Splendid se pot bucura în mod gratuit de o piscină exterioară, iar contra cost au la dispoziție o piscină interioară și sală de fitness. Oaspeții hotelului Atlant se pot bucura de existența unei piscine exterioare. Hotel Aurora oferă turiștilor care aleg să se cazeze aici două piscine în aer liber, o piscină interioară cu jacuzzi și posibilitatea de a juca tenis de masă și șah. Contra cost, turiștii pot juca și biliard și mini-fotbal. Oaspeții hotelului Frederic Joliot Curie dispun de o piscină interioară cu apă minerală și pot practica tenis de masă. Contra cost pot utiliza o sală de fitness. Hotel Gloria își întâmpină oaspeții cu o piscină în aer liber, posibilitatea de a practica tenis de masă și volei. Turiștii hotelului Ivanchov Han se pot bucura de o piscină în aer liber cu apă minerală și 2 jacuzzi, unul cu apă caldă și altul cu apă rece. Turiștii care optează pentru Hotel Kristel pot beneficia de o piscină exterioară și șah. Hotel Neptun își întâmpină clienții cu multiple posibilități de a practica sport. Aceștia pot beneficia în mod gratuit de: piscină în aer liber, şah, table, volei şi fotbal. Contra cost, la dispoziţia acestora sunt puse: un teren de volei, teren de fotbal, sală de biliard şi sală de fitness. În plus, aceştia pot juca şi tenis de masă și badminton. Oaspeţii hotelului Purple Star Apartments pot dispune de o piscină în aer liber. Turiștii cazați în cadrul hotelului Saint Peter vor beneficia în mod gratuit de o piscină în aer liber, jacuzzi, sală de fitness și șah. Hotel Villa Aurora oferă oaspeților săi posibilitatea de a se bucura de două piscine în aer liber, o piscină interioară cu jacuzzi, tenis de masă, mini-fotbal și biliard. Hotel Rusalka oferă oaspeților săi posibilitatea de a juca darts și șah, iar Hotel Chaika își așteaptă turiștii cu o piscină exterioară și cu posibilitatea de a juca șah. Hotel Geolog beneficiază de o gamă variată de facilități sportive, precum: piscină exterioară, volei, terenuri de fotbal şi baschet şi sală de dans. În plus, contra cost, oaspeţii hotelului se pot bucura de biliard şi tenis de masă.

 Varna Sf. Constantin Si Elena poza

Stațiunea Sfinții Constantin și Elena - Petreceți un sejur relaxant cu ocazia mini-vacanței de 1 mai

Mini-vacanța de 1 mai este un bun prilej pentru a face o escapadă în stațiunea Sfinții Constantin și Elena, de pe litoralul Bulgariei. Veți avea ocazia să vă bucurați de soare pe plajele intime ale stațiunii sau puteți alege să vă relaxați în cadrul hotelurilor dotate cu centre spa

Citeste mai mult.

Alegeți să vă bucurați de un sejur de Crăciun relaxant în stațiunea Sfinții Constantin și Elena

 Nu toți turiștii doresc să-și petreacă vacanța de Crăciun în stațiuni montane, din varii motive. Unii nu iubesc sporturile de iarnă și preferă, mai degrabă, să petreacă timp în cadrul unităților de cazare, unde să se bucure de facilități spa sau, pur și simplu, nu iubesc frigul și doresc doar să se bucure de o locație plăcută și confortabilă.

Citeste mai mult.

Alegeți să petreceți un sejur de Paște în stațiunea Sfinții Constantin și Elena

  Dacă doriți să sărbătoriți Paștele într-un mod diferit, atunci vă recomandăm să optați pentru un sejur în stațiunea Sfinții Constantin și Elena. Aceasta este o stațiune de pe litoralul Bulgariei, situată la 8 kilometri de Varna. Stațiunea Sfinții Constantin și Elena este amplasată într-un parc de chiparoși, crini și smochini, fiind cea mai veche stațiune litorală a Bulgariei.

Citeste mai mult.

SPA și Wellness în hotelurile din stațiunea Sf. Constantin și Elena

Stațiunea Sf. Constantin și Elena este celebră datorită centrelor sale SPA și Wellness care vor face din vacanța dumneavoastră o experiență relaxantă și un adevărat răsfăț pentru trup și spirit. Veți putea alege dintr-un număr variat de unități de cazare care pe lângă multiple facilități, oferă și servicii SPA, astfel încât vă veți întoarce din sejurul dumneavoastră complet revigorat.

Citeste mai mult.

Alegeți hotelurile cu plajă privată din stațiunea Sf. Constantin și Elena și bucurați-vă de o vacanță exclusivistă

Printre factorii care îi influențează pe turiști se opteze pentru anumite unități de cazare se numără și facilitățile suplimentare care ar putea face dintr-un sejur o experiență memorabilă. Accesul turiștilor la o plajă privată oferă vacanței un aer exclusivist și relaxant. Gândul că pe plaja vor avea un șezlong și o umbrelă destinate lor îi fac pe turiști să se simtă speciali și apreciați. Unele hoteluri din stațiunea Sf. Constantin și Elena oferă gratis turiștilor băuturi alcoolice și non-alcoolice în cadrul barurilor de pe plajă, astfel încât vacanța vă va fi dominată de o atmosferă relaxantă.

Citeste mai mult.

Euxinograd - descoperă reședința de vară a regalității bulgare

Euxinograd, reședința de vară a monarhiei bulgare, este situată în apropierea Stațiunii Sfinții Constantin și Elena. Primele schițe ale imobilului au fost proiectate în anul 1881, de către arhitectul vienez Victor Rumpelmayer.

Citeste mai mult.