SPA și Wellness în hotelurile din stațiunea Sf. Constantin și Elena

      Stațiunea Sf. Constantin și Elena  este celebră datorită centrelor sale SPA și Wellness care vor face din vacanța dumneavoastră o experiență relaxantă și un adevărat răsfăț pentru trup și spirit. Complexul este situat într-o pădure de foioase, pe cuprinsul său existând 7 izvoare minerale. Izvoarele au între 1.800 și 2.050 de metri adâncime, cu un debit mediu constant de 175 de litri pe secundă, iar temperatura lor este între 40 și 60 de grade Celsius. Apa minerală curativă, bogată în săruri și oligoelemente, vindecă cu succes artrita, reumatismul și problemele sistemului  locomotor, epuizarea fizică și mentală. Datorită acestor izvoare termale, complexul a fost mult timp unul dintre cele mai populare centre SPA de pe coasta Mării Negre. Veți putea alege dintr-un număr variat de unități de cazare care pe lângă multiple facilități, oferă și servicii SPA, astfel încât vă veți întoarce din sejurul dumneavoastră complet revigorat. Hotel Aqua Azur are un centru SPA, cu un interior exotic și luxos, ce oferă turiștilor o mare varietate de tratamente și proceduri cosmetice. Turiștii pot dispune de piscine, săli de fitness, saune, baie turcească, solariu, jacuzzi, masaje și diverse proceduri de înfrumusețare. Centrul SPA al hotelului Aqua Azur este unul dintre cele mai apreciate astfel de centre din stațiunea Sf. Constantin și Elena, bucurându-se de specialiști cu experiență în domeniu. Estreya Palace & Residence pune la dispoziția oaspeților săi două piscine exterioare cu apă minerală, o piscină interioară și o sală de fitness. Contra cost, doritorii se pot bucura și de saună, diferite tipuri de masaj, baie turcească, tratamente pe bază de nămol, terapii cu vin și cu produse organice din vin.

 Varna Sf. Constantin Si Elena poza

     Hotelul Azalia Balneo - SPA este situat pe coasta de nord a Mării Negre, în stațiunea Sf. Constantin și Elena. Aici vă puteți bucura de confort, liniște și oportunități excelente pentru o vacanță de neuitat. Azalia Balneo-SPA este un complex hotelier modern, care oferă o combinație unică de arhitectură alternativă, vedere spectaculoasă la mare, plaje aurii și centre SPA. Azalia Hotel Balneo - SPA oferă oportunități excelente pentru relaxarea minții și a corpului. Turiștii care vor opta pentru acest hotel se pot bucura de trei piscine în aer liber, o piscină interioară, sală de fitness, saună și baie de aburi, tratamente cu nămol și gimnastică acvatică. Contra cost, turiștii pot beneficia și de masaje. Hotel Astor Garden din stațiunea Sf. Constantin și Elena este situat la 8 km de orașul Varna, în mijlocul prospețimii parcului natural al stațiunii și în imediata apropiere a mării. Hotelul Astor Garden este impresionant, cu arhitectura sa clasică, designul interior elegant și vederea panoramică incomparabilă la mare. Hotelul are 230 de camere și apartamente construite pentru a vă oferi o experiență cu adevărat diferită și de neuitat. Turiștii se pot relaxa aici profitând de existența unei piscine exterioare, o piscină interioară, sală de fitness, saună, băi de aburi, gimnastică aerobică și acvatică. Contra cost, turiștii se pot relaxa prin intermediul unui masaj.

 Varna Sf. Constantin Si Elena poza

 

    Hotel Spa Romance Splendid, situat la 300 de metri de plajă, își încântă vizitatorii cu o piscină exterioară și una interioară și sală de fitness. Contra cost, aceștia pot dispune de saună, masaj, solariu, baie cu aburi și baie turcească. Multiple facilități în materie de servicii SPA și Wellness oferă și hotelul Kristel. Unitatea de cazare este situată în imediata apropiere a plajei, într-o zonă bogată în vegetație, ce vă va oferi multiple posibilități de relaxare. Interiorul hotelului vă va rămâne cu siguranță în memorie pentru o lungă perioadă de timp, acesta fiind decorat cu accesorii elegante, artă modernă, elemente din lemn și fier forjat. Bucurați-vă de vacanță descoperind piscina hotelului, tratamentele de înfrumusețare și masajele relaxante.

 Varna Sf. Constantin Si Elena poza

Stațiunea Sfinții Constantin și Elena - Petreceți un sejur relaxant cu ocazia mini-vacanței de 1 mai

Mini-vacanța de 1 mai este un bun prilej pentru a face o escapadă în stațiunea Sfinții Constantin și Elena, de pe litoralul Bulgariei. Veți avea ocazia să vă bucurați de soare pe plajele intime ale stațiunii sau puteți alege să vă relaxați în cadrul hotelurilor dotate cu centre spa

Citeste mai mult.

Alegeți să vă bucurați de un sejur de Crăciun relaxant în stațiunea Sfinții Constantin și Elena

 Nu toți turiștii doresc să-și petreacă vacanța de Crăciun în stațiuni montane, din varii motive. Unii nu iubesc sporturile de iarnă și preferă, mai degrabă, să petreacă timp în cadrul unităților de cazare, unde să se bucure de facilități spa sau, pur și simplu, nu iubesc frigul și doresc doar să se bucure de o locație plăcută și confortabilă.

Citeste mai mult.

Alegeți să petreceți un sejur de Paște în stațiunea Sfinții Constantin și Elena

  Dacă doriți să sărbătoriți Paștele într-un mod diferit, atunci vă recomandăm să optați pentru un sejur în stațiunea Sfinții Constantin și Elena. Aceasta este o stațiune de pe litoralul Bulgariei, situată la 8 kilometri de Varna. Stațiunea Sfinții Constantin și Elena este amplasată într-un parc de chiparoși, crini și smochini, fiind cea mai veche stațiune litorală a Bulgariei.

Citeste mai mult.

Alegeți hotelurile din stațiunea Sf. Constantin și Elena și bucurați-vă de nenumărate facilități sportive

Stațiunea Sf. Constantin și Elena este cea mai veche stațiune de pe coasta bulgară a Mării Negre. În 2018, stațiunea și-a sărbătorit cea de-a 110-a aniversare. Aici turiștii se pot bucura de peisaje minunate, vegetație abundentă și de prezența izvoarelor cu apă minerală ce au proprietăți curative. Pe lângă centrele SPA, staţiunea Sf. Constantin şi Elena cuprinde şi alte atracţii, cum ar fi: un port de iahturi, terenuri de tenis şi terenuri de volei. De asemenea, turiştii se pot bucura de o mare varietate de sporturi nautice.

Citeste mai mult.

Alegeți hotelurile cu plajă privată din stațiunea Sf. Constantin și Elena și bucurați-vă de o vacanță exclusivistă

Printre factorii care îi influențează pe turiști se opteze pentru anumite unități de cazare se numără și facilitățile suplimentare care ar putea face dintr-un sejur o experiență memorabilă. Accesul turiștilor la o plajă privată oferă vacanței un aer exclusivist și relaxant. Gândul că pe plaja vor avea un șezlong și o umbrelă destinate lor îi fac pe turiști să se simtă speciali și apreciați. Unele hoteluri din stațiunea Sf. Constantin și Elena oferă gratis turiștilor băuturi alcoolice și non-alcoolice în cadrul barurilor de pe plajă, astfel încât vacanța vă va fi dominată de o atmosferă relaxantă.

Citeste mai mult.

Euxinograd - descoperă reședința de vară a regalității bulgare

Euxinograd, reședința de vară a monarhiei bulgare, este situată în apropierea Stațiunii Sfinții Constantin și Elena. Primele schițe ale imobilului au fost proiectate în anul 1881, de către arhitectul vienez Victor Rumpelmayer.

Citeste mai mult.