Black Friday 2021 - profitați de ocazie pentru a rezerva super-sejururi cu reduceri maxime și zero riscuri

   Știm că pandemia COVID-19 ne-a dat, anul acesta, tuturor planurile peste cap, însă anul 2021 credem că este un prilej bun pentru a ne revanșa și a ne bucura de vacanțele pe care nu am reușit să le petrecem în 2020. Prin urmare, cu ocazia Black Friday,  ne-am gândit să venim în întâmpinarea dumneavoastră cu reduceri maxime și avans minim, astfel încât dumneavoastră să vă puteți rezerva sejurul visat, fără a vă expune niciunui risc. În acest sens, agenția noastră vă oferă ocazia de a vă bucura de sejururi în stațiunea Albena, plătind un avans de doar 10% din contravaloarea sejurului, urmând ca diferența să fie achitată cu o lună înainte de check-in. Puteți alege să vă cazați în cadrul Complex Orchidea, care este situat în zona parcului din Albena, la o distanță de 800 de metri de plajă. Aici vă veți putea bucura de sejururi relaxante și plăcute, unitatea de cazare oferindu-vă o gamă variată de facilități, printre care se numără: 3 piscine exterioare, bar la piscină, restaurant principal, două lobby baruri, birou de schimb valutar, seif, magazin, magazin de suveniruri, cameră pentru depozitarea bagajelor, servicii de spălătorie și parcare nesupravegheată. Și în ceea ce privește facilitățile în materie de sport, unitatea de cazare este foarte atentă la nevoile turiștilor. Prin urmare, cei care optează pentru cazare în cadrul Complexului Orchidea, se vor putea bucura de volei pe plajă, darts, mini fotbal, aerobic acvatic și gimnastică aerobică.
   De Black Friday, agenția noastră vă oferă reduceri de 11% pentru rezervările la Hotel Oasis. Hotel este amplasat la o distanță de 150 de metri de plaja din Albena și își încântă oaspeții prin numeroase facilități, precum: restaurant, lobby bar, snack bar, magazin, magazin de suveniruri, cameră destinată depozitării bagajelor, parcare nesupravegheată, seif, schimb valutar, spălătorie și salon de coafură. De asemenea, în spațiile publice ale hotelului, turiștii vor avea acces gratuit la internet Wi-Fi. Pentru a se bucura de un sejur cât mai animat în cadrul hotelului, turiștii se vor putea bucura de piscină exterioară, darts, volei pe plajă, badminton, aerobic acvatic și programe de animație. Contra cost, la aceste facilități se adaugă posibilitatea de a lua lecții de tenis, de a juca tenis și tenis de masă, de a practica echitație sau de a închiria biciclete. Oaspeții hotelului se vor putea menține în formă, antrenându-se în sala de fitness a hotelului sau practicând yoga. De numeroase facilități și servicii se vor bucura și turiștii care optează pentru Hotel Laguna Mare.

 poza

    Turiștilor care doresc să se bucure de un sejur all inclusive, le recomandăm și Hotel Elitsa, situat pe plaja din stațiunea Albena. Aici veți putea opta pentru camere duble sau apartamente și vă veți putea bucura de o gamă variată de facilități și servicii. Cu ocazia Black Friday veți putea alege un sejur de 7 nopți, începând cu 1 iunie 2021, cu o reducere de 11%, la Hotel Primasol Ralitsa Superior & Garden. Cei care vor alege acum  Hotel Primasol Ralitsa Aquaclub vor beneficia de reduceri de 30 % din contravaloarea sejurului. Reduceri vă oferim și pentru rezervări la Hotel Kaliakra. Turiștii care doresc să-și plănuiască o vacanță în Nisipurile de Aur vor avea ocazia de a face o rezervare acum, să achite un avans de 50 de lei, urmând ca diferența să fie achitată cu o lună înainte de check-in. Astfel, se vor putea bucurade sejurul mult dorit, fără a-și asuma niciun fel de risc. De asemenea, noi vă oferim o reducere de 15% pentru rezervări în cadrul Hotelului Ambassador, amplasat la 50 de metri distanță de plaja din stațiunea Nisipurile de Aur. Hotelul pune la dispoziția oaspeților săi: mehana, restaurant, lobby bar, bar la piscină, birou de schimb valutar, seif și parcare. Contra cost, turiștii vor avea acces la centru Spa. Pentru rezervări la Hotel Pliska, de Black Friday, agenția noastră vă oferă reduceri de 11%. Reduceri senzaționale oferim și turiștilor care optează pentru Hotel Gladiola.

 poza

    Dacă plănuiți ca în anul 2021 să petreceți un sejur în stațiunea Sunny Beach, puteți alege să faceți o rezervare acum, pentru a beneficia de reduceri și de șansa de a achita un avans în valoare de doar 50 de lei, diferența contravalorii sejurului urmând să fie achitată cu o lună înainte de intrarea în hotel. Astfel, veți avea ocazia să vă bucurați de un sejur fără niciun fel de riscuri. Puteți alege Hotel Club Sun Palace, care pune la dispoziția oaspeților săi restaurant principal cu terasă, lobby bar, snack bar, piscină exterioară și piscină interioară, bar la piscină, aer condiționat, birou de schimb valutar, sală de fitness, posibilitatea de a juca tenis de masă, darts și volei pe apă. Turiștii vor putea opta și pentru servicii contra cost, precum: seif, parcare, Wi-Fi, salon de coafură, salon de înfrumusețare, spălătorie, baie turcească, masaj, saună, biliard și centru spa profesional.
    Pentru turiștii care vor opta pentru sejururi de 7 nopți în cadrul Regatta Palace Hotel, cu ocazia Black Friday, oferim reduceri de 32%. Reduceri oferim și pentru turiștii care aleg Hotel Tarsis Club & Spa. Hotelul este amplasat la o distanță de 700 de metri de plajă, iar turiștii cazați aici se vor putea bucura de soare și la cele două piscine exterioare ale hotelului, unde vor dispune de șezlonguri și umbrele în mod gratuit. În plus, unitatea de cazare oferă oaspeților săi o gamă variată de facilități și servicii, astfel încât aceștia să se bucure de un sejur cât mai plăcut și mai animat. Un alt hotel pe care îl puteți lua în calcul este Hotel Kavkaz Golden Dune, unde vă oferim reduceri de 11%. Agenția Travos vă oferă reduceri și pentru rezervările la Viand Hotel. Acest hotel este amplasat pe plaja din stațiunea Sunny Beach, iar printre facilitățile oferite oaspeților săi se numără: restaurant, lobby bar, Wi-Fi în lobby și piscină exterioară. Contra cost, turiștii vor avea la dispoziție și seif, spălătorie, parcare, biliard și masaj. Acum aveți ocazia de a rezerva un sejur de 7 nopți, cu avans minim și reduceri avantajoase la Hotel Aquamarine din Sunny Beach. Pentru mai multe detalii și oferte accesați: Summer sales travos.ro

 poza

   Agenția Travos s-a gândit și la aceia dintre dumneavoastră care încă nu s-au hotărât unde să petreacă vacanța de Crăciun și Revelion. Astfel, agenția noastră oferă reduceri la pachetele charter avion în Egipt, pentru lunile decembrie și ianuarie, cu plecare din București și Cluj Napoca. Pentru a vă pune la curent cu ofertele noastre charter avion, accesați https://www.travos.ro/promo/?id=33. În aceste luni, condițiile meteo sunt prielnice unei vacanțe. Temperatura medie a aerului este în jur de 26º C, în aceiași parametri situându-se și temperatura apei. De asemenea, vremea este însorită, precipitațiile sunt rare, iar umiditatea este destul de scăzută. Dată fiind situația actuală generată de pandemia COVID-19, turiștii, care călătoresc în Republica Arabă Egipt, trebuie să prezinte un test molecular negativ pentru COVID-19, realizat cu maxim 72 de ore înainte de efectuarea călătoriei. Singurii care fac excepție de la această regulă sunt copiii cu vârste sub 6 ani. Testul efectuat trebuie să fie de tip PCR, realizat la un laborator specializat, să fie ștampilat, iar documentul să nu prezinte corecții sau modificări. Testul PCR trebuie să conțină data și ora recoltării probei biologice și trebuie să fie tradus în limba engleză sau arabă. Egiptul este o destinație ideală de vacanță în această perioadă, deoarece statul este situat în zona verde, astfel încât, odată reveniți în țară, nu o să fiți nevoiți să stați în carantină. Pentru mai multe detalii consultați și https://www.mae.ro/travel-conditions/3691.

 

Vacanțe sigure în Bulgaria datorită măsurilor de protecție împotriva răspândirii COVID-19

 Turismul se confruntă cu o situație fără precedent, însă hotelurile din Bulgaria au adoptat un set de măsuri de prevenție a răspândirii COVID-19, astfel încât să poată, în ciuda situației globale, să ofere oaspeților lor vacanțe plăcute și sigure. 

Citeste mai mult.