Oferte Cazare + Autocar - Litoral Bulgaria 2021

Cazare + Autocar - Bulgaria

In Bulgaria sunt 1483 hoteluri, din care 71 de hoteluri de 5 stele, 405 de hoteluri de 4 stele, 796 de hoteluri de 3 stele, 172 de hoteluri de 2 stele, 39 de hoteluri de o stea.

In Sunny Beach sunt 290 hoteluri, din care 8 hoteluri de 5 stele, 71 de hoteluri de 4 stele, 181 de hoteluri de 3 stele, 27 de hoteluri de 2 stele, 3 hoteluri de o stea.
In Bansko sunt 156 hoteluri, din care 5 hoteluri de 5 stele, 44 de hoteluri de 4 stele, 94 de hoteluri de 3 stele, 13 hoteluri de 2 stele.
In Sofia sunt 109 hoteluri, din care 11 hoteluri de 5 stele, 28 de hoteluri de 4 stele, 53 de hoteluri de 3 stele, 9 hoteluri de 2 stele, 8 hoteluri de o stea.
In Nisipurile De Aur sunt 106 hoteluri, din care 3 hoteluri de 5 stele, 51 de hoteluri de 4 stele, 41 de hoteluri de 3 stele, 11 hoteluri de 2 stele.
In Nessebar sunt 73 hoteluri, din care un hotel de 5 stele, 9 hoteluri de 4 stele, 43 de hoteluri de 3 stele, 18 hoteluri de 2 stele, 2 hoteluri de o stea.
In Sveti Vlas sunt 66 hoteluri, din care 3 hoteluri de 5 stele, 16 hoteluri de 4 stele, 44 de hoteluri de 3 stele, 3 hoteluri de 2 stele.
In Sozopol sunt 54 hoteluri, din care 8 hoteluri de 4 stele, 42 de hoteluri de 3 stele, 3 hoteluri de 2 stele, un hotel de o stea.
In Varna sunt 49 hoteluri, din care 6 hoteluri de 5 stele, 14 hoteluri de 4 stele, 19 hoteluri de 3 stele, 8 hoteluri de 2 stele, 2 hoteluri de o stea.
In Pamporovo sunt 46 hoteluri, din care 2 hoteluri de 5 stele, 12 hoteluri de 4 stele, 30 de hoteluri de 3 stele, 2 hoteluri de 2 stele.
In Borovets sunt 42 hoteluri, din care 2 hoteluri de 5 stele, 16 hoteluri de 4 stele, 16 hoteluri de 3 stele, 8 hoteluri de 2 stele.

Motive pentru a alege ca destinație de vacanță Bulgaria

Litoralul bulgăresc măsoară peste 350 de kilometri de plajă. Iar peisajele cu care Bulgaria își încântă turiștii sunt extraordinar de frumoase, fapt datorat în special așezării sale geografice, zonele de relief înalte îmbinându-se armonios cu plajele aurii și apa albastră a mării. Litoralul bulgăresc vine întru întâmpinarea turiștilor cu peste 350.000 de locuri de cazare, cele mai multe fiind situate în hoteluri de patru și cinci stele și oferind condiții și servicii de calitate. Multe dintre plajele litoralului bulgăresc sunt premiate cu Blue Flag, distincție ce recunoaște calitatea acestora, ceea ce le crește considerabil popularitatea. În Bulgaria sunt prezente 13 astfel de plaje. Majoritatea plajelor de pe litoralul bulgăresc sunt late, acoperite cu nisip fin și foarte bine întreținute. Datorită poziției geografice avantajoase pentru turiștii români, Bulgaria este o destinație care îmbină utilul cu plăcutul. Aici vă puteți bucura de o vacanță minunată și relaxantă fără să fiți nevoiți să parcurgeți sute de kilometri distanță.

În Bulgaria, vara este lungă și caldă, sezonul estival debutând în luna mai și încheindu-se la începutul lunii octombrie. Temperatura medie a aerului în sezonul estival fiind de aproximativ 27 grade Celsius, în timp ce, temperatura apei variază între 25-28 grade Celsius. Bulgaria oferă toate condițiile naturale pentru ca vacanța petrecută aici să fie relaxantă și reconfortantă, vremea fiind însorită, aerul bogat în aerosoli, iar salinitatea apei scăzută. Bulgaria nu este doar o destinație perfectă pentru a vă petrece vacanța de vară, pe teritoriul acestui stat există și câteva stațiuni montane, precum Bansko, Borovets, Pamporovo și Razlog, unde puteți schia și practica snowboarding sau vă puteți pur și simplu bucura de zăpadă, dar și stațiuni balneoclimaterice. În plus, Bulgaria se bucură și de nenumărate obiective turistice, de la cascade, peșteri, rezervații naturale, la situri arheologice, monumente, clădiri și parcuri. În apropierea litoralului bulgăresc există foarte multe zone împădurite ideale pentru iubitorii de drumeții, ciclism sau călărie. Situată în Balcani, între Asia și Europa, Bulgaria se bucură de o cultură variată și deosebit de bogată. Influențele antice, grecești și romane, fiind completate de influențele bizantine, otomane și slave. Pe teritoriul Bulgariei puteți vizita Castelul Reginei Maria și grădina botanică din Balcik, Capul Kaliakra, Cele 7 Lacuri din Rila, Orașul istoric Nessebar, Rezervația Naturală Baltata sau Ruinele Pobiti Kamani (Pădurea de piatră).

Bulgaria este o destinație de vacanță ce se pretează orișicui, aici existând atât stațiuni animate, unde distracția este cuvântul de ordine, cât și stațiuni mai liniștite, ideale pentru familiile cu copii sau pentru cuplurile trecute de prima tinerețe. Familiile cu copii pot beneficia de locuri de joacă, piscine speciale, cluburi și grădinițe, aquapark-uri și programe artistice. Iubitorii sporturilor nautice pot practica: schi nautic, scuba-diving, parasailing, rafting sau flyboard. Stațiunile din Bulgaria sunt înțesate cu terase, cafenele, baruri și restaurante. Bucătăria tradițională a Bulgarilor este asemănătoare cu bucătăria românească, fiind influențată de specificul slav, grecesc și oriental. Puteți alege între preparatele tradiționale și preparate din bucătăria internațională.