Oferte Cazare + Autocar - Litoral Nisipurile De Aur, Varna, Bulgaria 2020

Cazare + Autocar - Litoral Nisipurile De Aur

Stațiunea Nisipurile de Aur , amplasată pe coasta nordică a Mării Negre,  se află la doar o jumătate de oră de condus de aeroportul din Varna.  Nisipurile de Aur se învecinează cu Stațiunea Albena și cu Varna. Un avantaj pentru turiștii români care optează pentru această destinație de vacanță îl reprezintă existența mai multor trasee București - Nisipurile de Aur. Dacă optați pentru traseul București - Giurgiu - Ruse - Razgrad - Schumen - Varna - Nisipurile de Aur, trebuie să știți că distanța pe acest traseu măsoară circa 280 de kilometri și pot fi parcurși în aproximativ 4 ore. Cam în același timp poate fi parcurs și traseul București - Călărași - Silistra - Dobrich - Batovo - Albena - Nisipurile de Aur. Un al treilea traseu poate fi parcurs pe ruta București - Fetești - Cernavodă - Agigea -Mangalia - Vama Veche - Albena - Nisipurile de Aur. Distanța pe acest traseu este de aproximativ 354 kilometri.

Litoral Nisipurile De Aur face parte din regiunea Varna din Bulgaria.

In Nisipurile De Aur sunt 104 hoteluri, din care 3 hoteluri de 5 stele, 51 de hoteluri de 4 stele, 39 de hoteluri de 3 stele, 11 hoteluri de 2 stele.

Preturi pentru 2 adulti la
International Hotel Casino & Tower Suites incepand cu 732.00 €
Plecare 1 Iunie 2020, 7 nopti, Demipensiune

Alege să petreci o vacanță de neuitat în Stațiunea Nisipurile de Aur

Stațiunea este amplasată între Marea Neagră și o zonă împădurită ce face parte din Parcul Național „Nisipurile de Aur”, întinzându-se pe o suprafață de aproximativ 177.13 hectare. Pădurea este bogată, în componența sa regăsindu-se mai multe specii de arbori specifici zonei. Zona este una deosebit de frumoasă, deasupra stațiunii putându-se observa structurile de calcar ale Platoului Fregenskoto. Clima este blândă, temperat continentală, temperaturile în sezonul estival variind între 18 și 27 grade Celsius. Stațiunea Nisipurile de Aur  este deschisă începând cu luna mai până în luna octombrie, însă există și hoteluri care funcționează întregul an.  În stațiune există mai mult de 100 de hoteluri și vile, prin urmare, posibilitățile de cazare sunt multiple. Multe dintre aceste hoteluri sunt impunătoare și dispun de toate facilitățile, precum locuri de joacă pentru copii, săli de fitness, terenuri de sport, spații de relaxare SPA. De asemenea, multe dintre hoteluri au amenajate piscine proprii pentru adulți și copii. Plaja este plată, foarte curată și acoperită cu nisip fin de culoare aurie, fiind distinsă cu Blue Flag. Fundul mării este nisipos, lipsit de pietre și denivelări, iar apa este limpede și liniștită, cu o salinitate redusă, potrivită pentru bălăceala copiilor și scufundări.

 Construirea stațiunii a început în anul 1957, iar pe parcursul a aproximativ două decenii locul a fost transformat într-un complex modern de vacanță, ce cuprinde numeroase hoteluri, vile, restaurante, cluburi de noapte, cazinouri, centre comerciale și spații de relaxare, Nisipurile de Aur dispunând în prezent și de un club de echitație și un aquapark. Una dintre atracțiile stațiunii este reprezentată de Aquapolis, un parc de distracții acvatic, situat la ieșirea din stațiune, primul de acest gen din Bulgaria. De asemenea, în timpul sezonului estival pe teritoriul stațiunii funcționează și un cinematograf în aer liber și o gradină de vară. Transportul turiștilor pe perimetrul Nisipurilor de Aur se realizează prin intermediul mini trenulețelor, taxiurilor cu baterii solare sau a ricșelor.

Stațiunea este o alegere potrivită atât pentru familiile cu copii, cât și pentru tineri. Cei din urmă se pot bucura de numeroase surse de distracție și  relaxare, cum ar fi: discoteci, baruri și cluburi de noapte. Nisipurile de Aur este considerată o stațiune top class dispunând de hoteluri și restaurant de lux, 20 de piscine în aer liber,  o piscină interioară, 30 de terenuri de tenis, terenuri de volei, baschet, o pistă de bowling și un club de echitație. În plus, Hotel Internațional dispune de un cazino, pentru iubitorii jocurilor de noroc. De asemenea, clienții multor hoteluri se pot bucura de tratamente spa și terapii holistice. Deopotrivă, de-a lungul plajei sunt amenajate corturi speciale unde puteți primi masaje de relaxare.

Stațiunea este vizitată anual de numeroși turiști din România, Germania, Rusia, Franța, Marea Britanie, dar și de către turiști din alte colțuri ale lumii, aceștia putându-se bucura de vacanțe relaxante și interactive. Dispune de numeroase atracții turistice, multe dintre ele situate doar la câțiva kilometri depărtare de Nisipurile de Aur. Mănăstirea Aladzha (Aladja) este una dintre cele mai vechi așezăminte monahale, datând din secolul al XIII-lea, în același timp, fiind cea mai impresionantă mănăstire în piatră din zona Mării Negre. A fost lăcașul călugărilor hermiți, mănăstirea prezentând o biserică și o capelă micuță, ambele foarte bine conservate. Aladzha este situată la aproximativ doar la 13 kilometri depărtare de Nisipurile de Aur. Dacă vestigiile creștine nu sunt printre preferatele dumneavoastră atunci puteți alege să vizitați Muzeul Maritim din Varna. Aici veți putea admira o multitudine de modele de nave, uniforme militare, instrumente de navigație, precum și obiecte din viața de zi cu zi a marinarilor. Muzeul de Arheologie din Varna este cel mai mare din Bulgaria și expune publicului larg artefacte descoperite la Necropola Troca Varna, cea mai mare parte a lor datând din anul 4000 î. Hr.. Un alt obiectiv turistic ce merită neapărat vizitat este Pobiti Kamani, pădurea de piatră din Varna, situată la 23 kilometri de oraș. Pădurea este compusă din grupe de dimensiuni mai mari sau mai mici de coloane de piatră, situate într-o zonă aridă, unele dintre ele atingând chiar 7 metri înălțime și 3 metri grosime, multe dintre ele fiind goale pe interior. La prima vedere pădurea pare ruina unui templu antic, însă piloni de piatră s-au format natural. Trebuie precizat faptul că Pobiti Kamani face parte din patrimoniul UNESCO. Alte obiective turistice din zonă sunt: Biserica Grecească Sf. Elena, în prezent aici sunt organizate concerte de operă, Taketo, Muzeul Etnografic, care expune elemente din viața bulgarilor din secolul al XIX-lea, Mănăstirea Sfinților Constantin și Elena, și, nu în ultimul rând, Catedrala Adormirii Maicii Domnului din Varna.

 

Cele mai interesante atracții turistice de care se pot bucura turiștii Stațiunii Nisipurile de Aur

Vacanța petrecută în Stațiunea Nisipurile de Aur pe lângă faptul că va fi cu siguranță relaxantă și reconfortantă poate fi una extrem de interactivă. Datorită așezării sale geografice, fiind situată în apropiere de Varna, stațiunea dispune de numeroase obiective turistice, naturale și culturale. În cazul în care doriți să îmbinați relaxarea cu vizitarea unor obiective turistice dintre cele mai interesante, trebuie să știți că Nisipurile de Aur vă oferă din plin această oportunitate.

Citeste mai mult.