Activităţi sportive şi recreative în staţiunea Nisipurile de Aur

    Dacă sunteți o persoană sportivă și vreți să vă bucurați de o vacanță activă pe litoralul bulgăresc vă recomandăm să luați în calcul drept destinație de vacanţă Nisipurile de Aur. Ştim cu toţii cât de important e sportul în menţinerea unui stil de viaţă sănătos, însă dacă nu sunteţi adepții mişcării, poate că o vacanţă este momentul oportun să vă familiarizaţi cu obiceiuri noi, care vor aduce în viaţa dumneavoastră numai beneficii. În stațiunea Nisipurile de Aur vă veți putea bucura de o mulțime de sporturi acvatice, precum: schi nautic, surfing, windsurfing, pedaloes, plimbări cu banana, plimbări cu canoea. Turiștii au la dispoziție și un centru de scufundări, Padi Deep Blue, ce oferă o gamă completă de cursuri atât pentru adulți, cât și pentru copii. Pentru a avea acces la aceste servicii este nevoie însă să aveți o pre-rezervare. În staţiunea Nispurile de Aur  nu sunt populare doar sporturile nautice, aici sunt amplasate 10 terenuri de tenis, iar turiştii vor putea să ia lecţii de la profesionişti. În plus, în staţiunea Nisipurile de Aur veţi descoperi mai multe terenuri de tir cu arcul, terenuri de volei și mini golf. De asemenea, puteți închiria biciclete cu care să vă plimbați prin stațiune, iar plimbarea cu rișca va fi cu siguranță o experiență deosebită. Cei care vor să învețe tainele echitației vor putea beneficia de instructori specializați și de cai foarte bine instruiți. Turiștii care vor să descopere fața sălbatică a Bulgariei se pot bucura de o experiență safari jeep. Astfel, vor putea admira pădurile și râurile din apropierea stațiunii Nisipurile de Aur și vor putea lua un picnic în care să savureze cele mai gustoase feluri de mâncare tradițională.

    În cazul în care vă petreceţi vacanţa alături de prieteni credem că paintball-ul este o activitate distractivă pe care ați putea-o încerca.  Paintball-ul este un joc individual sau de echipă, în care se urmărește eliminarea adversarului prin marcarea lui cu capsule proiectil din gelatină umplute cu un compus pe bază de vopsea și apă. Proiectile sunt propulsate către adversari cu ajutorul unei arme cu aer comprimat. Veți avea la dispoziție echipamente speciale formate din: armă, capsule-proiectil, mască și îmbrăcăminte specială. Turiștii care doresc o vacanță încărcată de aventură au posibilitatea de a practica și bungee jumping. Majoritatea unităților de cazare din stațiune dispun piscine exterioare și interioare, printre acestea enumerăm: Hotel Admiral, Hotel Melia Grand Hermitage, International Hotel Casino & Tower Suites, Hotel Allegra, Hotel Apollo Golden Sands, Hotel Arena Mar, Hotel Argisht Partez Apartment Complex, Hotel Astera, Hotel Atlas, Hotel Berlin Golden Beach, Hotel Continental și altele. În cadrul hotelurilor din stațiune veți mai putea dispune și de săli de fitness, tenis de masă, biliard, terenuri de volei, tobogane, darts, fotbal, gimnastică aerobică, aqua aerobic, yoga şi altele. Centrele de reabilitare și recuperare din stațiune oferă turiștilor o varietate de tratamente cosmetice și proceduri medicale, precum: servicii medicale și stomatologice, masaje, masaje subacvatice, electroterapie, aromaterapie, talasoterapie, tratamente anticelulitice și pentru pierdere în greutate, fizioterapie, saună, solar etc.

Informații de care să țineți cont pentru a vă bucura din plin de o călătorie cu mașina în stațiunea Nisipurile de Aur

 Dacă va-ți hotărât să petreceți un sejur în una dintre stațiunile de pe litoralul Bulgariei și doriți să vă deplasați până la destinație cu mașina personală, noi vă vom oferi în cele ce urmează câteva sugestii și informații astfel încât drumul până în Bulgaria să fie o experiență cât mai plăcută și să nu vi se pară excesiv de obositor.

Citeste mai mult.

Unități de cazare din Nisipurile de Aur ce pun la dipoziția turiștilor plaje private, șezlonguri și umbrele gratuite

Atunci când ne alegem o destinaţie de vacanță și o unitate de cazare, cu toții ținem cont de anumite considerente. În cazul în care doriți o vacanță în care să vă bucurați de soare pe o plajă privată sau doriți să dispuneți de șezlonguri și umbrele gratuite , în cele ce urmează vă vom prezenta o serie de hoteluri ce îndeplinesc aceste condiții.

Citeste mai mult.

Aquapolis - centrul distracției din Stațiunea Nisipurile de Aur

Aquapolis sau Orașul acvatic este primul parc acvatic de pe teritoriul Bulgariei, în același timp fiind și unul dintre cele mai extinse parcuri de acest gen din țară. Parcul este amplasat în Vestul Stațiunii Nisipurile de Aur.

Citeste mai mult.

Cele mai interesante atracții turistice de care se pot bucura turiștii Stațiunii Nisipurile de Aur

Vacanța petrecută în Stațiunea Nisipurile de Aur pe lângă faptul că va fi cu siguranță relaxantă și reconfortantă poate fi una extrem de interactivă. Datorită așezării sale geografice, fiind situată în apropiere de Varna, stațiunea dispune de numeroase obiective turistice, naturale și culturale. În cazul în care doriți să îmbinați relaxarea cu vizitarea unor obiective turistice dintre cele mai interesante, trebuie să știți că Nisipurile de Aur vă oferă din plin această oportunitate.

Citeste mai mult.