Unități de cazare din Nisipurile de Aur ce pun la dipoziția turiștilor plaje private, șezlonguri și umbrele gratuite

      Atunci când ne alegem o destinaţie de vacanță și o unitate de cazare, cu toții ținem cont de anumite considerente. În cazul în care doriți o vacanță în care să vă bucurați de soare pe o plajă privată sau doriți să dispuneți de șezlonguri și umbrele gratuite,  în cele ce urmează  vă vom prezenta o serie de hoteluri ce îndeplinesc aceste condiții. Hotel Berlin Golden Beach este situat în nordul stațiunii Nisipurile de Aur, în apropierea portului de iahturi. Turiștii care optează pentru cazare în acest hotel vor dispune de două șezlonguri și o umbrelă pentru fiecare cameră, acestea fiind amplasate pe o plajă publică, acoperită cu nisip. De asemenea, la piscină,  turiștii se vor putea bucura gratuit de șezlonguri și umbrele. Hotel Apollo este situat la circa 450 de metri de plajă, iar aici turiștii au mai multe posibilități de a se bucura de plajă. Astfel, pe plaja publică cu nisip, aceștia vor avea la dispoziție umbrele și șezlonguri, contra cost, însă vor beneficia de transport gratuit către plaja privată Nirvana, unde pentru fiecare cameră sunt rezervate două șezlonguri și o umbrelă. În plus, turiștii cazați la Hotel Apollo pot dispune de șezlonguri și umbrele gratuite și la Riviera Beach Golden Sands. O altă unitate de cazare ce oferă turiștilor multiple facilități este Hotel Atlas. Acesta este amplasat la aproximativ 350 de metri faţă de centrul staţiunii. Aici turiştii vor beneficia de şezlonguri şi umbrele gratuite.

     Hotelul Grifid Arabella este localizat la doar 100 de metri de plajă, iar în ceea ce priveşte serviciile, pe plajă amintim că turiştii au la dispoziţie gratuit două şezlonguri şi o umbrelă pentru fiecare cameră, iar la piscina exterioară a hotelului beneficiază gratuit de umbrele, şezlonguri și prosoape. De același servicii vor putea profita și turiștii cazați la Hotel Grifid Bolero, Grifid Encanto Beach, Grifid Marea și Grifid Metropol. Oaspeții hotelului Grifid Vistamar beneficiază pentru o cameră dublă de două șezlonguri cu saltele, plus un șezlong, iar la piscina hotelului au puse la dispoziție gratuit șezlonguri și umbrele. Pe plajă turiștii dispun și de un beach bar unde le sunt servite băuturi locale. Hotel Hvd Viva Club este situat la aproximativ 800 de metri de plajă și la circa 600 de metri de centrul stațiunii. Hotelul dispune de o plajă privată, acoperită cu nisip, ce este situată la o distanță de circa 1,5 kilometri de unitatea de cazare. Aici turiștii vor beneficia gratuit de șezlonguri, umbrele și prosoape. Începând cu luna iunie și până la jumătatea lunii septembrie, transportul cu autobuzul către și dinspre plajă este gratuit. De asemenea, la piscina hotelului, turiștii vor beneficia de aceleași facilități.

      Oaspeții hotelului Kaliakra Palace se pot bucura de soare pe o plajă privată, acoperită cu nisip fin. Pentru fiecare cameră, pe plajă, sunt rezervate 2 șezlonguri și o umbrelă. În plus, și la piscină turiștii vor beneficia de șezlonguri și umbrele gratuite. De umbrele și șezlonguri gratuite atât la plajă, cât și la piscină vor avea parte și oaspeții hotelului Morsko Oko Garden. Turiștii care se cazează Hotel Palm Beach și optează pentru camere duble cu vedere la mare, studiouri și apartamente vor putea beneficia gratuit de o umbrelă și 2 șezlonguri. De asemenea, la piscină turiștii se pot bucura gratuit de șezlonguri și umbrele. În anul 2020, oaspeții hotelului Prestige Deluxe Aquapark Club se vor bucura de o plajă privată cu nisip, iar pentru fiecare cameră se vor rezerva 2 șezlonguri și o umbrelă. Și la piscină vor putea dispune în mod gratuit de șezlonguri și umbrele. De plajă privată se vor bucura și turiștii cazați la Hotel Riu Astoria. Oaspeții hotelului vor beneficia pe plaja privată Riviera gratuit de o umbrelă și două șezlonguri. De plajă privată și aceleași facilități vor beneficia și turiștii cazați la Prestige Hotel & Aquapark.

      Turiștii cazați la Hotel Berlin Green Park se vor putea bucura de soare pa plaja din fața Hotelului Berlin Golden Beach, unde vor avea gratuitate în ceea ce privește șezlongurile și umbrelele. Oaspeții Hotelului Lti Dolce Vita Sunshine Resort se vor bucura de soare pe plaja privată Riviera, unde în mod gratuit vor dispune de două șezlonguri și o umbrelă. De plajă privată acoperită cu nisip, umbrelă și șezlonguri gratuite vor beneficia și turiștii care aleg să se cazeze la Hotel Sofia, situat aproximativ 150 de metri de plajă. Oaspeții Hotelului Grifid Foresta vor beneficia de gratuitate pentru o umbrelă și două șezlonguri/cameră, transfer gratuit de 2 ori pe zi către plajă, iar în plus, pe plajă se vor putea bucura de un bar unde se servesc băuturi locale. De șezlonguri gratuite vor beneficia și clienții Hotelului Silver.

 

 

Informații de care să țineți cont pentru a vă bucura din plin de o călătorie cu mașina în stațiunea Nisipurile de Aur

 Dacă va-ți hotărât să petreceți un sejur în una dintre stațiunile de pe litoralul Bulgariei și doriți să vă deplasați până la destinație cu mașina personală, noi vă vom oferi în cele ce urmează câteva sugestii și informații astfel încât drumul până în Bulgaria să fie o experiență cât mai plăcută și să nu vi se pară excesiv de obositor.

Citeste mai mult.

Activităţi sportive şi recreative în staţiunea Nisipurile de Aur

Dacă sunteți o persoană sportivă și vreți să vă bucurați de o vacanță activă pe litoralul bulgăresc vă recomandăm să luați în calcul drept destinație de vacanţă Nisipurile de Aur. Ştim cu toţii cât de important e sportul în menţinerea unui stil de viaţă sănătos, însă dacă nu sunteţi adepții mişcării, poate că o vacanţă este momentul oportun să vă familiarizaţi cu obiceiuri noi, care vor aduce în viaţa dumneavoastră numai beneficii.

Citeste mai mult.

Aquapolis - centrul distracției din Stațiunea Nisipurile de Aur

Aquapolis sau Orașul acvatic este primul parc acvatic de pe teritoriul Bulgariei, în același timp fiind și unul dintre cele mai extinse parcuri de acest gen din țară. Parcul este amplasat în Vestul Stațiunii Nisipurile de Aur.

Citeste mai mult.

Cele mai interesante atracții turistice de care se pot bucura turiștii Stațiunii Nisipurile de Aur

Vacanța petrecută în Stațiunea Nisipurile de Aur pe lângă faptul că va fi cu siguranță relaxantă și reconfortantă poate fi una extrem de interactivă. Datorită așezării sale geografice, fiind situată în apropiere de Varna, stațiunea dispune de numeroase obiective turistice, naturale și culturale. În cazul în care doriți să îmbinați relaxarea cu vizitarea unor obiective turistice dintre cele mai interesante, trebuie să știți că Nisipurile de Aur vă oferă din plin această oportunitate.

Citeste mai mult.