Oferte Cazare - Munte Bansko, Blagoevgrad, Bulgaria la hoteluri cu Ultra All inclusive ­čîä 2024

Cazare - Munte Bansko la hoteluri cu Ultra All inclusive 2024

Unitatile de cazare care ofera servicii Untra All Inclusive din Bansko pun la dispozitia oaspetilor sai toate cele trei mese ale zilei (mic dejun, pranz si cina), iar intre mese, pot oferi diverse gustari si bauturi, acest lucru nu este insa general valabil. Dupa cum se poate deduce si din denumirea sa, turistii care vor opta pentru serviciul Ultra All Inclusive din Bansko se vor bucura de ceva mai multe facilitati decat cei care aleg serviciul All Inclusive. Astfel, pe langa bauturile locale, acestora le vor fi puse la dispozitie si diverse bauturi racoritoare si alcoolice internationale.

Munte Bansko la hoteluri cu Ultra All inclusive 2024 face parte din regiunea Blagoevgrad din Bulgaria.

Vezi hoteluri Bansko

Filtre Munte Bansko la hoteluri cu Ultra All inclusive 2024

Filtreaza hotelurile din Bansko pe baza numarului de stele:

Filtreaza hotelurile din Bansko pe baza tipului de masa:

Mai jos puteti gasi hoteluri cu regimul de masa Ultra All inclusive in Bansko pentru anul 2024:

Preturi pentru 2 adulti la
Grand Hotel Bansko incepand cu 594.00 €
Plecare 24 Noiembrie 2024, 7 nopti, Mic dejun

Preturile prezente pe aceasta pagina, referitoare la hotelurile din Bansko cu Ultra All inclusive, sunt orientative, calculate pentru 2 persoane, pe baza pre╚Ťurilor aplicate ├«n ultimele 60 de zile. Pretul corect din acest moment este afisat in pagina de rezervare si este calculat in functie de ofertele si disponibilitatea curenta.

Bansko - alege o destina╚Ťie plin─â de distrac╚Ťie ╚Öi adrenalin─â

Conform unei vechi legende, ora╚Öul a fost fondat ├«n secolul al XI-lea de c─âtre armata de solda╚Ťi orbi a ╚Ťarului Samuil, care pierduse o lupt─â ├«mpotriva ├«mp─âratului Vasile al II-lea al Bizan╚Ťului. ├Än loc s─â ia prizonieri, Vasile a orbit 14.000 dintre solda╚Ťii lui Samuil. Samuil s-a┬á┬á├«nvinov─â╚Ťit pentru ├«nfr├óngerea suferit─â ╚Öi s-a sinucis c├ónd armata a ajuns ├«n Bansko, iar solda╚Ťii s─âi au refuzat s─â mai ├«nainteze ╚Öi au pus bazele ora╚Öului. La ├«nceputul secolului al XVIII-lea Bansko s-a dezvoltat ca un centru al artelor ╚Öi me╚Öte╚Öugurilor, iar de la sf├ór╚Öitul secolului al XVIII-lea ╚Öi secolul XIX, s-a aflat ├«n primele r├ónduri ale mi╚Öc─ârii de Rena╚Ötere Na╚Ťional─â. De altfel, o mare parte a arhitecturii ora╚Öului dateaz─â chiar din acea perioad─â.

Centrul ora╚Öului Bansko este dispus sub forma unui parc arhitectural cu mai mult de 130 de case, biserici, hanuri ╚Öi alte cl─âdiri ce au fost declarate monumente na╚Ťionale. Turismul cultural este ╚Öi el foarte bine dezvoltat. Majoritatea atrac╚Ťiilor turistice din ora╚Ö au leg─âtur─â cu personalit─â╚Ťile importante care s-au n─âscut ├«n localitate, Bansko fiind ora╚Öul natal al lui Paisie din Hilendar, al lui Neofit Rilski, Toma Vi╚Öanov ╚Öi al lui Nikola Vap╚Ťarov.┬áMuzeul Nikola Vap╚Ťarov, situat ├«n pia╚Ťa modern─â a ora╚Öului, unde se ├«nt├ólne╚Öte ╚Öi o statuie a marelui poet bulgar, se prezint─â ca o reproducere a casei ├«n care a copil─ârit poetul. De asemenea, pute╚Ťi vizita┬áExpozi╚Ťia de Icoane┬áce prezint─â publicului larg icoane pictate de cei mai buni studen╚Ťi de la ╚ścoala Bansko, inclusiv de fondatorul ╚Öcolii, Toma Vi╚Öarov, ╚Öi de fiul s─âu, Dimitar. ├Än centrul┬áPie╚Ťei Vazrajdane┬áve╚Ťi putea admira un monument dedicat c─âlug─ârului ╚Öi istoricului Paisie din Hilendar. De asemenea, aici este situat─â┬áBiserica Sfintei Treimi, a doua biseric─â din Bulgaria ca dimensiune. L─âca╚Öul de cult are o arhitectur─â destul de simpl─â at├ót la exterior, c├ót ╚Öi la interior, liniile drepte ╚Öi tavanul plat fiind ├«n contrast cu majoritatea interioarelor extravagante ale bisericilor ortodoxe. Cel mai frumos obiect este iconostasul din lemn, sculptat de artistul local Velin Ognev ╚Öi ├«mpodobit cu icoane realizate de diferi╚Ťi arti╚Öti locali. ├Än imediata apropiere, ve╚Ťi descoperi┬áCasa Memorial─â Neofit Rilski, construit─â ├«n 1981 ├«n onoarea lui Rilski, fondatorul mi╚Öc─ârii educa╚Ťionale str─âvechi din Bulgaria. Casa este o bijuterie ╚Öi este mult mai mare dec├ót casele obi╚Önuite construite ├«n stilul Rena╚Öterii Na╚Ťionale, camerele ╚Öi ferestrele fiind imense. Dou─â camere sunt dedicate vie╚Ťii ╚Öi activit─â╚Ťii lui Rilski, pun├óndu-se accent pe exemplarul original al lucr─ârii lui de baz─â,┬áGramatica limbii bulgare. Fanii interioarelor realizate ├«n stilul Rena╚Öterii Na╚Ťionale ar trebui s─â viziteze ╚Öi┬áCasa Velianova, construit─â ├«n secolul al XVIII-lea, care se eviden╚Ťiaz─â datorit─â tavanelor sculptate ├«n lemn realizate de c─âtre Volian Ognev. Ora╚Öul se bucur─â ╚Öi de o via╚Ť─â de noapte foarte activ─â, pun├ónd la dispozi╚Ťia turi╚Ötilor o multitudine de cluburi ╚Öi spa╚Ťii de relaxare.┬á

poza Bansko - alege o destina╚Ťie  plin─â de distrac╚Ťie ╚Öi adrenalin─â

Totu╚Öi principala atrac╚Ťie din┬áBansko┬ár─âm├óne schiatul. Sta╚Ťiunea se bucur─â de cel mai lung sezon de schi dintre toate sta╚Ťiunile din Bulgaria, sezonul debut├ónd la 15 decembrie ╚Öi prelungindu-se p├ón─â la 15 mai. De asemenea, se bucur─â de cea mai bun─â z─âpad─â, iernile fiind lungi, cu ninsori abundente iar temperaturile din timpul sezonului variind ├«ntre -16 ╚Öi + 9 grade Celsius. Sta╚Ťiunea de╚Ťine aproximativ 75 de kilometri de p├órtii, foarte bine ├«ngrijite, cu niveluri de dificultate diferite. Peste 60 % din popula╚Ťia municipiului┬áBansko┬áeste angajat─â ├«n turism. Sta╚Ťiunea este potrivit─â at├ót pentru schiorii avansa╚Ťi, c├ót ╚Öi pentru ├«ncep─âtori. Cei din urm─â put├ónd schia la altitudini cuprinse ├«ntre 1.000 ╚Öi 1.600 de metri, unde p├órtiile sunt largi, line ╚Öi bl├ónde. Doritorii de senza╚Ťii tari pot alege p├órtiile mai abrupte. Sta╚Ťiunea dispune de 44 tunuri e z─âpad─â, care au o capacitate de a oferi cele mai bune terenuri pentru practicarea schiului. De asemenea, ve╚Ťi beneficia de telegondolele moderne ╚Öi┬á┬áde spa╚Ťii de relaxare special amenajate, de unde pute╚Ťi achizi╚Ťiona vin fiert, diferite gust─âri, dar ╚Öi feluri principale. Pe timpul iernii, sunt organizate numeroase concursuri na╚Ťionale ╚Öi interna╚Ťionale de schi. ├Än ultimii ani, s-a investit masiv┬á├«n sta╚Ťiune, ├«n zon─â construindu-se hoteluri noi ╚Öi alte facilit─â╚Ťi pentru iubitorii de schi. Turi╚Ötii pot beneficia de servicii medicale ╚Öi stomatologice. Serviciul de urgen╚Ť─â┬áSKI PATROL┬áeste disponibil 24 de ore pe zi. Sta╚Ťiunea ofer─â servicii medicale ╚Öi servicii de prim ajutor pe toate p├órtiile. De asemenea, ├«n zon─â sunt prezente numeroase magazine de unde v─â pute╚Ťi achizi╚Ťiona echipament sportiv, suveniruri┬á╚Öi obiecte artizanale, precum ╚Öi produse folositoare ├«n via╚Ťa de zi cu zi.

poza Bansko - alege o destina╚Ťie  plin─â de distrac╚Ťie ╚Öi adrenalin─â

┬áDac─â alege╚Ťi s─â vizita╚Ťi Bansko ├«n extrasezon pute╚Ťi profita de diverse activit─â╚Ťi distractive ╚Öi relaxante. Indiferent de anotimp, sunt organizate picnicuri ╚Öi excursii p├ón─â la obiectivele turistice naturale, culturale ╚Öi arhitecturale. De asemenea, pe ├«ntreg parcursul anului sunt organizate concursuri, festivaluri interna╚Ťionale ╚Öi concerte. Turi╚Ötii pot practica diverse sporturi, printre care amintim: c─âl─ârie de munte, ciclism, alpinism cu diverse grade de dificultate, tenis, baschet, volei ╚Öi fotbal. Pe R├óurile Struma ╚Öi Mesta se practic─â rafting ╚Öi caiac.┬áBansko┬ápunea la dispozi╚Ťia turi╚Ötilor o multitudine de atrac╚Ťii turistice. Astfel, ├«n apropierea ora╚Öului Bansko este situat┬áParcul Na╚Ťional Pirin, care ├«mpreun─â cu┬áRila┬á╚Öi┬áBalkan Central┬áreprezint─â cele trei parcuri na╚Ťionale din Bulgaria. ├Än plus, parcul a fost recunoscut de ONU ca fiind un teritoriu de importan╚Ť─â global─â. Mul╚Ťi turi╚Öti ajun╚Öi ├«n sta╚Ťiune viziteaz─â ╚Öi pe╚Öterile din jurul ora╚Öului, precum Pe╚Ötera Hana, Pe╚Ötera Nishata, Pe╚Ötera Sf├óntul Ivan Rilski, Pe╚Ötera Boichova dupka ╚Öi Pe╚Ötera Snejanka.

poza Bansko - alege o destina╚Ťie  plin─â de distrac╚Ťie ╚Öi adrenalin─â
 

 

 

Apr├Ęs ski sta╚Ťiunea Bansko

Apr├Ęs ski este un termen introdus pentru prima dat─â ├«n sta╚Ťiunile montane din Fran╚Ťa, ├«n anul 1950, care ├«n traducere ├«nseamn─â dup─â ski ╚Öi ├«nsumeaz─â toate activit─â╚Ťile distractive ╚Öi relaxante care pot fi desf─â╚Öurate dup─â o zi petrecut─â pe p├órtie. Conform dic╚Ťionarului Cambridge, termenul de apr├Ęs ski define╚Öte activit─â╚Ťile sociale care au loc seara la hotelurile ╚Öi restaurantele din sta╚Ťiunile de ski.

Citeste mai mult.

Bansko - Top 10 unit─â╚Ťi de cazare care dispun de piscin─â ╚Öi centre spa

Bansko este cea mai modern─â sta╚Ťiune de ski a Bulgariei. Aici, pe l├óng─â numeroasele facilit─â╚Ťi privind practicarea sportului alb, atrac╚Ťiile turistice ╚Öi localurile din sta╚Ťiune, ve╚Ťi descoperi ╚Öi numeroase unit─â╚Ťi de cazare care dispun de piscine exterioare ╚Öi centre spa, astfel ├«nc├ót s─â v─â pute╚Ťi bucura de o ╚Öedere c├ót mai relaxant─â ╚Öi pl─âcut─â.

Citeste mai mult.

Descoperi╚Ťi tradi╚Ťiile bulg─âre╚Öti de Pa╚Öte ├«n timpul unui sejur ├«n Bansko

Pa╚Ötele este cea mai important─â s─ârb─âtoare a cre╚Ötinilor din ├«ntreaga lume ╚Öi, la fel ca ├«n Rom├ónia, ├«n Bulgaria se vopsesc ou─â ╚Öi se preg─âtesc tot felul se pr─âjituri tradi╚Ťionale, exist─â ├«ns─â ╚Öi tradi╚Ťii diferite de ale noastre, pe care le pute╚Ťi descoperi ├«n timpul unui sejur de Pa╚Öte ├«n Bansko.

Citeste mai mult.

Petrece╚Ťi un Revelion alb ├«n Bansko, ├«n cadrul c─âruia s─â v─â bucura╚Ťi de schi, distrac╚Ťie ╚Öi relaxare

┬á├Än cazul ├«n care ve╚Ťi alege s─â petrece╚Ťi noaptea dintre ani ├«n sta╚Ťiunea Bansko, cea mai ├«ntins─â sta╚Ťiune de sporturi de iarn─â din Balcani, v─â ve╚Ťi putea bucura de z─âpad─â, ve╚Ťi putea schia pe p├órtiile de la poalele Mun╚Ťilor Pirin, pute╚Ťi s─â v─â relaxa╚Ťi la centrul SPA al hotelului pentru care a╚Ťi optat sau pute╚Ťi s─â v─â distra╚Ťi ├«n unul dintre cluburile din sta╚Ťiune.

Citeste mai mult.

Bucura╚Ťi-v─â de un Cr─âciun de vis ├«n Bansko

┬áBansko este una dintre cele mai moderne sta╚Ťiunii de schi din Bulgaria, fiind o destina╚Ťie ideal─â ╚Öi pentru un sejur de Cr─âciun. Dup─â ce a╚Ťi petrecut o zi minunat─â pe p├órtie, ├«n Bansko v─â ve╚Ťi putea bucura de o cin─â tradi╚Ťional─â.

Citeste mai mult.

Bansko: O selec╚Ťie a celor mai apreciate hoteluri situate ├«n apropiere de p├órtiile de schi

Tot mai mul╚Ťi turi╚Öti rom├óni prefer─â sta╚Ťiunile montane ale Bulgariei ├«n detrimentul sta╚Ťiunilor rom├óne╚Öti. Tarifele mai mici dec├ót cele din Rom├ónia, p├órtiile de schi lungi, facilit─â╚Ťile din cadrul unit─â╚Ťilor de cazare ╚Öi serviciile SPA sunt doar c├óteva dintre motivele pentru care rom├ónii aleg s─â schieze ├«n Bulgaria. Cea mai popular─â sta╚Ťiune este Bansko, care se bucur─â de un total de 70 kilometri de p├órtii de ski, dar ╚Öi de un centru istoric ├«nc─ârcat de obiective turistice, incluse ├«n patrimoniul UNESCO. Prin urmare, ne-am g├óndit s─â v─â oferim c├óteva sugestii de hoteluri, situate ├«n apropiere de p├órtie, care s─â v─â pun─â la dispozi╚Ťie ╚Öi centru SPA.

Citeste mai mult.

Festivaluri, spectacole ╚Öi alte evenimente care vor face din vacan╚Ťa ├«n Bansko o experien╚Ť─â memorabil─â

Bansko nu este doar o sta╚Ťiune de schi, ci este un ora╚Ö ├«nc─ârcat de istorie cu multiple obiective turistice, unde pe parcursul anului sunt organizate numeroase concursuri, concerte, festivaluri interna╚Ťionale ╚Öi alte astfel de evenimente. Festivalul Interna╚Ťional de Jazz din Bansko este cel mai mare eveniment muzical organizat pe timpul verii pe teritoriul Bulgariei.

Citeste mai mult.

Bansko - bucura╚Ťi-v─â de schi ├«n cea mai modern─â sta╚Ťiune montan─â a Bulgariei

Bansko este una dintre cele mai moderne sta┼úiuni montane din Bulgaria ╚Öi destina╚Ťia preferat─â a iubitorilor de schi ╚Öi snowboard. Ora╚Öul Bansko este situat la poalele Mun╚Ťilor Pirin, ├«n sud-vestul Bulgariei, la 160 km de Sofia. Bansko se bucur─â de cel mai modern centru de schi al Bulgariei. ├Än ultimii ani au fost investite milioane de euro pentru a moderniza p├órtiile de schi de pe teritoriul sta╚Ťiunii. Nu doar investi╚Ťiile au f─âcut sta╚Ťiunea Bansko at├ót de apreciat─â de c─âtre turi╚Öti, un rol important ├«l joac─â ╚Öi condi╚Ťiile meteo.

Citeste mai mult.

Posibilit─â╚Ťi de petrecere a timpului dac─â alege╚Ťi s─â vizita╚Ťi sta╚Ťiunea Bansko ├«n timpul verii

Dac─â pe timpul iernii Bansko este raiul iubitorilor de schi, sta╚Ťiunea montan─â ofer─â ╚Öi ├«n extrasezon posibilitatea de a practica diverse sporturi, printre cele mai populare fiind: c─âl─âria de munte, ciclism, alpinism ┼či speologie. De asemenea, doritorii pot juca tenis, baschet, golf, volei ┼či fotbal, iar pe r├óurile de pe teritoriul sta┼úiunii se poate practica rafting ┼či caiac.

Citeste mai mult.

Descoper─â farmecul natural al Bulgariei vizit├ónd Parcul Na╚Ťional Pirin

┬áParcul Na╚Ťional Pirin este unul dintre cele trei parcuri na╚Ťionale ale Bulgariei, fiind amplasat ├«n imediata apropiere a sta╚Ťiunii Bansko. Parcul este situat ├«ntre v─âile r├óurilor Mesta ╚Öi Struma ╚Öi are o suprafa╚Ť─â de circa 40,356 kilometri p─âtra╚Ťi. Parcul a fost ├«nfiin╚Ťat ├«n anul 1962, ini╚Ťial fiind numit Parcul Na╚Ťional Vihren.

Citeste mai mult.